Renginių kalendorius

Kalendorius

 2015 Rugpjūtis 
PrAnTrKPtŠS
 
3
4
10
11
13
17
18
24
25
31
 

Verslo pietūs

2015-08-28

Visada
geras
laikas
    • Raugintų kopūstų sriuba
    • Kepta menkė, patiekiama su bulvių koše, špinatų padažu ir šviežiomis daržovėmis
    • Agurkinė sriuba
    • “Calcone” ypatingoji
    • Kiaulienos karbonadas su sūriu, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir šviežių daržovių salotomis
    • Jautienos sriuba su avinžirniais
    • Vištienos suktinukas
    • Makaronai su lašiša vermuto padaže
    • B3 Saldžiarūgščiai aštri baltųjų ir juodųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena
Visos savaitės verslo pietūs

Bistro viliotinis krevečių, midijų, doradų gerbėjams

‘13-10-07

Jūrų gėrybių patiekalai,  daugiau gardžių užkandžių prie taurės vyno, nauji  pasiūlymai mažiesiems lankytojams – tokius pokyčius išvys „Friedricho Bistro“ lankytojai, nuo spalio 8-osios užsukę į mūsų barą ir atsivertę valgiaraštį.

„Lankytojų  nuomonė – vienas svarbiausių dalykų, į kuriuos atsižvelgiame kurdami valgiaraščius. Pastaruoju metu įdėmiai stebėjome, ką žmonės dažniausiai skanauja, išklausėme jų pageidavimus, atsižvelgėme į tai, kokie patiekalai sulaukė didžiausių pagyrų organizuotų ketvirtadieninių žuvadienių metu“,- sako bistro virtuvės šefas Simas Kažiniauskas.

Todėl nuo šiol „Friedricho bistro“ valgiaraštis papildytas  salotomis su krevetėmis ir avokadais , ant grotelių keptomis ir ant iešmelio pateikiamomis tigrinėmis krevetėmis, midijomis su baltuoju vynu, doradomis, patiekiamomis su daržovėmis, kepintomis ant grotelių.

Be mažųjų bistro lankytojų mėgstamų  lietinių, vaikišką valgiaraštį papildys vištienos kepsneliai ir pieniškos dešrelės, kurios bus patiekiamos su tokiu garnyru, kokio pageidaus vaikai.

Dar keli esami valgiaraščio patiekalai virtuvės šefo sprendimu buvo patobulinti:  ant grotelių keptas vegetariškas salotas nuspręsta pagardinti kietuoju sūriu, į užkandžių rinkinį prie vyno įtrauktas ispaniškas vytintas kumpis „Hamonas“.   Vyno mėgėjai neturėtų likti abejingi ir fantastiško skonio keptiems brokoliams su sūriu.

Laukiame ir skanaus!

stdClass Object ( [id] => 118 [author_id] => 2 [author] => natalija [authorname] => [title] => Bistro viliotinis krevečių, midijų, doradų gerbėjams [content] =>

Jūrų gėrybių patiekalai,  daugiau gardžių užkandžių prie taurės vyno, nauji  pasiūlymai mažiesiems lankytojams – tokius pokyčius išvys „Friedricho Bistro“ lankytojai, nuo spalio 8-osios užsukę į mūsų barą ir atsivertę valgiaraštį.

„Lankytojų  nuomonė – vienas svarbiausių dalykų, į kuriuos atsižvelgiame kurdami valgiaraščius. Pastaruoju metu įdėmiai stebėjome, ką žmonės dažniausiai skanauja, išklausėme jų pageidavimus, atsižvelgėme į tai, kokie patiekalai sulaukė didžiausių pagyrų organizuotų ketvirtadieninių žuvadienių metu“,- sako bistro virtuvės šefas Simas Kažiniauskas.

Todėl nuo šiol „Friedricho bistro“ valgiaraštis papildytas  salotomis su krevetėmis ir avokadais , ant grotelių keptomis ir ant iešmelio pateikiamomis tigrinėmis krevetėmis, midijomis su baltuoju vynu, doradomis, patiekiamomis su daržovėmis, kepintomis ant grotelių.

Be mažųjų bistro lankytojų mėgstamų  lietinių, vaikišką valgiaraštį papildys vištienos kepsneliai ir pieniškos dešrelės, kurios bus patiekiamos su tokiu garnyru, kokio pageidaus vaikai.

Dar keli esami valgiaraščio patiekalai virtuvės šefo sprendimu buvo patobulinti:  ant grotelių keptas vegetariškas salotas nuspręsta pagardinti kietuoju sūriu, į užkandžių rinkinį prie vyno įtrauktas ispaniškas vytintas kumpis „Hamonas“.   Vyno mėgėjai neturėtų likti abejingi ir fantastiško skonio keptiems brokoliams su sūriu.

Laukiame ir skanaus!

[summary] => Jūrų gėrybių patiekalai,  daugiau gardžių užkandžių prie taurės vyno, nauji  pasiūlymai mažiesiems lankytojams – tokius pokyčius išvys „Friedricho Bistro“ lankytojai, nuo spalio 8-osios užsukę į mūsų barą ir atsivertę valgiaraštį. [postdate] => 2013-10-07 13:00:14 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/bistro-viliotinis-kreveciu-midiju-doradu-gerbejams [thumbnail] => midijos.png [pasibaigusi] => 1 [bistro] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => midijos.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [pasibaigusi] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [bistro] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 10 [name] => bistro [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => midijos.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [2] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 10 [name] => bistro [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id118 [file_path] => news/id118 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=118&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2015 Rugpjūtis 
PrAnTrKPtŠS
 
3
4
10
11
13
17
18
24
25
31
 

Verslo pietūs

2015-08-28

Visada
geras
laikas
    • Raugintų kopūstų sriuba
    • Kepta menkė, patiekiama su bulvių koše, špinatų padažu ir šviežiomis daržovėmis
    • Agurkinė sriuba
    • “Calcone” ypatingoji
    • Kiaulienos karbonadas su sūriu, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir šviežių daržovių salotomis
    • Jautienos sriuba su avinžirniais
    • Vištienos suktinukas
    • Makaronai su lašiša vermuto padaže
    • B3 Saldžiarūgščiai aštri baltųjų ir juodųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena
Visos savaitės verslo pietūs