Domina paslaugos?
Kreipkitės

Rokas Urbonas

(+370) 614 53491

Verslo pietūs

Trečiadienis, balandžio 23 d.

Visada
geras
laikas
    • Šiupininė sriuba
    • Varškės apkepas  

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Burokėlių sriuba
    • „Wilchelmo“ pica
    •  Kiaulienos kepsnys su pievagrybiais ir sūriu, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir  šviežiomis daržovėmis                         

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Prancūziška bulvienė
    • Vištienos šašlykas
    • Žiediniai kopūstai su sūrio padažu                                                                                               

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Kinietiška vištienos sriuba
    •  Kiaulienos sprandinė kepta ant griliaus
    •  Miško grybų daugiaryžis                                         

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotom.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai

Furšetai, banketai

Banketai, furšetaiNuo 2009 m. Friedricho pasažo furšetų ir banketų organizavimo paslauga noriai naudojasi ir įmonės, ir išskirtines šeimos šventes mėgstantys klaipėdiečiai.

Jums reikia tik išsirinkti progą švęsti – tai gali būti įmonės vakarėlis, jubiliejus, vestuvės ar bet kuri kita svarbi data jūsų gyvenime. O mes pasiūlysime sprendimus, kaip sukurti Jūsų šventės nuotaiką, kokio dydžio galėtų būti šventės biudžetas ir optimalus dalyvių skaičius.

Patarsime, kuri iš Friedricho pasažo erdvių - baras, kavinės ar restoranai labiausiai tiktų Jūsų svečiams, koks valgiaraštis ir pramoginė programa juos labiausiai nustebintų.

Friedricho restorane bei Friedricho bistro aptarnaujami banketai iki 30 žmonių, Friedricho Smuklėje – iki 50 žmonių. Furšeto metu galime aptarnauti ir daugiau žmonių.

Banketo užsakovams galime pasiūlyti ne tik vietą švęsti, bet ir drąsiausius lūkesčius atitiksiantį valgiaraštį. Juk Friedricho pasažo virtuvės meistrai neapsiriboja tokiais šedevrais kaip krosnyje keptas paršelis. O vynų ir kitų gėrimų pasiūla patenkins net išrankiausiųjų skonį.

Friedricho pasažas siūlo furšetų ir banketų organizavimo paslaugą pagal kiekvieno kliento individualius preikius. Mūsų šūkis - jokių standartų ir šablonų!

Domina paslaugos?
Kreipkitės

Rokas Urbonas

(+370) 614 53491

Verslo pietūs

Trečiadienis, balandžio 23 d.

Visada
geras
laikas
    • Šiupininė sriuba
    • Varškės apkepas  

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Burokėlių sriuba
    • „Wilchelmo“ pica
    •  Kiaulienos kepsnys su pievagrybiais ir sūriu, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir  šviežiomis daržovėmis                         

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Prancūziška bulvienė
    • Vištienos šašlykas
    • Žiediniai kopūstai su sūrio padažu                                                                                               

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Kinietiška vištienos sriuba
    •  Kiaulienos sprandinė kepta ant griliaus
    •  Miško grybų daugiaryžis                                         

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotom.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai