Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Liepa 
PrAnTrKPtŠS
 
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
29
30
31

Verslo pietūs

2016-07-26

Visada
geras
laikas
    • Jūros gėrybių sriuba 1,90 Eur
    • Jautienos kepsneliai 8,00 Eur
    • Salotos su kalmarais 6,00 Eur
    • Šiupininė sriuba
    • Pikantiškai užkeptas karbonadas, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir šviežiomis kopūstų salotomis
    • Naminis plokštainis, padažas pasirinktinai
    • Pomidorinė
    • Pikantiška pica
    • „Škmeruli“ vištiena  pieno - česnakiniame padaže, patiekiama su ryžiais ir pomidorais

    • Sūrio  sriuba su krevetėmis
    • Jautiena „Gravy“ padaže
    • Makaronai su tunu
    • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    • E2 Gongbao vištiena su žemės riešutais ir paprika
Visos savaitės verslo pietūs

Birželis – itališkų vynų mėnuo

‘14-06-11

„Friedricho restoranas“, „Friedricho smuklė“, įsikūrę Tiltų g. 26 A ir „Friedricho baras“ (H. Manto g. 5) Klaipėdoje kviečia skanauti itališkų vynų iš Veneto regiono.

Užsukę pas mus, už specialią kainą turėsite galimybę paragauti balto, pusiau sauso vyno „Sartori Marani Bianco Veronese I.G.T“, pagaminto iš „Garganega“ vynuogių, renkamų rankomis, rūšies.

Šis vynas brandinamas ąžuolo statinėse ir plieninėse talpose. Atrasite iš tiesų puikų skonį, derindami šį vyną prie makaronų, žuvų patiekalų ir mėgaudamiesi brandintais sūriais.

Dar vienas Veneto regiono atstovas – raudonas, pusiau sausas vynas „Colognola Valpolicella Ripasso DOC“. Šis vynas, pagamintas iš trijų rūšių vynuogių – „Corvina“, „Rondinella“ ir „Molinara“, išskirtinis tuo, kad gaminamas pagal „Ripasso“ metodą – fermentacijos eigoje į vyną dedamos nesuspaustos vynuogių žievelės.

Šis vynas puikiai derės prie jautienos, avienos, žvėrienos patiekalų, makaronų ir įvairių sūrių.

Italijos Veneto regionas yra šalies šiaurės rytuose, tarp Gardo ežero ir Adrijos jūros, per regioną teką ilgiausia Italijos upė Po. Regiono sostinė – „miestas ant vandens“ Venecija, vynuogynai prasideda 30-40 kilometrų nuo jos atstumu. Istorinė vyndarystės zona driekiasi nuo Gardo ežero iki Veronos, vynuogynų gausu ant Veneto ir Koneljano kalvų.

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

stdClass Object ( [id] => 182 [author_id] => 2 [author] => natalija [authorname] => [title] => Birželis – itališkų vynų mėnuo [content] =>

„Friedricho restoranas“, „Friedricho smuklė“, įsikūrę Tiltų g. 26 A ir „Friedricho baras“ (H. Manto g. 5) Klaipėdoje kviečia skanauti itališkų vynų iš Veneto regiono.

Užsukę pas mus, už specialią kainą turėsite galimybę paragauti balto, pusiau sauso vyno „Sartori Marani Bianco Veronese I.G.T“, pagaminto iš „Garganega“ vynuogių, renkamų rankomis, rūšies.

Šis vynas brandinamas ąžuolo statinėse ir plieninėse talpose. Atrasite iš tiesų puikų skonį, derindami šį vyną prie makaronų, žuvų patiekalų ir mėgaudamiesi brandintais sūriais.

Dar vienas Veneto regiono atstovas – raudonas, pusiau sausas vynas „Colognola Valpolicella Ripasso DOC“. Šis vynas, pagamintas iš trijų rūšių vynuogių – „Corvina“, „Rondinella“ ir „Molinara“, išskirtinis tuo, kad gaminamas pagal „Ripasso“ metodą – fermentacijos eigoje į vyną dedamos nesuspaustos vynuogių žievelės.

Šis vynas puikiai derės prie jautienos, avienos, žvėrienos patiekalų, makaronų ir įvairių sūrių.

Italijos Veneto regionas yra šalies šiaurės rytuose, tarp Gardo ežero ir Adrijos jūros, per regioną teką ilgiausia Italijos upė Po. Regiono sostinė – „miestas ant vandens“ Venecija, vynuogynai prasideda 30-40 kilometrų nuo jos atstumu. Istorinė vyndarystės zona driekiasi nuo Gardo ežero iki Veronos, vynuogynų gausu ant Veneto ir Koneljano kalvų.

Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

[summary] => „Friedricho restoranas“, „Friedricho smuklė“, įsikūrę Tiltų g. 26 A ir „Friedricho baras“ (H. Manto g. 5) Klaipėdoje kviečia skanauti itališkų vynų iš Veneto regiono. [postdate] => 2014-06-11 11:09:59 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/birzelis-italisku-vynu-menuo [thumbnail] => vynas.jpg [pasibaigusi] => 1 [restoranas] => 1 [smukle] => 1 [bistro] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => vynas.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [pasibaigusi] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [restoranas] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) [smukle] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) [bistro] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 10 [name] => bistro [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => vynas.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [2] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) [3] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) [4] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 10 [name] => bistro [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id182 [file_path] => news/id182 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=182&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Liepa 
PrAnTrKPtŠS
 
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
29
30
31

Verslo pietūs

2016-07-26

Visada
geras
laikas
    • Jūros gėrybių sriuba 1,90 Eur
    • Jautienos kepsneliai 8,00 Eur
    • Salotos su kalmarais 6,00 Eur
    • Šiupininė sriuba
    • Pikantiškai užkeptas karbonadas, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir šviežiomis kopūstų salotomis
    • Naminis plokštainis, padažas pasirinktinai
    • Pomidorinė
    • Pikantiška pica
    • „Škmeruli“ vištiena  pieno - česnakiniame padaže, patiekiama su ryžiais ir pomidorais

    • Sūrio  sriuba su krevetėmis
    • Jautiena „Gravy“ padaže
    • Makaronai su tunu
    • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    • E2 Gongbao vištiena su žemės riešutais ir paprika
Visos savaitės verslo pietūs