Categories: naujienos Date: Nov 8, 2013 Title: Atsinaujinęs „Friedricho restoranas“ stebins subtiliu rafinuotumuLapkričio 11-ąją duris atveriantis „Friedrciho restoranas“ ne tik atsinaujino interjerą, bet ir paruošė savo lankytojams malonių siurprizų - naują gėrimų asortimentą ir išskirtinį valgiaraštį.
Lapkričio 11-ąją duris atveriantis „Friedricho restoranas“ ne tik atsinaujino interjerą, bet ir paruošė savo lankytojams malonių siurprizų - naują gėrimų asortimentą ir išskirtinį valgiaraštį.
Restoranas išlieka ištikimas Viduržemio jūros regiono virtuvei ir pristato pagal unikalius bei griežtai paslaptyje saugomus receptus paruoštus išskirtinius delikatesus.
Virtuvės šefas kuria gastronominius šedevrus tik iš šviežių jūrų gėrybių ir žuvų, todėl atsinaujinusio restorano valgiaraštį sudaro tik itin gardūs ir sveiki patiekalai. Pagrindiniai naujojo valgiaraščio akcentai - santūrus, bet sykiu rafinuotas pateikimas ir tarpusavyje puikiai derantys skoniai.
Atsivertę atnaujintą „Friedricho pasažo“ valgiaraštį, rasite įvairių gastronominių pasiūlymų, paruoštų iš jūrinių gėrybių, pagautų švariose Andriatikos vandenyse – aštunkojus, moliuskus, midijas, krevetes, vėžius, omarus ir kt.
Jūrinių užkandžių kategorijai atstovauja dviems asmenims skirtas jūrinių gėrybių rinkinys, jūrinės sraigės su česnakiniu padažu, šviežios arba keptos austrės, vėžių uodegėlės, patiekiamos su baltaisiais šparagais ir sūrio kremu. Atraskite sardinių ir arbūzo gabalėlių bei įvairiaspalvio kuskuso skonių derinį, arba skanaukite menkių kepenėlių, patiekiamų su žirnelių tyre.
Palepinkite gomurį jūrų velnio žandukais, patiekiamais su kuskusu, baltaisiais šparagais, karališkąja krevete ir šafrano padažu, aštunkojais, patiekiamas ant ledukų pagalvės.
Išskirtinių karštųjų patiekalų kategorijoje - keptas aštunkojis, patiekiamas su krevečių padažu, midijomis ir triufeline bulve, šamo kepsnys, patiekiamas su salierų tyre, marinuotomis daržovėmis ir krevečių padažu, keptas kalmaras, patiekiamas su kukurūzų koše ir krevečių padažu, švieži omarai ir eršketai, Provanso midijos baltojo vyno padaže.
Kuriant naująjį valgiaraštį, atsižvelgta į lankytojų pageidavimus, todėl be naujų patiekalų restorane ir toliau turėsite galimybę skanauti anksčiau pamėgtų patiekalų.