Mėsos sezonui prasidėjus: kepsnių industrijos naujienos ‘14 04 16

mesa1Atrodytų, kad kepsniai – viena konservatyviausių gastronomijos šakų, kur karaliauja tradicijos ir patirtis. Nepaisant to, šiuolaikinės tendencijos pastebimos ir visame pasaulyje veikiančiuose restoranuose, siūlančiuose savo klientams ant grotelių paruoštą mėsą.

Kepsnių, rusiškų salotų ir kondensuoto pieno kraštas ‘14 02 12

mateGreitojo maitinimo įstaigos, dirbančios Urugvajuje, keičia savo visame pasaulyje žinomų patiekalų receptus ir išima iš jų sudėties agurkus.

Šios daržovės urugvajiečių nemėgstamos nei šviežios, nei marinuotos ar užraugtos. Kita vertus, urugvajiečiai labai daug valgo mėsos. Remiantis statistika, Urugvajuje yra trys milijonai gyventojų ir 10 mln. karvių.