Renginių kalendorius

Kalendorius

 2024 Balandis 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

„Friedricho kapitonai“ - dar vieno čempionato prizininkai

‘14-02-17


Savaitgalį Palangoje vykusiame stintų barbekiu čempionate dalyvavusi  mūsų komanda „Friedricho kapitonai“  užėmė garbingą antrąją vietą.

„Friedricho pasažui“ čempionate, kuriame dalyvavo septynios komandos iš visos Lietuvos,  atstovavo Rokas Urbonas, Robertas Žalys ir Andrejus Alimovas. Trijulė, susibūrusi į komandą „Friedricho kapitonai“,   patiekalus vertinusiems teisėjams pristatė degtine paskanintą žuvienę.

Šiuolaikišką akcentą šiai žuvienei suteikė jūrų šukutės, žaliosios Naujosios Zelandijos midijos ir krevetės.
Antrasis konkursinis „Friedricho kapitonų“ patiekalas – „Stintų suktinukai“:  agurkais kvepiančios ir ant žarijų keptos žuvys su skirtingais – ikrų, cukinijų ir paprikų įdarais.

Tai ne pirmasis, ir ne paskutinis „Friedricho kapitonų“ pasirodymas įvairiuose šalies čempionatuose.  Komanda jau šventė pergalę kalėdinės žąsies kepimo varžytuvėse, laimėjo geriausio jautienos patiekalo nominaciją atvirame Lietuvos barbekiu čempionate.

Artimiausiuose planuose – kovo 8-ąją vyksiantys Lietuvos barbekiu čempionatas Vilniuje.

stdClass Object ( [id] => 150 [author_id] => 2 [author] => [authorname] => [title] => „Friedricho kapitonai“ - dar vieno čempionato prizininkai [content] =>


Savaitgalį Palangoje vykusiame stintų barbekiu čempionate dalyvavusi  mūsų komanda „Friedricho kapitonai“  užėmė garbingą antrąją vietą.

„Friedricho pasažui“ čempionate, kuriame dalyvavo septynios komandos iš visos Lietuvos,  atstovavo Rokas Urbonas, Robertas Žalys ir Andrejus Alimovas. Trijulė, susibūrusi į komandą „Friedricho kapitonai“,   patiekalus vertinusiems teisėjams pristatė degtine paskanintą žuvienę.

Šiuolaikišką akcentą šiai žuvienei suteikė jūrų šukutės, žaliosios Naujosios Zelandijos midijos ir krevetės.
Antrasis konkursinis „Friedricho kapitonų“ patiekalas – „Stintų suktinukai“:  agurkais kvepiančios ir ant žarijų keptos žuvys su skirtingais – ikrų, cukinijų ir paprikų įdarais.

Tai ne pirmasis, ir ne paskutinis „Friedricho kapitonų“ pasirodymas įvairiuose šalies čempionatuose.  Komanda jau šventė pergalę kalėdinės žąsies kepimo varžytuvėse, laimėjo geriausio jautienos patiekalo nominaciją atvirame Lietuvos barbekiu čempionate.

Artimiausiuose planuose – kovo 8-ąją vyksiantys Lietuvos barbekiu čempionatas Vilniuje.

[summary] => Savaitgalį Palangoje vykusiame stintų barbekiu čempionate dalyvavusi  mūsų komanda „Friedricho kapitonai“  užėmė garbingą antrąją vietą. [postdate] => 2014-02-17 18:48:14 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/friedricho-kapitonai---dar-vieno-cempionato-prizininkai [thumbnail] => Diplomas.jpg [pasibaigusi] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => Diplomas.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [pasibaigusi] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => Diplomas.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id150 [file_path] => news/id150 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=150&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2024 Balandis 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30