Categories: naujienos
      Date: Dec 18, 2013
     Title: Kavos ir likerių namai pasitinka jubiliejinę sukaktį
Gruodžio 21-ąją sukanka dešimt metų nuo tos dienos, kai dabartinio „Friedricho pasažo“ teritorijoje 2003 metais duris atvėrė Kavos ir likerių namai. Jubiliejaus proga visų Kavos ir likerio namų lankytojų tądien laukia saldžios staigmenos ir muzikinis siurprizas.

Gruodžio 21-ąją sukanka dešimt metų nuo tos dienos, kai dabartinio „Friedricho pasažo“ teritorijoje 2003 metais duris atvėrė Kavos ir likerių namai. Jubiliejaus proga visų Kavos ir likerio namų lankytojų tądien laukia saldžios staigmenos ir muzikinis siurprizas.

Anuomet ši kokybiškos ir gardžios kavos, arbatos ir desertų meka vadinosi „Gurman‘s skonio namais“. 2007-aisiais greta pradėjo veikti firminiais ir šventiniais kepiniais nūdien garsėjanti „Friedricho kepykėlė“.

Ilgainiui savo tikrojo veido ieškojusi kavinė, pasiūliusi firminę itališką kavą, platų arbatų asortimentą, šviežias bandeles, tortus, rankų darbo saldainius, pasivadino Kavos ir arbatos namais.

Šių metų pavasarį atnaujinus interjerą ir atsivežus per penkiasdešimt išskirtinių likerių rūšių, itin tinkančių prie kavos, arbatos ir desertų, neatsiejama „Friedricho pasažo“ dalimi tapusiai kavinei suteiktas naujas  - Kavos ir likerių namų vardas. Nūdien Kavos ir likerių namų lankytojai turi unikalią galimybę paragauti per penkiasdešimt išskirtinių likerių iš Prancūzijos, Italijos, Meksikos, Ispanijos ir kitų pasaulio kampelių.

Pastaraisiais metais Kavos ir likerių namai puikiai žinomi ne tik gurmanams, bet ir mažiesiems klaipėdiečiams – kiekvienais metais kalėdiniu laikotarpiu vaikai kviečiami į antrajame aukšte vykstančius edukacinius užsiėmimus.

„Dešimtmetis – solidi data viešojo maitinimo srityje.  Per šį laiką keitėme savo veidą, ieškojome savo išskirtinumo ir nūdien galime drąsiai pasakyti: klaipėdiečiai žino ir mielai renkasi savo laisvalaikio ir poilsio vieta būtent Kavos ir likerių namus, garsėjančius savo puikia itališka kava, įvairia arbatų pasiūla ir visada šviežiais bei gardžiais kepyklėlės konditerių desertais“,- sako „Friedricho pasažo“ rinkodaros ir pardavimų vadovė Giedrė Maželytė.

pasibaigusi: 1