Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Spalis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

Trečiadienis, spalio 22 d.

Visada
geras
laikas
    • Vištienos sriuba su salierais
    • Įdaryti žuvies kukuliai, patiekiami su šviežiais pomidorais, bulvių koše ir pikantišku padažu     

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Burokėlių sriuba
    • “Krevečių” pica 
    • Kiaulienos karbonadas užkeptas pievagrybiais ir sūriu, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis            

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Trinta burokėlių - obuolių sriuba
    •  Triušiena vyno padaže su vaisiais
    •  Aštunkojo salotos                                                                          

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotom.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai

Birželis – itališkų vynų mėnuo

‘14-06-11

„Friedricho restoranas“, „Friedricho smuklė“, įsikūrę Tiltų g. 26 A ir „Friedricho baras“ (H. Manto g. 5) Klaipėdoje kviečia skanauti itališkų vynų iš Veneto regiono.

Užsukę pas mus, už specialią kainą turėsite galimybę paragauti balto, pusiau sauso vyno „Sartori Marani Bianco Veronese I.G.T“, pagaminto iš „Garganega“ vynuogių, renkamų rankomis, rūšies.

Šis vynas brandinamas ąžuolo statinėse ir plieninėse talpose. Atrasite iš tiesų puikų skonį, derindami šį vyną prie makaronų, žuvų patiekalų ir mėgaudamiesi brandintais sūriais.

Dar vienas Veneto regiono atstovas – raudonas, pusiau sausas vynas „Colognola Valpolicella Ripasso DOC“. Šis vynas, pagamintas iš trijų rūšių vynuogių – „Corvina“, „Rondinella“ ir „Molinara“, išskirtinis tuo, kad gaminamas pagal „Ripasso“ metodą – fermentacijos eigoje į vyną dedamos nesuspaustos vynuogių žievelės.

Šis vynas puikiai derės prie jautienos, avienos, žvėrienos patiekalų, makaronų ir įvairių sūrių.

Italijos Veneto regionas yra šalies šiaurės rytuose, tarp Gardo ežero ir Adrijos jūros, per regioną teką ilgiausia Italijos upė Po. Regiono sostinė – „miestas ant vandens“ Venecija, vynuogynai prasideda 30-40 kilometrų nuo jos atstumu. Istorinė vyndarystės zona driekiasi nuo Gardo ežero iki Veronos, vynuogynų gausu ant Veneto ir Koneljano kalvų.

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

stdClass Object ( [id] => 182 [author_id] => 2 [author] => natalija [authorname] => [title] => Birželis – itališkų vynų mėnuo [content] =>

„Friedricho restoranas“, „Friedricho smuklė“, įsikūrę Tiltų g. 26 A ir „Friedricho baras“ (H. Manto g. 5) Klaipėdoje kviečia skanauti itališkų vynų iš Veneto regiono.

Užsukę pas mus, už specialią kainą turėsite galimybę paragauti balto, pusiau sauso vyno „Sartori Marani Bianco Veronese I.G.T“, pagaminto iš „Garganega“ vynuogių, renkamų rankomis, rūšies.

Šis vynas brandinamas ąžuolo statinėse ir plieninėse talpose. Atrasite iš tiesų puikų skonį, derindami šį vyną prie makaronų, žuvų patiekalų ir mėgaudamiesi brandintais sūriais.

Dar vienas Veneto regiono atstovas – raudonas, pusiau sausas vynas „Colognola Valpolicella Ripasso DOC“. Šis vynas, pagamintas iš trijų rūšių vynuogių – „Corvina“, „Rondinella“ ir „Molinara“, išskirtinis tuo, kad gaminamas pagal „Ripasso“ metodą – fermentacijos eigoje į vyną dedamos nesuspaustos vynuogių žievelės.

Šis vynas puikiai derės prie jautienos, avienos, žvėrienos patiekalų, makaronų ir įvairių sūrių.

Italijos Veneto regionas yra šalies šiaurės rytuose, tarp Gardo ežero ir Adrijos jūros, per regioną teką ilgiausia Italijos upė Po. Regiono sostinė – „miestas ant vandens“ Venecija, vynuogynai prasideda 30-40 kilometrų nuo jos atstumu. Istorinė vyndarystės zona driekiasi nuo Gardo ežero iki Veronos, vynuogynų gausu ant Veneto ir Koneljano kalvų.

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

[summary] => „Friedricho restoranas“, „Friedricho smuklė“, įsikūrę Tiltų g. 26 A ir „Friedricho baras“ (H. Manto g. 5) Klaipėdoje kviečia skanauti itališkų vynų iš Veneto regiono. [postdate] => 2014-06-11 11:09:59 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/birzelis-italisku-vynu-menuo [thumbnail] => vynas.jpg [pasibaigusi] => 1 [restoranas] => 1 [smukle] => 1 [bistro] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => vynas.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [pasibaigusi] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [restoranas] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) [smukle] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) [bistro] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 10 [name] => bistro [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => vynas.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [2] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) [3] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) [4] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 10 [name] => bistro [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id182 [file_path] => news/id182 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=182&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Spalis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

Trečiadienis, spalio 22 d.

Visada
geras
laikas
    • Vištienos sriuba su salierais
    • Įdaryti žuvies kukuliai, patiekiami su šviežiais pomidorais, bulvių koše ir pikantišku padažu     

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Burokėlių sriuba
    • “Krevečių” pica 
    • Kiaulienos karbonadas užkeptas pievagrybiais ir sūriu, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis            

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Trinta burokėlių - obuolių sriuba
    •  Triušiena vyno padaže su vaisiais
    •  Aštunkojo salotos                                                                          

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotom.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai