Renginių kalendorius

Kalendorius

 2015 Kovas 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
9
10
11
15
16
17
18
22
23
24
25
29
30
31
 

Verslo pietūs

2015-03-27

Visada
geras
laikas
    • Burokėlių sriuba su rūkyta kiaulės ausimi
    • Kiaulienos troškinys su paprikomis, patiekiamas su marinuotais agurkais ir virtomis bulvėmis
    • Burokėlių sriuba
    • “Calcone ypatingoji” pica
    • Vištienos muštinis, patiekiamas su morkų - obuolių salotomis ir ryžiais
    • Žuvienė
    • Jautiena “Gravy” padaže
    • Makaronai su jūrų gėrybėmis
    • B3 Saldžiarūgščiai aštri baltųjų ir juodųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena
Visos savaitės verslo pietūs

Filosofija

Friedricho pasažasYpatinga vieta traukia  ypatingus žmones, daiktus, nuotaiką.  Todėl tokioje išskirtinėje vietoje kaip Friedricho pasažas nėra vietos nuoboduliui, pilkumai ir rutinai.

Išsikelėme sau aukštai kartelę ir nuėjome ilgą kelią, siekdami paversti Friedricho pasažą ypatinga vieta ypatingiems žmonėms. Edrve, kurioje dominuoja gera virtuvė, puiki muzika, skoninga aplinka ir svetingumas.


Kiekvienam  užsukusiam svečiui mes siekiame padovanoti kuo daugiau šilumos, jaukumo, šypsenų  ir neužmirštamų akimirkų.

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2015 Kovas 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
9
10
11
15
16
17
18
22
23
24
25
29
30
31
 

Verslo pietūs

2015-03-27

Visada
geras
laikas
    • Burokėlių sriuba su rūkyta kiaulės ausimi
    • Kiaulienos troškinys su paprikomis, patiekiamas su marinuotais agurkais ir virtomis bulvėmis
    • Burokėlių sriuba
    • “Calcone ypatingoji” pica
    • Vištienos muštinis, patiekiamas su morkų - obuolių salotomis ir ryžiais
    • Žuvienė
    • Jautiena “Gravy” padaže
    • Makaronai su jūrų gėrybėmis
    • B3 Saldžiarūgščiai aštri baltųjų ir juodųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena
Visos savaitės verslo pietūs

Palikite atsiliepimą

Dėkojame, Jūsų užklausa
sėkmingai išsiųsta

Klaida! Neteisingai užpildyti laukai