Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Vasaris 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
7
8
9
10
11
14
15
16
17
18
21
22
23
24
25
27
28
29
 

Verslo pietūs

2016-02-15

Visada
geras
laikas
    • Nedirba
    • Itališka „Minestrone“ sriuba
    • Pica su tunu ir špinatais
    • Vištienos kepsnys, patiekiamas su virtais ryžiais, grybų padažu ir morkų salotomis
    • Trinta burokėlių sriuba su feta
    • Jautienos kebabas
    • Aštuonkojo salotos
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs

Filosofija

Friedricho pasažasYpatinga vieta traukia  ypatingus žmones, daiktus, nuotaiką.  Todėl tokioje išskirtinėje vietoje kaip Friedricho pasažas nėra vietos nuoboduliui, pilkumai ir rutinai.

Išsikelėme sau aukštai kartelę ir nuėjome ilgą kelią, siekdami paversti Friedricho pasažą ypatinga vieta ypatingiems žmonėms. Edrve, kurioje dominuoja gera virtuvė, puiki muzika, skoninga aplinka ir svetingumas.


Kiekvienam  užsukusiam svečiui mes siekiame padovanoti kuo daugiau šilumos, jaukumo, šypsenų  ir neužmirštamų akimirkų.

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Vasaris 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
7
8
9
10
11
14
15
16
17
18
21
22
23
24
25
27
28
29
 

Verslo pietūs

2016-02-15

Visada
geras
laikas
    • Nedirba
    • Itališka „Minestrone“ sriuba
    • Pica su tunu ir špinatais
    • Vištienos kepsnys, patiekiamas su virtais ryžiais, grybų padažu ir morkų salotomis
    • Trinta burokėlių sriuba su feta
    • Jautienos kebabas
    • Aštuonkojo salotos
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs

Palikite atsiliepimą

Dėkojame, Jūsų užklausa
sėkmingai išsiųsta

Klaida! Neteisingai užpildyti laukai