Renginių kalendorius

Kalendorius

 2017 Gegužė 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2017-05-26

Visada
geras
laikas
    • Bulvienė su mėsos kukulaičiais
    • Kepta menkė su sūrio padažu, patiekiama su bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Daugiaryžis su daržovėmis ir riešutais
    • Kreminė salierų sriuba su graikiškais riešutais ir "Džiugo" sūriu
    • Lazanija su mėsa
    • Gruzdinti kalmarai su totorišku padažu
Visos savaitės verslo pietūs

Kontaktai

UAB „Friedricho pasažas“
Tiltų g. 26a, LT-91246 Klaipėda

Staliukų rezervacija:

  • Friedricho restoranas, Steakhouse, tel.: +370 46 30 10 70
  • Friedricho picerija, tel.: +370 46 49 35 93   PICERIJA NEDIRBA, VYKSTA REMONTO DARBAI
  • Friedricho smuklė, tel.: +370 46 21 13 90
  • Friedricho vyninė, tel.: +370 46 48 69 59, +370 611 21 156
  • Kavos ir likerio namai, tel.: +370 46 41 16 59
  • Friedricho maistas į namus ir įmones per "Foodout" sistemą tel.: +370 698 55 544
  • Friedricho svečių namai, tel.: +370 46 39 10 20, fax.: +370 46 39 10 19, mob.: +370 620 73 337

Šventinių kepinių užsakymas: tel.: +370 62676170 kepykla@pasazas.lt

Dėl konferencijų rengimo, salės nuomos, banketų bei furšetų teiraukitės tel.+370 616 07 304 jurgita@pasazas.lt

Rinkodaros ir reklamos klausimais kreiptis tel.: +370 682 25 834 arba el. paštu marketingas@pasazas.lt

Personalo klausimais kreiptis tel.: +370 618 09 240, el. p. personalas@pasazas.lt

Administracijos tel.: +370 46 41 10 76 el.p info@pasazas.lt

Susisiekite

Dėkojame, Jūsų užklausa
sėkmingai išsiųsta

Klaida! Neteisingai užpildyti laukai

Žemėlapis

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2017 Gegužė 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2017-05-26

Visada
geras
laikas
    • Bulvienė su mėsos kukulaičiais
    • Kepta menkė su sūrio padažu, patiekiama su bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Daugiaryžis su daržovėmis ir riešutais
    • Kreminė salierų sriuba su graikiškais riešutais ir "Džiugo" sūriu
    • Lazanija su mėsa
    • Gruzdinti kalmarai su totorišku padažu
Visos savaitės verslo pietūs