Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
4
5
6
7
11
12
13
14
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
 

Verslo pietūs

2016-12-05

Visada
geras
laikas
    • Pupelių sriuba 1,90 Eur
    • Ant grotelių keptos dešrelės 6,00 Eur
    • Lakštiniai su lašišomis 6,00 Eur
    • Žirnių sriuba su rūkyta šonine
    • Kiaulienos šnicelis, patiekiamas su bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Bulviniai rageliai su grybų įdaru,  patiekiami su grietinės-sviesto padažu
    • Rūgštynių sriuba
    • Pica su kiaulienos nugarine
    • Koldūnai su sūrio padažu
    • Trinta bulvių-porų sriuba
    • Vištiena su kuskusu ir daržovėmis
    • Gruzdinti kalmarai su totorišku padažu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs

Apie mus

Friedricho pasažas – vienas ryškiausių Klaipėdos simbolių. Čia susikerta ilga ir spalvinga senamiesčio istorija bei progresyvus šiuolaikiškumas. Ši unikali vieta atspindi didžiausiose Europos sostinėse gają tradiciją paversti ištisas gatveles galerijomis, vienoje erdvėje apjungiančiomis jaukias kavines, restoranus, stilingas parduotuvėles, svečių namus.

2006 m. duris atvėrusiam pasažui suteiktas Friedricho vardas - istorinei asmenybei, Prūsijos karaliui Friedrichui Viljamui III, rezidavusiam Klaipėdoje karo su Napaleonu metu, atminti.

Nūdien Friedricho pasažas klaipėdiečių ir miestų svečių pelnytai tituluojamas kone jaukiausiu ir savitą aurą turinčiu traukos centru Lietuvos pajūryje. Čia laukiamas kiekvienas, užsukęs puodelio kavos, verslo pietų ar vakarienės draugų kompanijoje.

Kartą apsilankę Friedricho pasaže, jūs pajusite, ką reiškia sustabdyti akimirką. Ir norėsite sugrįžti dar kartą su savo garbingiausiais svečiais.

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
4
5
6
7
11
12
13
14
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
 

Verslo pietūs

2016-12-05

Visada
geras
laikas
    • Pupelių sriuba 1,90 Eur
    • Ant grotelių keptos dešrelės 6,00 Eur
    • Lakštiniai su lašišomis 6,00 Eur
    • Žirnių sriuba su rūkyta šonine
    • Kiaulienos šnicelis, patiekiamas su bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Bulviniai rageliai su grybų įdaru,  patiekiami su grietinės-sviesto padažu
    • Rūgštynių sriuba
    • Pica su kiaulienos nugarine
    • Koldūnai su sūrio padažu
    • Trinta bulvių-porų sriuba
    • Vištiena su kuskusu ir daržovėmis
    • Gruzdinti kalmarai su totorišku padažu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs

Palikite atsiliepimą

Dėkojame, Jūsų užklausa
sėkmingai išsiųsta

Klaida! Neteisingai užpildyti laukai