Categories: naujienos Date: Dec 4, 2013 Title: Stilingos Naujų metų sutiktuvės „Friedricho restorane“Senuosiuose metuose palikite pusiau saldų putojantį vyną ir naminę mišrainę - naujuosius 2014-uosius metus pasitikite stilingoje „Friedricho restorano“ aplinkoje su kolekciniu vynu, virtuvės šefo komplimentais, išskirtiniais patiekalais ir muzikiniu šviežaus oro gūsiu.
Senuosiuose metuose palikite pusiau saldų putojantį vyną ir naminę mišrainę - naujuosius 2014-uosius metus pasitikite stilingoje „Friedricho restorano“ aplinkoje su kolekciniu vynu, virtuvės šefo komplimentais, išskirtiniais patiekalais ir muzikiniu šviežaus oro gūsiu.
Pasiūlymas, kurio neįmanoma atsisakyti - sutikti Naujuosius metus ir atsisveikinti su senaisiais atnaujintoje „Friedricho restorano“ aplinkoje pačioje Klaipėdos širdyje. Naujųjų sutiktuvės mūsų restorane – tai geriausios svetingumo tradicijos, gurmaniški Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalai, aukščiausio lygio aptarnavimas ir puiki nuotaika.
Tai laiką sustabdančios akimirkos, stimuliuojančios gerą nuotaiką ir norų pildymąsi. Naujametinę naktį visų restorano svečių laukia garsiausiems pasaulio hitams originalų modernų skambėjimą suteikiančios ir pozityvumą skleidžiančios grupės „Hit-Kick“ proginis koncertas.
Patikėkite, - tokių pasaulinio lygio žvaigždžių kaip Michael Jakson, Britney Spears, „Kiss“, legendinės grupės „Alphaville“ kūriniai gali skambėti kitaip – su lietuviška traktuote, angliškai ir stilingai. „Hit Kick“ – tai šauni, talentinga trijulė: Aušra Vaštakaitė (vokalas, kontrabosas), Martynas Ąžuolas ir Karolis Žioltikovas (gitaros).
Šventinės vakarienės metu „Friedricho restoranas“ pasiūlys pasimėgauti taure putojančio vyno, o virtuvės šefas - skanauti keturis gurmaniškus patiekalus pasirinktinai.
ŠVENTINIS VALGIARAŠTIS
Šaltieji užkandžiai
Žąsų kepenėlių paštetas, patiekiamas su karamelizuotais svogūnais ir portveino padažu
Baltieji šparagai, patiekiami su rūkyto oto gabalėliais
Karštieji užkandžiai
Jūrų velnio žandukai, patiekiami su kuskusu, karališkąja krevete ir šafrano padažu
Antienos užkandis, patiekiamas su persimonų tyre ir čederiu
Karštieji patiekalai
Veršienos nugarinė su ančiuvių sviestu ir kukurūzų koše su triufeliais
Keptas aštuonkojis, patiekiamas su triufeline bulve, midijomis ir krevečių padažu
Desertas
Mandarinų skonio “Panna cotta”
Stilingų Naujųjų metų sutiktuvių „Friedricho pasaže“ kaina - 220 Lt/asm. Išankstinė rezervacija - po apmokėjimo restorane. Vietų skaičius – ribotas. Informacija - telefonu 8 46 301 070.