Domina paslaugos?
Kreipkitės

Jurgita

+370 616 07304

I-V: 9-18

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
4
5
6
7
11
12
13
14
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
 

Verslo pietūs

2016-12-05

Visada
geras
laikas
    • Pupelių sriuba 1,90 Eur
    • Ant grotelių keptos dešrelės 6,00 Eur
    • Lakštiniai su lašišomis 6,00 Eur
    • Žirnių sriuba su rūkyta šonine
    • Kiaulienos šnicelis, patiekiamas su bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Bulviniai rageliai su grybų įdaru,  patiekiami su grietinės-sviesto padažu
    • Rūgštynių sriuba
    • Pica su kiaulienos nugarine
    • Koldūnai su sūrio padažu
    • Trinta bulvių-porų sriuba
    • Vištiena su kuskusu ir daržovėmis
    • Gruzdinti kalmarai su totorišku padažu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs

Indų nuoma ir aptarnavimo paslaugos

Indų nuomaFriedricho pasažo kvalifikuoti padavėjai ir barmenai (-ės) žino, kaip patiekti svečiams maistą ir gėrimus, laikantis aukščiausio lygio aptarnavimo standartų.

Mūsų komanda pasiruošusi serviruoti stalus pagal Jūsų renginio stilistiką ir tematiką, aptarnauti pobūvio svečius, užtikrinti sklandžią renginio eigą.

Taip pat siūlome stalams serviruoti reikiamų priemonių nuomą: indus, įrankius, specialią įrangą karštiesiems patiekalams patiekti.

Indų nuomos ir aptarnavimo paslaugų kaina – sutartinė.

Dėl paslaugų teiraukitės tel.+370 616 07 304 arba el. p. jurgita@pasazas.lt

Domina paslaugos?
Kreipkitės

Jurgita

+370 616 07304

I-V: 9-18

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
4
5
6
7
11
12
13
14
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
 

Verslo pietūs

2016-12-05

Visada
geras
laikas
    • Pupelių sriuba 1,90 Eur
    • Ant grotelių keptos dešrelės 6,00 Eur
    • Lakštiniai su lašišomis 6,00 Eur
    • Žirnių sriuba su rūkyta šonine
    • Kiaulienos šnicelis, patiekiamas su bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Bulviniai rageliai su grybų įdaru,  patiekiami su grietinės-sviesto padažu
    • Rūgštynių sriuba
    • Pica su kiaulienos nugarine
    • Koldūnai su sūrio padažu
    • Trinta bulvių-porų sriuba
    • Vištiena su kuskusu ir daržovėmis
    • Gruzdinti kalmarai su totorišku padažu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs