Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Gegužė 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2016-05-02

Visada
geras
laikas
    • Burokėlių sriuba
    • Aštrus jautienos troškinys, patiekiamas su virtomis bulvėmis ir marinuotais agurkais
    • Tarkuotų bulvių didžkukuliai su varške ir mėtomis
    • Trinta kalafiorų sriuba
    • „Šervudo“ pica
    • Virtinukai „tinginukai“ su grietinės – sviesto padažu
    • Lęšių sriuba su salieru
    • Sterkas su šoninės plutele
    • Spageti su „bolognese“ padažu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs

Birželis – itališkų vynų mėnuo

‘14-06-11

„Friedricho restoranas“, „Friedricho smuklė“, įsikūrę Tiltų g. 26 A ir „Friedricho baras“ (H. Manto g. 5) Klaipėdoje kviečia skanauti itališkų vynų iš Veneto regiono.

Užsukę pas mus, už specialią kainą turėsite galimybę paragauti balto, pusiau sauso vyno „Sartori Marani Bianco Veronese I.G.T“, pagaminto iš „Garganega“ vynuogių, renkamų rankomis, rūšies.

Šis vynas brandinamas ąžuolo statinėse ir plieninėse talpose. Atrasite iš tiesų puikų skonį, derindami šį vyną prie makaronų, žuvų patiekalų ir mėgaudamiesi brandintais sūriais.

Dar vienas Veneto regiono atstovas – raudonas, pusiau sausas vynas „Colognola Valpolicella Ripasso DOC“. Šis vynas, pagamintas iš trijų rūšių vynuogių – „Corvina“, „Rondinella“ ir „Molinara“, išskirtinis tuo, kad gaminamas pagal „Ripasso“ metodą – fermentacijos eigoje į vyną dedamos nesuspaustos vynuogių žievelės.

Šis vynas puikiai derės prie jautienos, avienos, žvėrienos patiekalų, makaronų ir įvairių sūrių.

Italijos Veneto regionas yra šalies šiaurės rytuose, tarp Gardo ežero ir Adrijos jūros, per regioną teką ilgiausia Italijos upė Po. Regiono sostinė – „miestas ant vandens“ Venecija, vynuogynai prasideda 30-40 kilometrų nuo jos atstumu. Istorinė vyndarystės zona driekiasi nuo Gardo ežero iki Veronos, vynuogynų gausu ant Veneto ir Koneljano kalvų.

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

stdClass Object ( [id] => 182 [author_id] => 2 [author] => natalija [authorname] => [title] => Birželis – itališkų vynų mėnuo [content] =>

„Friedricho restoranas“, „Friedricho smuklė“, įsikūrę Tiltų g. 26 A ir „Friedricho baras“ (H. Manto g. 5) Klaipėdoje kviečia skanauti itališkų vynų iš Veneto regiono.

Užsukę pas mus, už specialią kainą turėsite galimybę paragauti balto, pusiau sauso vyno „Sartori Marani Bianco Veronese I.G.T“, pagaminto iš „Garganega“ vynuogių, renkamų rankomis, rūšies.

Šis vynas brandinamas ąžuolo statinėse ir plieninėse talpose. Atrasite iš tiesų puikų skonį, derindami šį vyną prie makaronų, žuvų patiekalų ir mėgaudamiesi brandintais sūriais.

Dar vienas Veneto regiono atstovas – raudonas, pusiau sausas vynas „Colognola Valpolicella Ripasso DOC“. Šis vynas, pagamintas iš trijų rūšių vynuogių – „Corvina“, „Rondinella“ ir „Molinara“, išskirtinis tuo, kad gaminamas pagal „Ripasso“ metodą – fermentacijos eigoje į vyną dedamos nesuspaustos vynuogių žievelės.

Šis vynas puikiai derės prie jautienos, avienos, žvėrienos patiekalų, makaronų ir įvairių sūrių.

Italijos Veneto regionas yra šalies šiaurės rytuose, tarp Gardo ežero ir Adrijos jūros, per regioną teką ilgiausia Italijos upė Po. Regiono sostinė – „miestas ant vandens“ Venecija, vynuogynai prasideda 30-40 kilometrų nuo jos atstumu. Istorinė vyndarystės zona driekiasi nuo Gardo ežero iki Veronos, vynuogynų gausu ant Veneto ir Koneljano kalvų.

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

[summary] => „Friedricho restoranas“, „Friedricho smuklė“, įsikūrę Tiltų g. 26 A ir „Friedricho baras“ (H. Manto g. 5) Klaipėdoje kviečia skanauti itališkų vynų iš Veneto regiono. [postdate] => 2014-06-11 11:09:59 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/birzelis-italisku-vynu-menuo [thumbnail] => vynas.jpg [pasibaigusi] => 1 [restoranas] => 1 [smukle] => 1 [bistro] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => vynas.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [pasibaigusi] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [restoranas] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) [smukle] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) [bistro] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 10 [name] => bistro [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => vynas.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [2] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) [3] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) [4] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 10 [name] => bistro [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id182 [file_path] => news/id182 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=182&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Gegužė 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2016-05-02

Visada
geras
laikas
    • Burokėlių sriuba
    • Aštrus jautienos troškinys, patiekiamas su virtomis bulvėmis ir marinuotais agurkais
    • Tarkuotų bulvių didžkukuliai su varške ir mėtomis
    • Trinta kalafiorų sriuba
    • „Šervudo“ pica
    • Virtinukai „tinginukai“ su grietinės – sviesto padažu
    • Lęšių sriuba su salieru
    • Sterkas su šoninės plutele
    • Spageti su „bolognese“ padažu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs
Norime pranešti, kad dėl įvykusio „Friedricho pasažo“ IT sistemos gedimo buvo prarasti nuolaidų kortelių turėtojų duomenys. Esamos nuolaidų kortelės laikinai negalios kol bus suvesti atnaujinti duomenys.

Prašome užpildyti šią formą.

Atsiprašome už nepatogumus ir dėkojame už supratingumą.