Domina paslaugos?
Kreipkitės

Jurgita

+370 616 07304

I-V: 9-18

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
4
5
6
7
11
12
13
14
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
 

Verslo pietūs

2016-12-05

Visada
geras
laikas
    • Pupelių sriuba 1,90 Eur
    • Ant grotelių keptos dešrelės 6,00 Eur
    • Lakštiniai su lašišomis 6,00 Eur
    • Žirnių sriuba su rūkyta šonine
    • Kiaulienos šnicelis, patiekiamas su bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Bulviniai rageliai su grybų įdaru,  patiekiami su grietinės-sviesto padažu
    • Rūgštynių sriuba
    • Pica su kiaulienos nugarine
    • Koldūnai su sūrio padažu
    • Trinta bulvių-porų sriuba
    • Vištiena su kuskusu ir daržovėmis
    • Gruzdinti kalmarai su totorišku padažu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs

Furšetai, banketai

Banketai, furšetaiNuo 2009 m. Friedricho pasažo furšetų ir banketų organizavimo paslauga noriai naudojasi ir įmonės, ir išskirtines šeimos šventes mėgstantys klaipėdiečiai.

Jums reikia tik išsirinkti progą švęsti – tai gali būti įmonės vakarėlis, jubiliejus, vestuvės ar bet kuri kita svarbi data jūsų gyvenime. O mes pasiūlysime sprendimus, kaip sukurti Jūsų šventės nuotaiką, kokio dydžio galėtų būti šventės biudžetas ir optimalus dalyvių skaičius.

Patarsime, kuri iš Friedricho pasažo erdvių - baras, kavinės ar restoranai labiausiai tiktų Jūsų svečiams, koks valgiaraštis ir pramoginė programa juos labiausiai nustebintų.

Friedricho restorane bei Friedricho bistro aptarnaujami banketai iki 30 žmonių, Friedricho Smuklėje – iki 50 žmonių. Furšeto metu galime aptarnauti ir daugiau žmonių.

Banketo užsakovams galime pasiūlyti ne tik vietą švęsti, bet ir drąsiausius lūkesčius atitiksiantį valgiaraštį. Juk Friedricho pasažo virtuvės meistrai neapsiriboja tokiais šedevrais kaip krosnyje keptas paršelis. O vynų ir kitų gėrimų pasiūla patenkins net išrankiausiųjų skonį.

Friedricho pasažas siūlo furšetų ir banketų organizavimo paslaugą pagal kiekvieno kliento individualius preikius. Mūsų šūkis - jokių standartų ir šablonų!

Dėl paslaugų teiraukitės tel.+370 616 07 304 arba el. p. jurgita@pasazas.lt

Domina paslaugos?
Kreipkitės

Jurgita

+370 616 07304

I-V: 9-18

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
4
5
6
7
11
12
13
14
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
 

Verslo pietūs

2016-12-05

Visada
geras
laikas
    • Pupelių sriuba 1,90 Eur
    • Ant grotelių keptos dešrelės 6,00 Eur
    • Lakštiniai su lašišomis 6,00 Eur
    • Žirnių sriuba su rūkyta šonine
    • Kiaulienos šnicelis, patiekiamas su bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Bulviniai rageliai su grybų įdaru,  patiekiami su grietinės-sviesto padažu
    • Rūgštynių sriuba
    • Pica su kiaulienos nugarine
    • Koldūnai su sūrio padažu
    • Trinta bulvių-porų sriuba
    • Vištiena su kuskusu ir daržovėmis
    • Gruzdinti kalmarai su totorišku padažu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs