Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Spalis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

Pirmadienis, spalio 27 d.

Visada
geras
laikas
    • Rūgštynių sriuba
    • Plovas, patiekiamas su marinuotais agurkėliais                                                                                                   

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Kalafiorų sriuba su mėsos kukuliais
    •  Pica su pieniškomis dešrelėmis
    • “Risotto” su jūrų gėrybėmis         

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Perlinė sriuba
    • Jautienos befstrogenas
    • Salotos su krevetėmis                                                                                                                    

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai

Birželis – itališkų vynų mėnuo

‘14-06-11

„Friedricho restoranas“, „Friedricho smuklė“, įsikūrę Tiltų g. 26 A ir „Friedricho baras“ (H. Manto g. 5) Klaipėdoje kviečia skanauti itališkų vynų iš Veneto regiono.

Užsukę pas mus, už specialią kainą turėsite galimybę paragauti balto, pusiau sauso vyno „Sartori Marani Bianco Veronese I.G.T“, pagaminto iš „Garganega“ vynuogių, renkamų rankomis, rūšies.

Šis vynas brandinamas ąžuolo statinėse ir plieninėse talpose. Atrasite iš tiesų puikų skonį, derindami šį vyną prie makaronų, žuvų patiekalų ir mėgaudamiesi brandintais sūriais.

Dar vienas Veneto regiono atstovas – raudonas, pusiau sausas vynas „Colognola Valpolicella Ripasso DOC“. Šis vynas, pagamintas iš trijų rūšių vynuogių – „Corvina“, „Rondinella“ ir „Molinara“, išskirtinis tuo, kad gaminamas pagal „Ripasso“ metodą – fermentacijos eigoje į vyną dedamos nesuspaustos vynuogių žievelės.

Šis vynas puikiai derės prie jautienos, avienos, žvėrienos patiekalų, makaronų ir įvairių sūrių.

Italijos Veneto regionas yra šalies šiaurės rytuose, tarp Gardo ežero ir Adrijos jūros, per regioną teką ilgiausia Italijos upė Po. Regiono sostinė – „miestas ant vandens“ Venecija, vynuogynai prasideda 30-40 kilometrų nuo jos atstumu. Istorinė vyndarystės zona driekiasi nuo Gardo ežero iki Veronos, vynuogynų gausu ant Veneto ir Koneljano kalvų.

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

stdClass Object ( [id] => 182 [author_id] => 2 [author] => natalija [authorname] => [title] => Birželis – itališkų vynų mėnuo [content] =>

„Friedricho restoranas“, „Friedricho smuklė“, įsikūrę Tiltų g. 26 A ir „Friedricho baras“ (H. Manto g. 5) Klaipėdoje kviečia skanauti itališkų vynų iš Veneto regiono.

Užsukę pas mus, už specialią kainą turėsite galimybę paragauti balto, pusiau sauso vyno „Sartori Marani Bianco Veronese I.G.T“, pagaminto iš „Garganega“ vynuogių, renkamų rankomis, rūšies.

Šis vynas brandinamas ąžuolo statinėse ir plieninėse talpose. Atrasite iš tiesų puikų skonį, derindami šį vyną prie makaronų, žuvų patiekalų ir mėgaudamiesi brandintais sūriais.

Dar vienas Veneto regiono atstovas – raudonas, pusiau sausas vynas „Colognola Valpolicella Ripasso DOC“. Šis vynas, pagamintas iš trijų rūšių vynuogių – „Corvina“, „Rondinella“ ir „Molinara“, išskirtinis tuo, kad gaminamas pagal „Ripasso“ metodą – fermentacijos eigoje į vyną dedamos nesuspaustos vynuogių žievelės.

Šis vynas puikiai derės prie jautienos, avienos, žvėrienos patiekalų, makaronų ir įvairių sūrių.

Italijos Veneto regionas yra šalies šiaurės rytuose, tarp Gardo ežero ir Adrijos jūros, per regioną teką ilgiausia Italijos upė Po. Regiono sostinė – „miestas ant vandens“ Venecija, vynuogynai prasideda 30-40 kilometrų nuo jos atstumu. Istorinė vyndarystės zona driekiasi nuo Gardo ežero iki Veronos, vynuogynų gausu ant Veneto ir Koneljano kalvų.

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

[summary] => „Friedricho restoranas“, „Friedricho smuklė“, įsikūrę Tiltų g. 26 A ir „Friedricho baras“ (H. Manto g. 5) Klaipėdoje kviečia skanauti itališkų vynų iš Veneto regiono. [postdate] => 2014-06-11 11:09:59 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/birzelis-italisku-vynu-menuo [thumbnail] => vynas.jpg [pasibaigusi] => 1 [restoranas] => 1 [smukle] => 1 [bistro] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => vynas.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [pasibaigusi] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [restoranas] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) [smukle] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) [bistro] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 10 [name] => bistro [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => vynas.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [2] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) [3] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) [4] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 10 [name] => bistro [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id182 [file_path] => news/id182 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=182&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Spalis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

Pirmadienis, spalio 27 d.

Visada
geras
laikas
    • Rūgštynių sriuba
    • Plovas, patiekiamas su marinuotais agurkėliais                                                                                                   

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Kalafiorų sriuba su mėsos kukuliais
    •  Pica su pieniškomis dešrelėmis
    • “Risotto” su jūrų gėrybėmis         

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Perlinė sriuba
    • Jautienos befstrogenas
    • Salotos su krevetėmis                                                                                                                    

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai