Patiekalas, užkariavęs visą pasaulį ‘15 08 09

DSC_0016Amerikiečiai jį vadina idealiu patiekalu, kurį galima valgyti ir šnekučiuojantis su draugais jaukioje kavinėje, ir vairuojant, ir dirbant. Nors įprasta manyti, kad “burgeris”– „sunkus“ maistas, iš tikrųjų jis ne ką „sunkesnis“ už sultingą didkepsnį.

Be to, jį sudaro sočių pietų sudėtinės dalys: mėsa, salotos, sūris. Užsukite paragauti naujųjų mėsainių  į „Friedricho piceriją“, o mes savo ruožtu savo tinklaraštyje jums papasakosime apie evoliuciją, kai prieš 20 metų „greitojo maisto“ simboliu tapęs “burgeris” nūdien įtraukiamas ir į aukštosios virtuvės restoranų valgiaraščius.

10 faktų apie Italijos virtuvę ‘14 04 25

Sužinoti apie vienos, bet kurios pasaulio šalies – net pačios mažiausios virtuvę per dieną iš esmės neįmanoma. Kai kalba eina apie Italiją – tas „neįmanoma“ yra dar didesnis. Todėl šįkart viename straipsnyje nesistengsime papasakoti jums visą apie tai, kas susiję su itališka virtuve. „Friedricho picerija“ netrukus pristatys visiškai naują valgiaraštį, o mes apsiribosime aštuoniais faktais, padėsiančiais mums susiorientuoti itališkos virtuvės temoje.

Valstiečių maistas, sužavėjęs aukštuomenę ‘13 04 30

Picų tėvynėje Italijoje priimta sakyti, kad visos picos yra skirstomos į dvi rūšis: tikras itališkas ir visas kitas. „Friedricho picerija“, garsėjanti pagal autentiškus italų virtuvės meistrų receptus kepamomis gardžiomis picomis,  kviečia susipažinti su jų istorija. Šiame blog‘o įraše sužinosite, kas yra „Pizzaiolo“, kieno garbei buvo pirmą kartą iškepta klasikinė „Margarita“ (“Margherita”) ir kada atsidarė pirmoji picerija Italijoje.