Verslo pietūs

2017-01-19

Visada
geras
laikas
    • Bulvienė su mėsos kukulaičiais
    • Kepta menkė sūrio padaže, patiekiama  su bulvių koše ir burokėlių  salotomis
    • Plokštainis su vištiena, patiekiamas su grietinėlės ir spirgučių  padažu
    • Specialus šefo pasiūlymas užsisakant maistą į namus ir įmones :
    • Pica "Egzotika"
    • Burgeris su vištiena, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis
    • Pietietiška sriuba
    • Jautiena, troškinta su daržovėmis
    • Įdaryta bulvė su tunu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • D5 Kepta kiauliena su bambukais ir kiniškais grybais Xianggu
Visos savaitės verslo pietūs

„Friedricho restoranas“ atsinaujins per tris savaites

‘13-10-01

Brangūs lankytojai, iki spalio 20-osios  jūs dar  turite laiko užsukti į mūsų restoraną verslo pietų, romantiškos vakarienės, surengti asmeninę šventę ar tiesiog pasimėgauti jūrų gėrybių patiekalais.  Priešpaskutinę spalio savaitę, sekmadienį restoranas užvers duris, kad lapkričio 10-ąją pakviestų jus sugrįžti į atsinaujinusias erdves su nauju valgiaraščiu.

Tris savaites truksiantys atnaujinimo darbai – pirmoji pauzė aštuonerius metus sėkmingai veikiančio  „Friedricho restorano“ istorijoje.

„Atėjo laikas  atnaujinti interjerą,  parūpinti mūsų virtuvės meistrams naujesnę ir  šiuolaikiškesnę maisto gamybos techniką. Kol restoranas bus gražinamas ir dailinamas, atidarymo proga lapkričio 10-ąją  virtuvės šefai paruoš malonių siurprizų lankytojams  - gardžių naujienų kupiną valgiaraštį.  Žinoma, po atsinaujinimo pasiūlysime ir klasika tapusių patiekalų bei tradicinių ir naujų variacijų jūrų gėrybių tema“,- sakė „Friedricho pasažo“ rinkodaros ir pardavimų vadovė Giedrė Maželytė.

„Friedricho restoranas“ duris atvėrė 2006 metais ir tai buvo pirmasis viešojo maitinimo objektas „Friedricho pasaže“, ilgainiui nusipelnęs vienos iš reprezentacinių  Klaipėdos miesto vietų vardo.

Restoranas užsidaro spalio 20 d.

stdClass Object ( [id] => 116 [author_id] => 2 [author] => natalija [authorname] => [title] => „Friedricho restoranas“ atsinaujins per tris savaites [content] =>

Brangūs lankytojai, iki spalio 20-osios  jūs dar  turite laiko užsukti į mūsų restoraną verslo pietų, romantiškos vakarienės, surengti asmeninę šventę ar tiesiog pasimėgauti jūrų gėrybių patiekalais.  Priešpaskutinę spalio savaitę, sekmadienį restoranas užvers duris, kad lapkričio 10-ąją pakviestų jus sugrįžti į atsinaujinusias erdves su nauju valgiaraščiu.

Tris savaites truksiantys atnaujinimo darbai – pirmoji pauzė aštuonerius metus sėkmingai veikiančio  „Friedricho restorano“ istorijoje.

„Atėjo laikas  atnaujinti interjerą,  parūpinti mūsų virtuvės meistrams naujesnę ir  šiuolaikiškesnę maisto gamybos techniką. Kol restoranas bus gražinamas ir dailinamas, atidarymo proga lapkričio 10-ąją  virtuvės šefai paruoš malonių siurprizų lankytojams  - gardžių naujienų kupiną valgiaraštį.  Žinoma, po atsinaujinimo pasiūlysime ir klasika tapusių patiekalų bei tradicinių ir naujų variacijų jūrų gėrybių tema“,- sakė „Friedricho pasažo“ rinkodaros ir pardavimų vadovė Giedrė Maželytė.

„Friedricho restoranas“ duris atvėrė 2006 metais ir tai buvo pirmasis viešojo maitinimo objektas „Friedricho pasaže“, ilgainiui nusipelnęs vienos iš reprezentacinių  Klaipėdos miesto vietų vardo.

Restoranas užsidaro spalio 20 d.

[summary] => Brangūs lankytojai, iki spalio 20-osios  jūs dar  turite laiko užsukti į mūsų restoraną verslo pietų, romantiškos vakarienės, surengti asmeninę šventę ar tiesiog pasimėgauti jūrų gėrybių patiekalais.  Priešpaskutinę spalio savaitę restoranas užvers duris, kad lapkričio 10-ąją pakviestų jus sugrįžti į atsinaujinusias erdves su nauju valgiaraščiu. [postdate] => 2013-10-01 18:10:20 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/friedricho-restoranas-atsinaujins-per-tris-savaites [thumbnail] => uzdarymas titulinis.png [pasibaigusi] => 1 [restoranas] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => uzdarymas titulinis.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [pasibaigusi] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [restoranas] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => uzdarymas titulinis.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [2] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id116 [file_path] => news/id116 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=116&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Verslo pietūs

2017-01-19

Visada
geras
laikas
    • Bulvienė su mėsos kukulaičiais
    • Kepta menkė sūrio padaže, patiekiama  su bulvių koše ir burokėlių  salotomis
    • Plokštainis su vištiena, patiekiamas su grietinėlės ir spirgučių  padažu
    • Specialus šefo pasiūlymas užsisakant maistą į namus ir įmones :
    • Pica "Egzotika"
    • Burgeris su vištiena, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis
    • Pietietiška sriuba
    • Jautiena, troškinta su daržovėmis
    • Įdaryta bulvė su tunu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • D5 Kepta kiauliena su bambukais ir kiniškais grybais Xianggu
Visos savaitės verslo pietūs