Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Lapkritis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27
28
30

Verslo pietūs

2014-11-27

Visada
geras
laikas
    • Burokėlių sriuba su rūkytomis ausytėmis
    • Kepta menkė su karštomis daržovėmis, patiekiama su bulvių koše
    • Grybų sriuba
    • “Romos” pica
    • Kepti “kiniški” makaronai su daržovėmis, kiaušiniu ir sojos padažu
    • Provanso žuvienė
    • Kiaulienos šašlykas
    • Tunu įdaryta bulvė
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • D5 Kepta kiauliena su bambukais ir kiniškais grybais Xianggu

„Friedricho restoranas“ atsinaujins per tris savaites

‘13-10-01

Brangūs lankytojai, iki spalio 20-osios  jūs dar  turite laiko užsukti į mūsų restoraną verslo pietų, romantiškos vakarienės, surengti asmeninę šventę ar tiesiog pasimėgauti jūrų gėrybių patiekalais.  Priešpaskutinę spalio savaitę, sekmadienį restoranas užvers duris, kad lapkričio 10-ąją pakviestų jus sugrįžti į atsinaujinusias erdves su nauju valgiaraščiu.

Tris savaites truksiantys atnaujinimo darbai – pirmoji pauzė aštuonerius metus sėkmingai veikiančio  „Friedricho restorano“ istorijoje.

„Atėjo laikas  atnaujinti interjerą,  parūpinti mūsų virtuvės meistrams naujesnę ir  šiuolaikiškesnę maisto gamybos techniką. Kol restoranas bus gražinamas ir dailinamas, atidarymo proga lapkričio 10-ąją  virtuvės šefai paruoš malonių siurprizų lankytojams  - gardžių naujienų kupiną valgiaraštį.  Žinoma, po atsinaujinimo pasiūlysime ir klasika tapusių patiekalų bei tradicinių ir naujų variacijų jūrų gėrybių tema“,- sakė „Friedricho pasažo“ rinkodaros ir pardavimų vadovė Giedrė Maželytė.

„Friedricho restoranas“ duris atvėrė 2006 metais ir tai buvo pirmasis viešojo maitinimo objektas „Friedricho pasaže“, ilgainiui nusipelnęs vienos iš reprezentacinių  Klaipėdos miesto vietų vardo.

Restoranas užsidaro spalio 20 d.

stdClass Object ( [id] => 116 [author_id] => 2 [author] => natalija [authorname] => [title] => „Friedricho restoranas“ atsinaujins per tris savaites [content] =>

Brangūs lankytojai, iki spalio 20-osios  jūs dar  turite laiko užsukti į mūsų restoraną verslo pietų, romantiškos vakarienės, surengti asmeninę šventę ar tiesiog pasimėgauti jūrų gėrybių patiekalais.  Priešpaskutinę spalio savaitę, sekmadienį restoranas užvers duris, kad lapkričio 10-ąją pakviestų jus sugrįžti į atsinaujinusias erdves su nauju valgiaraščiu.

Tris savaites truksiantys atnaujinimo darbai – pirmoji pauzė aštuonerius metus sėkmingai veikiančio  „Friedricho restorano“ istorijoje.

„Atėjo laikas  atnaujinti interjerą,  parūpinti mūsų virtuvės meistrams naujesnę ir  šiuolaikiškesnę maisto gamybos techniką. Kol restoranas bus gražinamas ir dailinamas, atidarymo proga lapkričio 10-ąją  virtuvės šefai paruoš malonių siurprizų lankytojams  - gardžių naujienų kupiną valgiaraštį.  Žinoma, po atsinaujinimo pasiūlysime ir klasika tapusių patiekalų bei tradicinių ir naujų variacijų jūrų gėrybių tema“,- sakė „Friedricho pasažo“ rinkodaros ir pardavimų vadovė Giedrė Maželytė.

„Friedricho restoranas“ duris atvėrė 2006 metais ir tai buvo pirmasis viešojo maitinimo objektas „Friedricho pasaže“, ilgainiui nusipelnęs vienos iš reprezentacinių  Klaipėdos miesto vietų vardo.

Restoranas užsidaro spalio 20 d.

[summary] => Brangūs lankytojai, iki spalio 20-osios  jūs dar  turite laiko užsukti į mūsų restoraną verslo pietų, romantiškos vakarienės, surengti asmeninę šventę ar tiesiog pasimėgauti jūrų gėrybių patiekalais.  Priešpaskutinę spalio savaitę restoranas užvers duris, kad lapkričio 10-ąją pakviestų jus sugrįžti į atsinaujinusias erdves su nauju valgiaraščiu. [postdate] => 2013-10-01 18:10:20 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/friedricho-restoranas-atsinaujins-per-tris-savaites [thumbnail] => uzdarymas titulinis.png [pasibaigusi] => 1 [restoranas] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => uzdarymas titulinis.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [pasibaigusi] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [restoranas] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => uzdarymas titulinis.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [2] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id116 [file_path] => news/id116 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=116&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Lapkritis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27
28
30

Verslo pietūs

2014-11-27

Visada
geras
laikas
    • Burokėlių sriuba su rūkytomis ausytėmis
    • Kepta menkė su karštomis daržovėmis, patiekiama su bulvių koše
    • Grybų sriuba
    • “Romos” pica
    • Kepti “kiniški” makaronai su daržovėmis, kiaušiniu ir sojos padažu
    • Provanso žuvienė
    • Kiaulienos šašlykas
    • Tunu įdaryta bulvė
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • D5 Kepta kiauliena su bambukais ir kiniškais grybais Xianggu