Renginių kalendorius

Kalendorius

 2015 Gegužė 
PrAnTrKPtŠS
 
1
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
31

Verslo pietūs

2015-06-01

Visada
geras
laikas
    • Šviežių daržovių sriuba.
    • Naminiai kotletai, patiekiami su burokėliais, grikiais ir sviesto - grietinės padažu.
    • Agurkinė sriuba.
    • “Romos” pica.
    • Vištiena grietinėlės padaže, patiekiama su ryžiais.
    • Žuvienė.
    • Jautienos befstrogenas.
    • Gruzdinti kalmarai su “Totorišku” padažu.
    • B4 Aštri karpio sriuba.
    • C1 Traškios apkeptos daržovės.
Visos savaitės verslo pietūs

Naujienos ir renginiai

Smaližiams – naminiai ledai ir šerbetai!

Smaližiams – naminiai ledai ir šerbetai!15-05-29

Prasidėjus kalendorinei vasarai „Friedricho pasažas“ kviečia klaipėdiečius ir miesto svečius smaližiauti! Be jūsų pamėgtų firminių ledų, birželį pristatome ir įvairaus skonio gaivinančius šerbetus.

Saldi ir spalvota vasara vaikams!

Saldi ir spalvota vasara vaikams!15-05-21

Dėmesio, tėveliai ir mažieji klaipėdiečiai! Į “Friedricho pasažo“  kiemelį jau ketvirtą kartą grįžta smagios popietės vaikams. Birželio 1-ąją, vaikų gynimo dienos proga vasaros renginių ciklą mažiesiems pasažo lankytojams ir jų tėveliams atidarys cirko šventė su klounais, saldžia cukraus vata ir smagiais žaidimais.

Gatvės muzikos diena grįžta į pasažą

Gatvės muzikos diena grįžta į pasažą15-05-14 (Įvykęs renginys)

Gegužės 16-ąją Klaipėdos muzikantai tradiciškai dalyvaus visoje šalyje organizuojamoje gatvės muzikos dienos šventėje. Su pozityvumo, uždegančio muzikinio judėjimo vėliava vykstančiame renginyje dalyvauja ir „Friedricho pasažas“.

„Fine Dining“: restoranas pristato sezonines naujienas

„Fine Dining“: restoranas pristato sezonines naujienas15-05-12

„Friedricho restoranas“ išlieka ištikimas gastronominėms „Fine cuisine“ vertybėms, Viduržemio jūros virtuvei, sąžiningumui, meilei ir ypatingai energijai, kurie pasitelkiami ruošiant kiekvieną patiekalą.

Ispaniška vasara pasaže – su gaiviais vynais

Ispaniška vasara pasaže – su gaiviais vynais15-05-11

„Friedricho pasažo“ vynų asortimentą papildė gaivūs vasariški pasiūlymai iš Ispanijos – pilstomi ir buteliuose. Naujienų sąraše smuklėje, restorane ir picerijoje – 8 pavadinimai.

„Meridianas“ kels bures ir išduos "Svečio pasą"

„Meridianas“ kels bures ir išduos "Svečio pasą"15-05-08

Jūrinis Klaipėdos miesto simbolis - „Meridianas“ skelbia vasaros sezono pradžią ir paruošė klaipėdiečiams bei uostamiesčio svečiams įdomių naujienų: nuo gegužės 11 d. startuoja projektas „Svečio pasas“,  o 16 d. pakeliamos laivo burės.

Šventinė paslauga mylimai  mamai!

Šventinė paslauga mylimai mamai!15-04-30 (Įvykęs renginys)

Jau tapo gražia tradicija brangiausią žmogų – Mamą sveikinti kartu su „Friedricho pasažu“. Jūsų pačių pageidavimu jau trečius metus pristatome šventinę paslaugą „Nustebink Mamą!”

„Trapiche“ – geriausių vynų penkiasdešimtuke

„Trapiche“ – geriausių vynų penkiasdešimtuke15-04-21

Argentinos vynas „Trapiche“, kurį pristato ir „Friedricho pasažo“ restoranas „Trapiche Steakhouse“,  vėl pateko į geriausių vynų gamintojų – prekės ženklų pasaulinį penkiasdešimtuką. Vynų reitingą kasmet sudaro prestižinis britų leidinys „Drinks International“.

Naujasis „Meridiano“ valgiaraštis: grakštūs jūrų skanėstai ir…

Naujasis „Meridiano“ valgiaraštis: grakštūs jūrų skanėstai ir…15-04-17

Tobulesni deriniai, švieži produktai,  sezoninės daržovės, nauji atradimai ir galimybė rinktis stilingus sezoninius skonius –  toks yra atnaujintas restorano „Meridianas“ pagrindinis meniu. Keliasdešimt gurmaniškų jūrų skanėstų, išskirtiniai delikatesai ir gastronominius atradimus vainikuojanti virtuvės šefo Simo Kažiniausko sukurtų naujų desertų trio. Ragaujam?

Vyninėje  - keturios pavasario naujienos

Vyninėje - keturios pavasario naujienos15-04-15

Balandį „Friedricho vyninė“ pasitiko su keturiomis naujienomis, pristatydama savo lankytojams kitokį vyną iš Provanso, pilstomą granatų vyną, geriausio pasaulyje gamintojo kalvadosą ir gurmaniškus žuvų tortus.

1 iš 20

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2015 Gegužė 
PrAnTrKPtŠS
 
1
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
31

Verslo pietūs

2015-06-01

Visada
geras
laikas
    • Šviežių daržovių sriuba.
    • Naminiai kotletai, patiekiami su burokėliais, grikiais ir sviesto - grietinės padažu.
    • Agurkinė sriuba.
    • “Romos” pica.
    • Vištiena grietinėlės padaže, patiekiama su ryžiais.
    • Žuvienė.
    • Jautienos befstrogenas.
    • Gruzdinti kalmarai su “Totorišku” padažu.
    • B4 Aštri karpio sriuba.
    • C1 Traškios apkeptos daržovės.
Visos savaitės verslo pietūs