Domina paslaugos?
Kreipkitės

Giedrė Maželytė

(+370) 698 56752

I-V: 9-18

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Spalis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

Trečiadienis, spalio 1 d.

Visada
geras
laikas
    • “Kuršiška” žuvienė 
    •  Virtų bulvių cepelinai su mėsa (padažas pasirinktinai)       

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Itališka kruopų sriuba
    • “Pelėsinė” pica  
    • Jautiena garstyčių padaže patiekiama su bulvių skiltelėmis     

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Trinta daržovių sriuba      
    •  Vištienos gabaliukai su hamonu  
    •   Salotos su aštunkojais                                                          

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Prancūziška svoguninė 
    • Vištiena įdaryta špinatais   
    • "Perujietiškos” jautienos širdelių salotos

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotom.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai

Furšetai, banketai

Banketai, furšetaiNuo 2009 m. Friedricho pasažo furšetų ir banketų organizavimo paslauga noriai naudojasi ir įmonės, ir išskirtines šeimos šventes mėgstantys klaipėdiečiai.

Jums reikia tik išsirinkti progą švęsti – tai gali būti įmonės vakarėlis, jubiliejus, vestuvės ar bet kuri kita svarbi data jūsų gyvenime. O mes pasiūlysime sprendimus, kaip sukurti Jūsų šventės nuotaiką, kokio dydžio galėtų būti šventės biudžetas ir optimalus dalyvių skaičius.

Patarsime, kuri iš Friedricho pasažo erdvių - baras, kavinės ar restoranai labiausiai tiktų Jūsų svečiams, koks valgiaraštis ir pramoginė programa juos labiausiai nustebintų.

Friedricho restorane bei Friedricho bistro aptarnaujami banketai iki 30 žmonių, Friedricho Smuklėje – iki 50 žmonių. Furšeto metu galime aptarnauti ir daugiau žmonių.

Banketo užsakovams galime pasiūlyti ne tik vietą švęsti, bet ir drąsiausius lūkesčius atitiksiantį valgiaraštį. Juk Friedricho pasažo virtuvės meistrai neapsiriboja tokiais šedevrais kaip krosnyje keptas paršelis. O vynų ir kitų gėrimų pasiūla patenkins net išrankiausiųjų skonį.

Friedricho pasažas siūlo furšetų ir banketų organizavimo paslaugą pagal kiekvieno kliento individualius preikius. Mūsų šūkis - jokių standartų ir šablonų!

Dėl paslaugų teiraukitės nr. +370 698 56 752 arba el. paštu giedre@pasazas.lt

Domina paslaugos?
Kreipkitės

Giedrė Maželytė

(+370) 698 56752

I-V: 9-18

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Spalis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

Trečiadienis, spalio 1 d.

Visada
geras
laikas
    • “Kuršiška” žuvienė 
    •  Virtų bulvių cepelinai su mėsa (padažas pasirinktinai)       

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Itališka kruopų sriuba
    • “Pelėsinė” pica  
    • Jautiena garstyčių padaže patiekiama su bulvių skiltelėmis     

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Trinta daržovių sriuba      
    •  Vištienos gabaliukai su hamonu  
    •   Salotos su aštunkojais                                                          

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Prancūziška svoguninė 
    • Vištiena įdaryta špinatais   
    • "Perujietiškos” jautienos širdelių salotos

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotom.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai