Domina paslaugos?
Kreipkitės

Giedrė Maželytė

(+370) 698 56752

I-V: 9-18

Verslo pietūs

Antradienis, rugsėjo 2 d.

Visada
geras
laikas
    • Burokėlių sriuba
    • Naminiai kotletai su grietinėlės padažu, patiekiami su bulvių koše ir morkų salotomis              

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • “Frikadelių” sriuba 
    • “Tėvų” pica
    •  Kalmarai grietinėlės padaže, patiekiami su ryžiais       

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Trinta bulvienė
    • Jautienos befstrogenas
    • Salotos su krevetėmis                                                                

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Žiedinių kopūstų sriuba 
    • Kiaulienos “Cordon bleau” 
    • Vištienos skrandukų salotos

     Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    • E2 Gongbao vištiena su žemės riešutais ir paprika

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotom.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai

Furšetai, banketai

Banketai, furšetaiNuo 2009 m. Friedricho pasažo furšetų ir banketų organizavimo paslauga noriai naudojasi ir įmonės, ir išskirtines šeimos šventes mėgstantys klaipėdiečiai.

Jums reikia tik išsirinkti progą švęsti – tai gali būti įmonės vakarėlis, jubiliejus, vestuvės ar bet kuri kita svarbi data jūsų gyvenime. O mes pasiūlysime sprendimus, kaip sukurti Jūsų šventės nuotaiką, kokio dydžio galėtų būti šventės biudžetas ir optimalus dalyvių skaičius.

Patarsime, kuri iš Friedricho pasažo erdvių - baras, kavinės ar restoranai labiausiai tiktų Jūsų svečiams, koks valgiaraštis ir pramoginė programa juos labiausiai nustebintų.

Friedricho restorane bei Friedricho bistro aptarnaujami banketai iki 30 žmonių, Friedricho Smuklėje – iki 50 žmonių. Furšeto metu galime aptarnauti ir daugiau žmonių.

Banketo užsakovams galime pasiūlyti ne tik vietą švęsti, bet ir drąsiausius lūkesčius atitiksiantį valgiaraštį. Juk Friedricho pasažo virtuvės meistrai neapsiriboja tokiais šedevrais kaip krosnyje keptas paršelis. O vynų ir kitų gėrimų pasiūla patenkins net išrankiausiųjų skonį.

Friedricho pasažas siūlo furšetų ir banketų organizavimo paslaugą pagal kiekvieno kliento individualius preikius. Mūsų šūkis - jokių standartų ir šablonų!

Dėl paslaugų teiraukitės nr. +370 698 56 752 arba el. paštu giedre@pasazas.lt

Domina paslaugos?
Kreipkitės

Giedrė Maželytė

(+370) 698 56752

I-V: 9-18

Verslo pietūs

Antradienis, rugsėjo 2 d.

Visada
geras
laikas
    • Burokėlių sriuba
    • Naminiai kotletai su grietinėlės padažu, patiekiami su bulvių koše ir morkų salotomis              

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • “Frikadelių” sriuba 
    • “Tėvų” pica
    •  Kalmarai grietinėlės padaže, patiekiami su ryžiais       

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Trinta bulvienė
    • Jautienos befstrogenas
    • Salotos su krevetėmis                                                                

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Žiedinių kopūstų sriuba 
    • Kiaulienos “Cordon bleau” 
    • Vištienos skrandukų salotos

     Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    • E2 Gongbao vištiena su žemės riešutais ir paprika

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotom.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai