Domina paslaugos?
Kreipkitės

Jurgita

+370 616 07304

I-V: 9-18

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2020 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2020-12-03

    • Šviežių daržovių sriuba - 1,20 Eur
    • Maltas kiaulienos šnicelis, patiekiamas su bulvių koše, burokėlių salotomis ir grietinėlės padažu - 4,00 Eur
    • Jautiena burgundiškai, patiekiama su bulvių koše, pomidorais ir pesto padažu - 5,20 Eur
    • Ravioli su varške ir špinatais, patiekiami su grietinėlės - saulėje džiovintų pomidorų padažu - 4,50 Eur

    Taip pat jums siūlome pietus ar vakarienę visai šeimai:

    • Naminiai kotletai (6 vnt.), patiekiami su bulvių koše, marinuotais burokėliais ir grietinėlės padažu - 13,95 Eur
    • Balandėliai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su virtomis - gruzdintomis bulvėmis ir marinuotais agurkais - 15,00 Eur
    • Cepelinai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su grietinės - spirgučių padažu - 13,95 Eur
    • Kepti varškėčiai (9 vnt.), patiekiami su grietine ir uogiene - 11,00 Eur
    • Nedirbame
Visos savaitės verslo pietūs

Furšetai, banketai

Banketai, furšetaiNuo 2009 m. Friedricho pasažo furšetų ir banketų organizavimo paslauga noriai naudojasi ir įmonės, ir išskirtines šeimos šventes mėgstantys klaipėdiečiai.

Jums reikia tik išsirinkti progą švęsti – tai gali būti įmonės vakarėlis, jubiliejus, vestuvės ar bet kuri kita svarbi data jūsų gyvenime. O mes pasiūlysime sprendimus, kaip sukurti Jūsų šventės nuotaiką, kokio dydžio galėtų būti šventės biudžetas ir optimalus dalyvių skaičius.

Patarsime, kuri iš Friedricho pasažo erdvių - baras, kavinės ar restoranai labiausiai tiktų Jūsų svečiams, koks valgiaraštis ir pramoginė programa juos labiausiai nustebintų.

Friedricho restorane bei Friedricho bistro aptarnaujami banketai iki 30 žmonių, Friedricho Smuklėje – iki 50 žmonių. Furšeto metu galime aptarnauti ir daugiau žmonių.

Banketo užsakovams galime pasiūlyti ne tik vietą švęsti, bet ir drąsiausius lūkesčius atitiksiantį valgiaraštį. Juk Friedricho pasažo virtuvės meistrai neapsiriboja tokiais šedevrais kaip krosnyje keptas paršelis. O vynų ir kitų gėrimų pasiūla patenkins net išrankiausiųjų skonį.

Friedricho pasažas siūlo furšetų ir banketų organizavimo paslaugą pagal kiekvieno kliento individualius preikius. Mūsų šūkis - jokių standartų ir šablonų!

Dėl paslaugų teiraukitės tel.+370 616 07 304 arba el. p. jurgita@pasazas.lt

Domina paslaugos?
Kreipkitės

Jurgita

+370 616 07304

I-V: 9-18

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2020 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2020-12-03

    • Šviežių daržovių sriuba - 1,20 Eur
    • Maltas kiaulienos šnicelis, patiekiamas su bulvių koše, burokėlių salotomis ir grietinėlės padažu - 4,00 Eur
    • Jautiena burgundiškai, patiekiama su bulvių koše, pomidorais ir pesto padažu - 5,20 Eur
    • Ravioli su varške ir špinatais, patiekiami su grietinėlės - saulėje džiovintų pomidorų padažu - 4,50 Eur

    Taip pat jums siūlome pietus ar vakarienę visai šeimai:

    • Naminiai kotletai (6 vnt.), patiekiami su bulvių koše, marinuotais burokėliais ir grietinėlės padažu - 13,95 Eur
    • Balandėliai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su virtomis - gruzdintomis bulvėmis ir marinuotais agurkais - 15,00 Eur
    • Cepelinai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su grietinės - spirgučių padažu - 13,95 Eur
    • Kepti varškėčiai (9 vnt.), patiekiami su grietine ir uogiene - 11,00 Eur
    • Nedirbame
Visos savaitės verslo pietūs