„Fine Dining“: restoranas pristato sezonines naujienas
‘15-05-12
„Friedricho restoranas“ išlieka ištikimas gastronominėms „Fine cuisine“ vertybėms, Viduržemio jūros virtuvei, sąžiningumui, meilei ir ypatingai energijai, kurie pasitelkiami ruošiant kiekvieną patiekalą.
Jūrinis ir lengvas, sveikas ir be cheminių priedų ar skonio stipriklių – toks yra atnaujintas „Friedricho restorano“ valgiaraštis, kuriame gausu žuvų, jūrų gėrybių, šviežių vaisių ir daržovių bei kitų gardžių produktų.
Salotų mėgėjams restorano virtuvės šefas siūlo derinti keptas jūrų šukutes su morkomis ir vaisiais, ant grotelių keptą vištieną – su karamelizuotomis kriaušėmis ir mėlynuoju pelėsiniu sūriu, o keptą ožkų sūrį – su šviežiomis daržovėmis.
Lengvam ir sočiam užkandžiui su Sicilijos dvelksmu – jūrų gyventojai, kurių ypatingą skonį padeda atskleisti įdomūs deriniai su daržovėmis ir vaisiais.
Keptos sardinės, jūrų šukučių tartaras su raudonaisiais ikrais ir braškių džemu, persikų karpačas su ispanišku kumpiu ir čederiu, krevertės su bananų griežinėliais ir moliūgų koše, aštuonkojai – patiekalai paprastumo ir išskirtinumo derinį vertinančiam gurmanui.
Viduržemio jūros regiono virtuvės odisėją papildo lankytojų hitu pripažinta midijų sriuba su lašišomis ir karališka krevete, žuvų ir jūrų gėrybių patiekalų naujovės – keptas jūrų velnias, patiekiamas su salierų koše ir česnakiniu padažu ir garuose troškintas otas, patiekiamas su krevečių padažu, moliūgų koše ir karališkaisiais žirniais.
Laukiami restorane ir mėsos patiekalų gerbėjai, kuriuos virtuvės šefas pasiruošęs nustebinti su jautienos išpjovos rėželiais, gardintais raudonojo vyno padažu bei riešutais ir kalvadosu skanintomis triušių kulšelėmis.
Pamėgtieji didkepsniai nustebins skonio variacijomis, pateikus juos su tigrinėmis krevetėmis ir keptomis ančių kepenėlėmis.
Kompanijoms – sotus jautienos, ėrienos mėsyčių rinkinys, patiekiamas su keptomis daržovėmis, keptomis ant grotelių, sūriu užkeptomis bulvėmis ir specialiais padažais.
Kurortinis romanas – toks apibūdinimas savaime prašosi, paragavus restorano desertų: prancūziško koketavimo ir flirto kupiną klasikinį „Creme Brulee“ ir firminius pistacijų ledus, skatinančius prisiminti pirmąjį bučinį.
Prie kiekvieno pasirinkto patiekalo „Friedricho restoranas“ siūlo putojančių išskirtinių vynų kortą. Šio sezono naujienos – šampanai „Heidsieck & Co. Monopole Champagne Blue Top Brut“ ir „Moët&Chandon Vintage 2006“, putojantys vynas „Henri Leblanc Cremant de Bourgogne Brut“.
Vynų kortoje – taip pat keturios naujienos iš Prancūzijos, dvi – iš Italijos ir Ispanijos. Atnaujinta ir viskių, burbonų ir grapų pasiūla.
Sveiki sugrįžę į „Friedricho restoraną“! Staliukų rezervacija ir informacija - telefonu (8-46) 30-10-70, arba el. paštu: info@pasazas.lt
stdClass Object
(
[id] => 238
[author_id] => 2
[author] =>
[authorname] =>
[title] => „Fine Dining“: restoranas pristato sezonines naujienas
[content] =>
„Friedricho restoranas“ išlieka ištikimas gastronominėms „Fine cuisine“ vertybėms, Viduržemio jūros virtuvei, sąžiningumui, meilei ir ypatingai energijai, kurie pasitelkiami ruošiant kiekvieną patiekalą.
Jūrinis ir lengvas, sveikas ir be cheminių priedų ar skonio stipriklių – toks yra atnaujintas „Friedricho restorano“ valgiaraštis, kuriame gausu žuvų, jūrų gėrybių, šviežių vaisių ir daržovių bei kitų gardžių produktų.
