„Friedricho kapitonų“ jautienos kepsnys – skaniausias Lietuvoje
‘13-09-17
Praėjusį savaitgalį Vilniuje vykusiame 8-ajame atvirame grilio čempionate „Friedricho pasažo“ komanda nusipelnė laurų – pirmą kartą čempionate dalyvavę „Friedricho kapitonai“ tarp aštuonių besivaržančių komandų laimėjo jautienos patiekalų nominacijoje.
Čempionato metu komandos varžėsi penkiose rungtyse. Žuvų patiekalų rungtyje „Friedricho kapitonai“ gavo užduotį paruošti plekšnę, taip pat pristatė savo patiekalus su kiaulienos šonkauliais, vištiena, paruošė desertą – ananasą su maskarponės kremu.
Patiekalus vertinusių 24 teisėjų nuomone, „Friedricho kapitonų“ jautienos „steikas“ buvo pats geriausias. Klaipėdiečių komandą vertino virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos prezidentas Valius Čepanonis, „Friedricho kapitonų“ maisto skanavo baleto virtuozas Nerijus Juška.
„Friedricho kapitonų“ komandos lyderis – pasažo gamybos vadovas Rokas Urbonas džiaugiasi čempionato organizatoriais, užtikrinusiais sklandžią varžybų eigą ir giria savo komandą: „Atviro grilio čempionate dalyvavome pirmą kartą ir kaip debiutantai pasirodėme iš tiesų neblogai. Ateityje ketiname pasirodyti dar geriau. O klaipėdiečiai ir miesto svečiai, užsukę į pasažo restoraną „Trapiche Steakhouse“ , sėkmingai veikiantį nuo 2000 metų, gali būti tikri, kad čia ragaus skaniausių didkepsnių“.
stdClass Object
(
[id] => 113
[author_id] => 2
[author] =>
[authorname] =>
[title] => „Friedricho kapitonų“ jautienos kepsnys – skaniausias Lietuvoje
[content] =>
Praėjusį savaitgalį Vilniuje vykusiame 8-ajame atvirame grilio čempionate „Friedricho pasažo“ komanda nusipelnė laurų – pirmą kartą čempionate dalyvavę „Friedricho kapitonai“ tarp aštuonių besivaržančių komandų laimėjo jautienos patiekalų nominacijoje.
Čempionato metu komandos varžėsi penkiose rungtyse. Žuvų patiekalų rungtyje „Friedricho kapitonai“ gavo užduotį paruošti plekšnę, taip pat pristatė savo patiekalus su kiaulienos šonkauliais, vištiena, paruošė desertą – ananasą su maskarponės kremu.
Patiekalus vertinusių 24 teisėjų nuomone, „Friedricho kapitonų“ jautienos „steikas“ buvo pats geriausias. Klaipėdiečių komandą vertino virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos prezidentas Valius Čepanonis, „Friedricho kapitonų“ maisto skanavo baleto virtuozas Nerijus Juška.
„Friedricho kapitonų“ komandos lyderis – pasažo gamybos vadovas Rokas Urbonas džiaugiasi čempionato organizatoriais, užtikrinusiais sklandžią varžybų eigą ir giria savo komandą: „Atviro grilio čempionate dalyvavome pirmą kartą ir kaip debiutantai pasirodėme iš tiesų neblogai. Ateityje ketiname pasirodyti dar geriau. O klaipėdiečiai ir miesto svečiai, užsukę į pasažo restoraną „Trapiche Steakhouse“ , sėkmingai veikiantį nuo 2000 metų, gali būti tikri, kad čia ragaus skaniausių didkepsnių“.
[summary] => Praėjusį savaitgalį Vilniuje vykusiame 8-ajame atvirame grilio čempionate „Friedricho pasažo“ komanda nusipelnė laurų – pirmą kartą čempionate dalyvavę „Friedricho kapitonai“ tarp aštuonių besivaržančių komandų laimėjo jautienos patiekalų nominacijoje.
[postdate] => 2013-09-17 13:02:14
[startdate] =>
[enddate] =>
[category] => naujienos
[extra] =>
[canonical] => http://www.pasazas.lt/friedricho-kapitonu-jautienos-kepsnys-skaniausias-lietuvoje
[thumbnail] => pirma.jpg
[pasibaigusi] => 1
[trapiche_steakhouse] => 1
[fieldsbyname] => Array
(
[thumbnail] => stdClass Object
(
[value] => pirma.jpg
[id] => 1
[name] => thumbnail
[type] => file
)
[pasibaigusi] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 2
[name] => pasibaigusi
[type] => checkbox
)
[trapiche_steakhouse] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 7
[name] => trapiche_steakhouse
[type] => checkbox
)
)
[fields] => Array
(
[0] => stdClass Object
(
[value] => pirma.jpg
[id] => 1
[name] => thumbnail
[type] => file
)
[1] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 2
[name] => pasibaigusi
[type] => checkbox
)
[2] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 7
[name] => trapiche_steakhouse
[type] => checkbox
)
)
[file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id113
[file_path] => news/id113
[printlink] =>
Print
[printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=113&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101
)
1