Renginių kalendorius

Kalendorius

 2020 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2020-12-03

    • Šviežių daržovių sriuba - 1,20 Eur
    • Maltas kiaulienos šnicelis, patiekiamas su bulvių koše, burokėlių salotomis ir grietinėlės padažu - 4,00 Eur
    • Jautiena burgundiškai, patiekiama su bulvių koše, pomidorais ir pesto padažu - 5,20 Eur
    • Ravioli su varške ir špinatais, patiekiami su grietinėlės - saulėje džiovintų pomidorų padažu - 4,50 Eur

    Taip pat jums siūlome pietus ar vakarienę visai šeimai:

    • Naminiai kotletai (6 vnt.), patiekiami su bulvių koše, marinuotais burokėliais ir grietinėlės padažu - 13,95 Eur
    • Balandėliai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su virtomis - gruzdintomis bulvėmis ir marinuotais agurkais - 15,00 Eur
    • Cepelinai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su grietinės - spirgučių padažu - 13,95 Eur
    • Kepti varškėčiai (9 vnt.), patiekiami su grietine ir uogiene - 11,00 Eur
    • Nedirbame
Visos savaitės verslo pietūs

Meniu išsinešimui

SALOTOS / SALADS / САЛАТЫ

9,00 EUR - FIRMINĖS SALOTOS su ant grotelių kepta jautiena ir „Chimichurri“ padažu

Spacial salad with grilled beef and “Chimichurri“ sauce

Фирменный салат  с говядиной на гриле и  соусом «Чимичурри»

......................................................................................................................

9,00 EUR - ROMANINĖS SALOTOS su kepta antienos krūtinėlė, saulėje džiovintais pomidorais, kedrinėmis pinijomis ir ančiuvių užpilu

Salad “Romaine” with fried duck, sun-dried tomatoes, cedar nuts and anchovy dressing

Салат «Ромайн» с жареной уткой, вялеными на солнце помидорами, кедровые орехи и анчоусной заправкой

......................................................................................................................

6,20 EUR - ŠVIEŽIŲ DARŽOVIŲ SALOTOS su kepta vištiena, vyšniniais pomidorais, cukinijomis, saulėgrąžomis, moliūgų sėklomis,   pagardintos  medaus – garstyčių užpilu

Fresh vegetable salad with fried chicken, cherry tomatoes, zucchini, sunflower and pumpkin seeds, flavored with honey - mustard dressing

Салат из свежих овощей с жареной курицей, помидорами черри, кабачками подсолнечниками и тыквенными семечками  и медово-горчичной заправкой

......................................................................................................................

7,20 EUR - ŠVIEŽIŲ DARŽOVIŲ SALOTOS su kepta lašiša, pagardintos žolelių užpilu bei „Džiugo“ sūriu

Fresh vegetable salad with fried salmon, herb dressing and cheese “Džiugas”

Салат из свежих овощей с жареным лососем, заливкой с зеленью и сыром «Джюгас»

......................................................................................................................

5,00 EUR - VIŠTIENOS SALOTOS su gruzdintais bulvių šiaudeliais, virtais kiaušiniais, svogūnais ir majonezu

Chicken salad topped with fried potato straws, boiled eggs, onions and mayonnaise

Куриный салат с жареной картофельной соломкой, вареными яйцами, луком и майонезом

......................................................................................................................

5,00 EUR -PIKANTIŠKOS SALOTOS su virtais kiaušiniais, česnaku, fermentiniu sūriu, majonezu, patiekiama su kepinta duona

Savoury salad with boiled eggs, garlic, cheese, mayonnaise, served with fried bread

Пикантный салат с вареными яйцами, чесноком, ферментным сыром, майонезом и жареным хлебом

......................................................................................................................

UŽKANDŽIAI IR RINKINIAI / STARTERS AND ASSORTED PLATES / ЗАКУСКИ И НАБОРЫ

5,80 EUR - SILKĖ SU KARŠTOMIS BULVĖMIS, burokėlių salotomis ir grietine

Herring with hot potatoes, beets salad and sour cream

Селёдка с горячей картошкой, салатом из свеклы и сметаной

......................................................................................................................

5,00 EUR - SILKĖ SU MIŠKO GRYBAIS

Herring with mushrooms

Селёдка с лесными грибами

......................................................................................................................

9,00 EUR - LAŠIŠŲ TARTARAS su mėlynaisiais svogūnais ir kaparėliais

Salmon tartare with blue onions and capers

Тартар из лосося с голубым луком и каперсами

......................................................................................................................