Salotų mėgėjams restorano virtuvės šefas siūlo derinti keptas jūrų šukutes su morkomis ir vaisiais, ant grotelių keptą vištieną – su karamelizuotomis kriaušėmis ir mėlynuoju pelėsiniu sūriu, o keptą ožkų sūrį – su šviežiomis daržovėmis.
Lengvam ir sočiam užkandžiui su Sicilijos dvelksmu – jūrų gyventojai, kurių ypatingą skonį padeda atskleisti įdomūs deriniai su daržovėmis ir vaisiais.
Keptos sardinės, jūrų šukučių tartaras su raudonaisiais ikrais ir braškių džemu, persikų karpačas su ispanišku kumpiu ir čederiu, krevertės su bananų griežinėliais ir moliūgų koše, aštuonkojai – patiekalai paprastumo ir išskirtinumo derinį vertinančiam gurmanui.
Viduržemio jūros regiono virtuvės odisėją papildo lankytojų hitu pripažinta midijų sriuba su lašišomis ir karališka krevete, žuvų ir jūrų gėrybių patiekalų naujovės – keptas jūrų velnias, patiekiamas su salierų koše ir česnakiniu padažu ir garuose troškintas otas, patiekiamas su krevečių padažu, moliūgų koše ir karališkaisiais žirniais.
Laukiami restorane ir mėsos patiekalų gerbėjai, kuriuos virtuvės šefas pasiruošęs nustebinti su jautienos išpjovos rėželiais, gardintais raudonojo vyno padažu bei riešutais ir kalvadosu skanintomis triušių kulšelėmis.
Pamėgtieji didkepsniai nustebins skonio variacijomis, pateikus juos su tigrinėmis krevetėmis ir keptomis ančių kepenėlėmis.
Kompanijoms – sotus jautienos, ėrienos mėsyčių rinkinys, patiekiamas su keptomis daržovėmis, keptomis ant grotelių, sūriu užkeptomis bulvėmis ir specialiais padažais.
Kurortinis romanas – toks apibūdinimas savaime prašosi, paragavus restorano desertų: prancūziško koketavimo ir flirto kupiną klasikinį „Creme Brulee“ ir firminius pistacijų ledus, skatinančius prisiminti pirmąjį bučinį.
Prie kiekvieno pasirinkto patiekalo „Friedricho restoranas“ siūlo putojančių išskirtinių vynų kortą. Šio sezono naujienos – šampanai „Heidsieck & Co. Monopole Champagne Blue Top Brut“ ir „Moët&Chandon Vintage 2006“, putojantys vynas „Henri Leblanc Cremant de Bourgogne Brut“.
Vynų kortoje – taip pat keturios naujienos iš Prancūzijos, dvi – iš Italijos ir Ispanijos. Atnaujinta ir viskių, burbonų ir grapų pasiūla.
Sveiki sugrįžę į „Friedricho restoraną“! Staliukų rezervacija ir informacija - telefonu (8-46) 30-10-70, arba el. paštu: info@pasazas.lt
[summary] => „Friedricho restoranas“ išlieka ištikimas gastronominėms „Fine cuisine“ vertybėms, Viduržemio jūros virtuvei, sąžiningumui, meilei ir ypatingai energijai, kurie pasitelkiami ruošiant kiekvieną patiekalą.
[postdate] => 2015-05-12 13:10:52
[startdate] =>
[enddate] =>
[category] => naujienos
[extra] =>
[canonical] => http://www.pasazas.lt/fine-dining-restoranas-pristato-sezonines-naujienas
[thumbnail] => pa0.png
[restoranas] => 1
[fieldsbyname] => Array
(
[thumbnail] => stdClass Object
(
[value] => pa0.png
[id] => 1
[name] => thumbnail
[type] => file
)
[restoranas] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 6
[name] => restoranas
[type] => checkbox
)
)
[fields] => Array
(
[0] => stdClass Object
(
[value] => pa0.png
[id] => 1
[name] => thumbnail
[type] => file
)
[1] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 6
[name] => restoranas
[type] => checkbox
)
)
[file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id238
[file_path] => news/id238
[printlink] =>
Print
[printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=238&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101
)
1