Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
4
5
6
7
11
12
13
14
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
 

Verslo pietūs

2016-12-12

Visada
geras
laikas
    • Daržovių sriuba su jautienos liežuviu 1,90 Eur
    • Kepta menkė, patiekiama su karštomis daržovėmis 6,00 Eur
    • Salotos su kepta jautiena 6,00 Eur
    • Rūgštynių sriuba
    • Jautienos maltinis, įdarytas rūkyta šonine, patiekiamas su grietinėlės padažu, bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Studentiški blynai su mėsa, patiekiami su grietine.
    • Rūgščių kopūstų sriuba
    • „Turistų“ pica
    • Salotos su vištiena ir skrebučiais
    • Karališka grybų sriuba
    • Vištienos šašlykas
    • Salotos su krevetėmis
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs

Maistas į namus

Pasinerkite į gurmaniško skonio pasaulį, neiškeldami kojos iš namų ar biuro.

Jums tik reikia pasinaudoti Friedricho pasažo paslauga „Maistas į namus“ ir ant Jūsų stalo garuos gardžiausi patiekalai.

Mūsų valgiaraštyje – kulinarinis viso pasaulio žemėlapis: nuo itališkų picų ir lietuviškų cepelinų iki gardžiausių jūrų gėrybių, desertų, arbatžolių, maltos kavos ar net alkoholinių gėrimų.

Jūsų užsakytus patiekalus sandariai supakuosime ir pristatysime karštus su reikiamais įrankiais ir servetėlėmis.

Maisto į namus užsakymai priimami telefonu arba internetu maistas-i-namus.pasazas.lt

Jei maisto į namus užsisakysite skambindami iš mobilaus - rinkite numerį 8 ~46 401320,
Jei maisto į namus užsisakysite skambindami iš laidinio telefono - rinkite trumpąjį numerį 1320.

Maisto į namus darbo laikas:
I-III 10.30 - 21.30 val.
IV-VI 10.30 - 22.30 val.
VII 11.30 - 21.30 val.

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
4
5
6
7
11
12
13
14
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
 

Verslo pietūs

2016-12-12

Visada
geras
laikas
    • Daržovių sriuba su jautienos liežuviu 1,90 Eur
    • Kepta menkė, patiekiama su karštomis daržovėmis 6,00 Eur
    • Salotos su kepta jautiena 6,00 Eur
    • Rūgštynių sriuba
    • Jautienos maltinis, įdarytas rūkyta šonine, patiekiamas su grietinėlės padažu, bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Studentiški blynai su mėsa, patiekiami su grietine.
    • Rūgščių kopūstų sriuba
    • „Turistų“ pica
    • Salotos su vištiena ir skrebučiais
    • Karališka grybų sriuba
    • Vištienos šašlykas
    • Salotos su krevetėmis
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs

Palikite atsiliepimą

Dėkojame, Jūsų užklausa
sėkmingai išsiųsta

Klaida! Neteisingai užpildyti laukai