9,00 EUR - JAUTIENOS TARTARAS su kaparėliais, svogūnais, kedro riešutais ir grietinėlės – krienų padažu

Beef tartar with capers, onions, pine nuts and cream – horseradish sauce

Тартaр из говядины с каперсами, луком, кедровыми орехами и соусом из сливок и хрена

......................................................................................................................

7,00 EUR - VYTINTAS KIAULIENOS KUMPIS „Serrano Duroc Gran Reserva 18 meses“, Ispanija (50 g)

Spanish ham “Serrano Duroc Gran Reserva 18 meses” (50 g)

Испанская вяленaя ветчина Хамон « Serrano Duroc Gran Reserva 18 meses» (50 г)

......................................................................................................................

12,00 EUR - AŠTUONKOJŲ ČIUPTUVŲ UŽKANDIS

Octopus tentacle appetizer

Закуска из щупалец осьминога

......................................................................................................................

4,20 EUR - PIEVAGRYBIAI ĮDARYTI FETA SŪRIU

Champignons with Feta cheese

Шампиньоны с сыром «Фета»

......................................................................................................................

10,00 EUR - KARALIŠKŲJŲ KRABŲ KOJOS, užkeptos pomidorais, patiekiamos su česnakiniu padažu (100 g svorio)

King crab legs, baked with tomatoes, served with garlic sauce (100 g weight)

Клешни королевского краба, запеченные с помидорами и чесночным соусом (100 г веса)

......................................................................................................................

15,00 EUR - GRUZDINTAS JŪRŲ GĖRYBIŲ IR DARŽOVIŲ UŽKANDIS, su pikantišku brendžio padažu (tigrinės krevetės, kalmarų žiedai, menkės piršteliai, midijos, cukinijos, paprikos, morkos, pomidorai)

Fried seafood and vegetable appetizer with piquant brandy sauce (tiger prawns, squids, cod fish fingers, mussels, zucchini, bell pepper, carrots, tomatoes)

Закуска из жареных морепродуктов и овощей с пикантным соусом бренди (кальмары, тигровые креветки, мидии, палочки из трески, кабачки, болгарский перец, морковь, помидоры)

......................................................................................................................

4,00 EUR - MARINUOTŲ ALYVUOGIŲ UŽKANDIS (100 g)

Marinated olive snack

Маринованые оливки

......................................................................................................................

3,00 EUR - KEPINTA DUONA SU ČESNAKU

Fried bread with garlic.

Жареный хлеб с чесноком

......................................................................................................................

4,20 EUR - KEPINTA DUONA SU SŪRIO PADAŽU

Fried bread with cheese dip

Жареный хлеб с сырным соусом

......................................................................................................................

5,50 EUR - GRUZDINTI KALMARŲ ŽIEDAI TEŠLOJE

Fried squid rings in batter

Жареные кольца кальмаров в кляре

......................................................................................................................

13,00 EUR - RINKINYS PRIE ALAUS (gruzdintos krevetės, kalmarų žiedai, krevetės tempūros tešloje, sūris, vytintas kiaulienos kumpis, pikantiški paplotėliai, pomidorų ir sūrio padažai)

Assorted plate to beer (fried prawns, squid rings, prawns in tempura, smoked cheese, Spanish ham, piquant scones, tomato sauce and cheese sauce)

Набор к пиву (жареные креветки, кольца кальмаров, креветки в темпуре, испанская ветчина, копченый сыр, пикантные лепешки, томатный соус, сырный соус)

......................................................................................................................

SRIUBOS / SOUPS / СУПЫ

3,50 EUR - BUROKĖLIŲ SRIUBA, patiekiama su grybų spurgomis

Beetroot soup, served with mushroom rolls

Борщ, подается с пончиками из грибов

......................................................................................................................

3,00 EUR - RAUGINTŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSA, patiekiama su bulvėmis su lupena

Sauerkraut soup with meat, served with jacket potatoes

Щи из кислой капусты с мясом, подается с картофелем в мундире

......................................................................................................................

4,00 EUR - TRINTŲ POMIDORŲ SRIUBA SU GRIETINĖLĖ, patiekiama su sluoksniuotu „Nicos“ pyragaičiu

Mashed tomato soup with cream, served with  puff pastry

Суп из тертых помидоров со сливками, подается c  пирожоком из слоеного теста

......................................................................................................................

KARŠTIEJI MĖSOS PATIEKALAI / HOT MEAT COURSES / ГОРЯЧИЕ БЛЮДА ИЗ МЯСА

8,40 EUR - VIŠTIENOS KEPSNYS, patiekiamas su bulvių koše, šviežiomis daržovėmis ir grietinėlės – vermuto padažu

Chicken fillet steak served with mashed potatoes, fresh vegetables, vermouth-and-cream sauce

Куриное филе, подается с картофельным пюре, свежими овощами и сливочным  соусом с вермутом

......................................................................................................................

5,60 EUR - NAMINIAI KOTLETAI, patiekiami su bulvių koše, marinuotais burokėliais ir grietinėlės padažu

Homemade cutlets, served with mashed potatoes, pickled beets and cream sauce

Котлеты домашние с картофельным пюре, маринованной свеклой и сливочным соусом

......................................................................................................................

6,20 EUR - BALANDĖLIAI SU MĖSA, patiekiami su virtomis-gruzdintomis bulvėmis ir agurkais

Minced meat, rolled in cabbage leaves, served with boiled and crispy-fried potatoes and cucumbers

Голубцы с мясом, подаются с отварным обжаренным картофелем и огурцами

......................................................................................................................

7,00 EUR - NAMINIS ZRAZAS su grybų įdaru, patiekiamas su bulvių koše, marinuotais burokėliais, raugintų kopūstų salotomis ir grietinėlės padažu

Homemade „Zraz“ with mushroom filling, served with mashed potatoes, pickled beets, sauerkraut and cream sauce

Домашний «Зраз» с грибной начинкой, подается с картофельным пюре, маринованной свеклой, салатом из квашеной капусты и сливочным соусом

......................................................................................................................

8,30 EUR - KEPTA KIAULIENOS SPRANDINĖ, patiekiama su virtomis-gruzdintomis bulvėmis, raugintais kopūstais, marinuotais burokėliais ir kepsnių padažu

Fried pork neck with boiled and crispy-fried potatoes, sauerkraut, pickled beets and barbecue sauce

Свиная шейка с отварным обжаренным картофелем, квашеной капустой, маринованной свеклой и соусом барбекю

......................................................................................................................

18,00 EUR - JAUČIŲ UODEGŲ TROŠKINYS, patiekiamas su salierų koše, pankoliu, jaunųjų kukurūzų burbuolėmis bei kepintomis morkytėmis

Beef oxtail stew, served with celery porridge, fennel, young corn cobs and roasted carrots

Тушеное мясо из говяжьего хвоста, с сельдереевой кашей, фенхелем, молодыми кукурузными початками и жареной морковью

......................................................................................................................

20,00 EUR - ĖRIENOS NUGARINĖ SU KAULU, patiekiama su mini bulvytėmis, kepintomis daržovėmis ir „Chirichuri“ padažu

Lamb chops, served with mini potatoes, fried vegetables and „Chimichuri“ sauce

Корейка ягненка с косточкой, подается с мини – картофелем, жареными овощами и соусом «Чимичурри»

......................................................................................................................

18,00 EUR - ANTIES FILĖ, patiekiama su batatų lazdelėmis, kepintais šparagais, migdolų riešutais ir vyšnių padažu

Duck fillet, served with sweet potato sticks, fried asparagus, almonds and cherry sauce

Филе утки, подается с палочками из батата, жареной спаржей, миндалем и вишневым соусом

......................................................................................................................

16,00 EUR - Viščiukas „Tabaka“, patiekiamas su keptomis bulvėmis ir naminiu pomidorų padažu

Chicken “Tabaka”, served with fried potatoes and homemade tomato sauce

Цыпленок «Табака» с жаренной картошкой и домашним томатным соусом

......................................................................................................................

KARŠTIEJI ŽUVŲ PATIEKALAI / HOT FISH COURSES / ГОРЯЧИЕ БЛЮДА ИЗ РЫБЫ

14,00 EUR - KEPTA LAŠIŠA, patiekiama su ryžiais, šviežiomis daržovėmis, medaus – garstyčių užpilu

Roasted salmon, served with rice, fresh vegetables, honey - mustard dressing

Жареный лосось, подается с рисом, свежими овощами, медово-горчичной заправкой

......................................................................................................................

8,00 EUR - MENKĖ sūrio „Džiugas“ ir kuskuso plutelėje, patiekiama su bulvių koše ir lapinėmis salotomis, medaus – garstyčių užpilu

Cod in “Džiugas”cheese-and-couscous crust, served with mashed potatoes, lettuce and honey - mustard dressing

Треска под корочкой из сыра «Джюгас» и кус-куса, подается с картофельным пюре, салатом из листьев и медово-горчичной заправкой

......................................................................................................................

