Kaip iškepti tikrą argentinietišką didkepsnį ‘14 06 02

bendra steikasBirželio 21-ąją į argentinietišką vakarą visus kviečiančio restorano „Trapiche steakhouse“ virtuvės šefas dalinasi gastronominėmis paslaptimis, kaip iškepti tikrą argentinietišką didkepsnį.

Kepsnių, rusiškų salotų ir kondensuoto pieno kraštas ‘14 02 12

mateGreitojo maitinimo įstaigos, dirbančios Urugvajuje, keičia savo visame pasaulyje žinomų patiekalų receptus ir išima iš jų sudėties agurkus.

Šios daržovės urugvajiečių nemėgstamos nei šviežios, nei marinuotos ar užraugtos. Kita vertus, urugvajiečiai labai daug valgo mėsos. Remiantis statistika, Urugvajuje yra trys milijonai gyventojų ir 10 mln. karvių.

Šalis, kur bulvės – populiaresnės nei Lietuvoje ‘14 01 26

bulvessTikroji tradicinė Peru virtuvė vadinama „komida krioja“ – kreolų maistu, mat čia susimaišė viso regiono, taip pat ir ispanų virtuvės tradicijos ir papročiai. Ilgainiui ispanų įtaka sumažėjo ir susiformavo vadinamųjų naujųjų Andų virtuvė – ispanų ir indėnų palikuonių. Jų virtuvei itin būdinga gausiai naudoti patiekalams gaminti vaisius ir daržoves.