Renginių kalendorius

Verslo pietūs

2016-09-30

Visada
geras
laikas
    • Antienos sriuba 1,90 Eur
    • Kepta kiaulienos sprandinė 6,00 Eur
    • Lakštiniai su miško grybais 6,00 Eur
    • Žuvienė
    • Naminės dešrelės, patiekiamos su virtomis bulvėmis ir troškintais kopūstais
    • Itališkas varškės apkepas
    • Žirnių sriuba
    • „Calzone“  pica
    • Kiaulienos troškinys, patiekiamas su virtomis bulvėmis ir burokėlių salotomis
    • Trinta žiedinių kopūstų sriuba su šonine ir pelėsiniu sūriu
    • Kepta skumbrė su mėlynojo pelėsinio sūrio kremu
    • Salotos su vištiena
    • B3 Saldžiarūgščiai aštri baltųjų ir juodųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena
Visos savaitės verslo pietūs

Kontaktai

UAB „Friedricho pasažas“
Tiltų g. 26a, Klaipėda

Staliukų rezervacija:

  • Friedricho restoranas, Steakhouse, tel.: +370 46 30 10 70
  • Friedricho picerija, tel.: +370 46 49 35 93
  • Friedricho smuklė, tel.: +370 46 21 13 90
  • Friedricho vyninė, tel.: +370 46 48 69 59, +370 611 21 156
  • Kavos ir likerio namai, tel.: +370 46 41 16 59
  • Friedricho maistas į namus ir įmones, tel.: +370 46 40 13 20
  • Friedricho svečių namai, tel.: +370 46 39 10 20, fax.: +370 46 39 10 19, mob.: +370 620 73 337
  • Restoranas Meridianas, tel: +370 46 41 16 60, mob.: +370 615 61 599

Šventinių kepinių užsakymas: kepykla@pasazas.lt

Dėl konferencijų rengimo, salės nuomos, banketų bei furšetų teiraukitės tel.+370 616 07 304 jurgita@pasazas.lt

Rinkodaros ir reklamos klausimais kreiptis tel.: +370 682 25 834 arba el. paštu marketingas@pasazas.lt


Personalo klausimais kreiptis tel.: +370 618 09 240, el. p. personalas@pasazas.lt

Administracijos tel./faks.: +370 46 41 10 76 el.p info@pasazas.lt

Susisiekite

Dėkojame, Jūsų užklausa
sėkmingai išsiųsta

Klaida! Neteisingai užpildyti laukai

Žemėlapis

Renginių kalendorius

Verslo pietūs

2016-09-30

Visada
geras
laikas
    • Antienos sriuba 1,90 Eur
    • Kepta kiaulienos sprandinė 6,00 Eur
    • Lakštiniai su miško grybais 6,00 Eur
    • Žuvienė
    • Naminės dešrelės, patiekiamos su virtomis bulvėmis ir troškintais kopūstais
    • Itališkas varškės apkepas
    • Žirnių sriuba
    • „Calzone“  pica
    • Kiaulienos troškinys, patiekiamas su virtomis bulvėmis ir burokėlių salotomis
    • Trinta žiedinių kopūstų sriuba su šonine ir pelėsiniu sūriu
    • Kepta skumbrė su mėlynojo pelėsinio sūrio kremu
    • Salotos su vištiena
    • B3 Saldžiarūgščiai aštri baltųjų ir juodųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena
Visos savaitės verslo pietūs