Domina paslaugos?
Kreipkitės

Giedrė Maželytė

(+370) 698 56752

I-V: 9-18

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Spalis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

Pirmadienis, spalio 27 d.

Visada
geras
laikas
    • Rūgštynių sriuba
    • Plovas, patiekiamas su marinuotais agurkėliais                                                                                                   

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Kalafiorų sriuba su mėsos kukuliais
    •  Pica su pieniškomis dešrelėmis
    • “Risotto” su jūrų gėrybėmis         

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Perlinė sriuba
    • Jautienos befstrogenas
    • Salotos su krevetėmis                                                                                                                    

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai

Furšetai, banketai

Banketai, furšetaiNuo 2009 m. Friedricho pasažo furšetų ir banketų organizavimo paslauga noriai naudojasi ir įmonės, ir išskirtines šeimos šventes mėgstantys klaipėdiečiai.

Jums reikia tik išsirinkti progą švęsti – tai gali būti įmonės vakarėlis, jubiliejus, vestuvės ar bet kuri kita svarbi data jūsų gyvenime. O mes pasiūlysime sprendimus, kaip sukurti Jūsų šventės nuotaiką, kokio dydžio galėtų būti šventės biudžetas ir optimalus dalyvių skaičius.

Patarsime, kuri iš Friedricho pasažo erdvių - baras, kavinės ar restoranai labiausiai tiktų Jūsų svečiams, koks valgiaraštis ir pramoginė programa juos labiausiai nustebintų.

Friedricho restorane bei Friedricho bistro aptarnaujami banketai iki 30 žmonių, Friedricho Smuklėje – iki 50 žmonių. Furšeto metu galime aptarnauti ir daugiau žmonių.

Banketo užsakovams galime pasiūlyti ne tik vietą švęsti, bet ir drąsiausius lūkesčius atitiksiantį valgiaraštį. Juk Friedricho pasažo virtuvės meistrai neapsiriboja tokiais šedevrais kaip krosnyje keptas paršelis. O vynų ir kitų gėrimų pasiūla patenkins net išrankiausiųjų skonį.

Friedricho pasažas siūlo furšetų ir banketų organizavimo paslaugą pagal kiekvieno kliento individualius preikius. Mūsų šūkis - jokių standartų ir šablonų!

Dėl paslaugų teiraukitės nr. +370 698 56 752 arba el. paštu giedre@pasazas.lt

Domina paslaugos?
Kreipkitės

Giedrė Maželytė

(+370) 698 56752

I-V: 9-18

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Spalis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

Pirmadienis, spalio 27 d.

Visada
geras
laikas
    • Rūgštynių sriuba
    • Plovas, patiekiamas su marinuotais agurkėliais                                                                                                   

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Kalafiorų sriuba su mėsos kukuliais
    •  Pica su pieniškomis dešrelėmis
    • “Risotto” su jūrų gėrybėmis         

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Perlinė sriuba
    • Jautienos befstrogenas
    • Salotos su krevetėmis                                                                                                                    

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai