Categories: naujienos
      Date: Mar  3, 2015
     Title: Paskutinė galimybė pajusti debiutinio valgiaraščio skonį
Kovo pabaigoje „Meridiano“ restorano virtuvės šefas Simas Kažiniauskas pateiks naujų intriguojančių pasiūlymų.  Pirmasis restorano valgiaraštis keičiamas, siekiant išlaikyti sudėtinių dalių šviežumą ir norint toliau stebinti gurmaniškais deriniais.

Kovo pabaigoje „Meridiano“ restorano virtuvės šefas Simas Kažiniauskas pateiks naujų intriguojančių pasiūlymų karštųjų patiekalų ir desertų kategorijose. Pirmasis restorano valgiaraštis keičiamas, siekiant išlaikyti sudėtinių dalių šviežumą ir norint toliau stebinti gurmaniškais deriniais.

Iki to laiko turite paskutinę unikalią galimybę skanauti patiekalų iš pirmojo valgiaraščio, sulaukusio ne tik klaipėdiečių ir miesto svečių, bet ir ekspertų komplimentų.

Dar vis galiojantis „Meridiano“ restorano valgiaraštis – tikras atradimas stilingų derinių mėgėjams. Tik kovo mėnesį dar galite mėgautis burnoje tirpstančia elniena, patiekiama su perlinėmis kruopomis ir briuseliniais kopūstais su traškiomis brokolių šakelėmis, šalotiniais svogūnais ir firminiu padažu.

Laukinė paukštiena – tipiškas prancūzų virtuvės patiekalas, kurio galite skanauti, nekeliant kojos iš Klaipėdos: „Meridiano“ restorane kepto karvelio krūtinėlės skonis puikiai atsiskleidžia sąjungoje su pastarnokais, kaštonais, šalotiniais svogūnais, žaliųjų žirnelių kremu, bulvių traškučiais ir žirnelių daigais.

Pro žuvų mėgėjų akis neturėtų praslysti laukinio oto derinys su salikornijomis, lęšiais, špinatais, burokėlių kremu ir kaštonais.

Atraskite ir originaliai patiekiamų menkių skonių su burokėliais, kedrinėmis pinigijomis, sviestu, žirnelių kremu ir briuseliniais kopūstais.

Paskutinį mėnesį „Meridiano“ restorano virtuvės šefas kviečia mėgautis ir desertais: juodųjų triufelių ledais, riešutų skonio subtiliąja „Panna Cotta“ ir itališkuoju „Tiramisu“, patiekiamu originaliai ir neįprastai.

Sekite mūsų naujienas – linkime gurmaniškų sezoninių atradimų, netikėtų derinių ir išskirtinio šviežių produktų pojūčio  „Meridiano“ restorane!

Staliukų rezervacija – tel. +37046411660; +37061561599 arba elektroniniu paštu meridianas@pasazas.lt.

pasibaigusi: 1