14,00 EUR - STARKIŲ FILĖ, patiekiama su mini bulvytėmis, keptomis daržovėmis ir grietinėlės – ciberžolės padažu

Pike perch fillet, served with mini potatoes, fried vegetables and cream – turmeric sauce

Филе судака, подается с жареными овощами и сливочным соусом куркумы

......................................................................................................................

17,00 EUR - ŠAMŲ FILĖ KEPSNYS, patiekiamas su kepintomis daržovėmis bei  pikantišku žolelių padažu

Fried catfish fillet, served with fried vegetables and piquant herb sauce

Филе сома, подается с жареными овощами и  пикантым соусом из трав

......................................................................................................................

16,00 EUR - ANT GROTELIŲ KEPTOS TIGRINĖS KREVETĖS, patiekiamos su brokoliais, žiediniais kopūstais ir sviesto padažu

Grilled tiger shrimps, served with broccoli, cauliflowers and butter sauce

Тигровые креветки на гриле с брокколи, цветной капустой и соусом из сливочного масла

......................................................................................................................

26,00 EUR - KEPTI AŠTUONKOJŲ ČIUPTUVAI, patiekiami su batatų lazdelėmis, marinuotais burokėliais, baravykais ir krevečių padažu

Baked octopus tentacles, served with sweet potato sticks, pickled beets, boletus and prawn sauce

Жареныe щупальца осьминога, подаются с палочками из батата, маринованной свеклой, белыми грибами и соусом из креветок

......................................................................................................................

BULVIŲ PATIEKALAI / POTATO COURSES / KАРТОФЕЛЬНЫЕ БЛЮДА

(padažas pasirinktinai / sauce of your choice / подливка на ваш выбор)

6,00 EUR - DIDŽKUKULIAI SU MĖSA

Zeppelins with minced meat filling

«Цеппелины» с мясом

......................................................................................................................

6,20 EUR - „UOŠVIENĖS“ DIDŽKUKULIAI (virti – apkepti cepelinai)

Zeppelins by mother's –in–law recipe (boiled and roasted)

«Цеппелины тещины» с мясом (вареные и обжаренные)

......................................................................................................................

5,60 EUR - ŽEMAIČIŲ BLYNAI SU MĖSA (virtų bulvių blynai su virtos mėsos įdaru)

Samogitian-style pancakes (with boiled meat filling)

Жямайтийские блины (из отварного картофеля с начинкой из вареного мяса)

......................................................................................................................

3,50 EUR - BULVINIAI BLYNAI

Potato flapjacks

Драники

......................................................................................................................

4,70 EUR - „ŽVEJO“ UŽKANDA (bulviniai blynai, patiekiami su varškės ir silkės padažu)

“The Fisherman's” snack (potato flapjacks, served with cottage cheese-and-herring sauce)

«Рыбачья» закуска (драники с соусом из творога и сельди)

......................................................................................................................

PATIEKALAI MAŽIESIEMS / COURSES FOR CHILDREN / БЛЮДА ДЛЯ ДЕТЕЙ

4,20 EUR - GRUZDINTI VIŠTIENOS FILĖ GABALIUKAI, patiekiami su gruzdintomis bulvių lazdelėmis, morkų ir šviežių agurkų lazdelėmis, pomidorais ir pomidorų padažu

Chicken nuggets with French fries, fresh vegetables sticks and tomato sauce

Куриные палочки в хрустящей панировке с картофелем фри, свежами оващами и томатным соусом

......................................................................................................................

4,80 EUR - KEPTI VARŠKĖČIAI su grietine ir trintomis uogomis arba vaniliniu padažu

Cottage cheese fritters with sour cream and blended berries or vanilla sauce

Сырники со сметаной с протертыми ягодами или с ванильным соусом

......................................................................................................................

PAPILDOMI GARNYRAI / EXTRA SIDE DISHES / ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ ГАРНИРЫ

3,00 EUR - ŠVIEŽIOS SEZONINĖS DARŽOVĖS su žolelių padažu

Fresh seasonal vegetables with herb dressing

Свежие сезонные овощи с заливкой с зеленью.

......................................................................................................................

3,00 EUR - ANT GROTELIŲ KEPTOS DARŽOVĖS

Grilled vegetables

Овощи гриль

......................................................................................................................

2,50 EUR - BUROKĖLIŲ SALOTOS / RAUGINTI KOPŪSTAI

Beets salad / sauerkraut

Салат из свеклы / квашенная капуста

......................................................................................................................

1,50 EUR - VIRTOS–GRUZDINTOS BULVĖS / BULVIŲ KOŠĖ / GRUZDINTOS BULVIŲ LAZDELĖS / VIRTI RYŽIAI

Boiled and crispy-fried potatoes / mashed potatoes / fried potato stick /   boiled rice

Отварной обжаренный картофель/ картофельное пюре / жареные картофельные палочки / рис отварной

......................................................................................................................

