Categories: naujienos
      Date: Jan 25, 2016
     Title: Išskirtiniai verslo pietūs restorane „Meridianas“

Pietūs itin svarbi kiekvieno verslo dalis. Dažnai susitikimus ar derybas vainikuoja būtent bendras pokalbis prie pietų stalo.  Aplinka, fone grojanti muzika, patiekiamas maistas ir  aptarnavimas – neabejotinai svarbios detalės.

Jaukiai prie Danės upės krantinės įsikūręs restoranas „Meridianas“ turi ypatingai gerų žinių savo klientams – nuo vasario 1 d. pradedami tiekti verslo pietūs.



Pietūs itin svarbi kiekvieno verslo dalis. Dažnai susitikimus ar derybas vainikuoja būtent bendras pokalbis prie pietų stalo.  Aplinka, fone grojanti muzika, patiekiamas maistas ir  aptarnavimas – neabejotinai svarbios detalės.
Jaukiai prie Danės upės krantinės įsikūręs restoranas „Meridianas“ turi ypatingai gerų žinių savo klientams – nuo vasario 1 d. pradedami tiekti verslo pietūs.

Virtuvės šefas Simas Kažiniauskas kiekvieną darbo dieną, nuo 12.00 iki 15.00 val. lankytojus stebins, siūlydamas išskirtinį ir kasdien vis naują verslo pietų meniu.

„Uostamiestis – verslus miestas. Atsižvelgdami į klientų pageidavimus ir kasdien vidurdienio metu įvykstančių verslo susitikimų gausą, nusprendėme pradėti tiekti išskirtinai verslo pietų meniu“, – apie nuo vasario  1–osios pradedamus siūlyti dienos pietus pasakojo restorano vadovė Giedrė Maželytė.

Elegantiškumu alsuojančioje aplinkoje užsisakius dienos pietų meniu, pirmiausia bus patiekiama kvapni ir gardžiai garuojanti sriuba bei jos skonį papildanti pačių restorano „Meridiano“ virtuvės šefų kepta duonelė. Pagrindinis patiekalas, kurį kiekvienas svečias galės pasirinkti iš dviejų alternatyvų, kasdien stebins net ir įmantriausių skonių mėgėjus. Prie pietų stalo taip pat bus pasiūloma taurė stalo vandens.

„Restorano „Meridianas“ virtuvės šefai ypatingą dėmesį skiria maisto kokybei bei jo ruošimui. Estetika ir subalansuotas patiekalo skonis – vieni pagrindinių mūsų darbo prioritetų. Verslo pietų metų siūlomų patiekalų kokybė tikrai nesiskirs nuo bet kurio patiekalo iš valgiaraščio, tiesiog kasdien paruošime pasiūlymą, kurį pasirinkus verslo klientai spėtų į ribotą pietums skirtą laiką.“ – pridūrė restorano vadovė.

 

 

 

 

 

 

Kitas ne ką svarbesnis verslo pietų akcentas – aptarnavimas. Restorane „Meridianas“ siekiama sukurti atmosferą, kurioje kiekvienas apsilankęs būtų apgaubtas profesionaliu dėmesiu, rūpesčiu ir, žinoma, maloniu bendravimu.

Pietaudami su kolegomis ar partneriais turėsite galimybę visiškai susikoncentruoti į artimą pokalbį bei mėgautis išskirtine pietų ramybe elegantiškoje aplinkoje.

Dienos pietūs restorane „Meridianas“ kainuos nuo 12.00 Eur.

Jūsų patogumui, staliuką iš anksto galite rezervuoti užpildę rezervacijos formą čia.