1,80 EUR - MINI BULVYTĖS / BATATŲ LAZDELĖS

Mini potatoes / Sweet potato sticks

Мини – картофель / Палочками из батата

......................................................................................................................

PADAŽAI / SAUCES / СОУСЫ

1,60 EUR - Varškės / grybų / grietinės ir spirgučių / grietinėlės / spirgučių ir svogūnų (50 g)

Cottage cheese / mushroom / sour cream and cracklings / cream / cracklings and onions

Творожный / грибной / соус из сметаны со шкварками / сливочный / соус со шкварками и луком

......................................................................................................................

0,90 EUR - Grietinė (50 g)

Sour cream

Сметана

......................................................................................................................

DESERTAI / DESSERTS / ДЕСЕРТЫ

4,00 EUR - DIENOS PYRAGAS (klausti padavėjo/-os)

Cake of the day (please ask your waiter)

Пирог дня (спрашивайте у официанта)

......................................................................................................................

5,50 EUR - ŠEFO PYRAGAITIS, patiekiamas su karameliniu padažu

Chef‘s special dessert, served with caramel sauce

Десерт от шеф-повара, подается с карамельным соусом

......................................................................................................................

GĖRIMAI / DRINKS / НАПИТКИ

1,70/ 3,20 EUR - NATŪRALUS / GAZUOTAS VANDUO „Acqua Morelli“ (250 ml/750 ml)

Natural mineral water “Acqua Morelli (sparkling/ still)

Натуральная минеральная вода « Acqua Morelli » (газированная/ негазированная)

......................................................................................................................

1,50 EUR - GAZUOTAS/ NEGAZUOTAS MINERALINIS VANDUO „Vichy“ (330 ml)

Mineral water “Vichy” (sparkling/ still)

Минеральная вода «Vichy» (газированная/ негазированная)

......................................................................................................................

1,70 EUR - GAIVIEJI GĖRIMAI „Pepsi”/„7Up”/„Crodo orange”/„Crodo Tonic” (200 ml)

Soft drinks „Pepsi”/„7Up”/„Crodo orange”/„Crodo Tonic”

Прохладительные напитки „Pepsi”/„7Up”/„Crodo orange”/„Crodo Tonic”

......................................................................................................................

1,80 EUR - GIRA (0,5 l)

Kvass

Квас

......................................................................................................................

4,00 EUR - SULTYS (įvairios) (/1 l)

Juice (various)

Сок (на выбор)

......................................................................................................................

1,60 EUR - ARBATA (juodoji, žalioji, raudonoji, vaisinė, žolelių)

Tea (black, red, fruit, green, herbal)

Чай (чёрный, красный, фруктовый, зелёный, травяной)

......................................................................................................................

1,60 EUR - ESPRESSO/ JUODA KAVA

Espresso/Black coffee

Эспрессо/Черный кофе

......................................................................................................................

1,70 EUR - KAVA SU PIENU

White coffee

Кофе с молоком

......................................................................................................................

2,20 EUR - CAPPUCCINO/ LATTE

Cappuccino/Latte

Капучинно/Латте

......................................................................................................................

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2020 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2020-12-03

    • Šviežių daržovių sriuba - 1,20 Eur
    • Maltas kiaulienos šnicelis, patiekiamas su bulvių koše, burokėlių salotomis ir grietinėlės padažu - 4,00 Eur
    • Jautiena burgundiškai, patiekiama su bulvių koše, pomidorais ir pesto padažu - 5,20 Eur
    • Ravioli su varške ir špinatais, patiekiami su grietinėlės - saulėje džiovintų pomidorų padažu - 4,50 Eur

    Taip pat jums siūlome pietus ar vakarienę visai šeimai:

    • Naminiai kotletai (6 vnt.), patiekiami su bulvių koše, marinuotais burokėliais ir grietinėlės padažu - 13,95 Eur
    • Balandėliai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su virtomis - gruzdintomis bulvėmis ir marinuotais agurkais - 15,00 Eur
    • Cepelinai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su grietinės - spirgučių padažu - 13,95 Eur
    • Kepti varškėčiai (9 vnt.), patiekiami su grietine ir uogiene - 11,00 Eur
    • Nedirbame
Visos savaitės verslo pietūs

Palikite atsiliepimą

Dėkojame, Jūsų užklausa
sėkmingai išsiųsta

Klaida! Neteisingai užpildyti laukai