Gaivus vasaros skonis - kokteiliuose
‘15-08-04
Oro temperatūra pagaliau kyla, kaip ir priklauso karštą vasarą, o mes jums siūlome gaivias naujienas: naujo skonio kokteilius su toniku ir žaliosiomis citrinomis ir populiariausius Prancūzijoje vyno, vaisių ir uogų sulčių mišinius.
Nr. 1 – taip Prancūzijoje vadinami gėrimai, simbolizuojantys vyno ir natūralių sulčių sąjungą. „Fruits & Wine” praėjusių metų duomenimis užėmė didžiausią aromatinių vynų rinkos dalį.
Gaivūs gėrimai, patiekiami su ledukais – išrankiausiam skoniui: apelsinais ir prieskoniais kvepianti „White Sangria“, raudonasis gervuogių ir rožinių greipfrutų ar vyšnių skonio kokteiliai. Užsukite į „Friedricho piceriją“ ir išbandykite vasaros skonių paletę patys.
„Friedricho restoranas“, kartu su „Jim Beam“ šeimyna, švenčia naujo skonio linijos atsiradimą – „JIm Beam Apple“. Naujasis burbonas, sukurtas „Jim Beam White“ pagrindu, savyje idealiai derina sultingų žaliųjų obuolių skonį ir karamelės kvapą.
Vasariškas „miksas“ su „Jim Beam Apple“ - gaivus kokteilis su toniku ir žaliosiomis citrinomis.
Skanaus ir laukiame pasaže – Tiltų g. 26 A!
stdClass Object
(
[id] => 246
[author_id] => 2
[author] =>
[authorname] =>
[title] => Gaivus vasaros skonis - kokteiliuose
[content] =>
Oro temperatūra pagaliau kyla, kaip ir priklauso karštą vasarą, o mes jums siūlome gaivias naujienas: naujo skonio kokteilius su toniku ir žaliosiomis citrinomis ir populiariausius Prancūzijoje vyno, vaisių ir uogų sulčių mišinius.
Nr. 1 – taip Prancūzijoje vadinami gėrimai, simbolizuojantys vyno ir natūralių sulčių sąjungą. „Fruits & Wine” praėjusių metų duomenimis užėmė didžiausią aromatinių vynų rinkos dalį.
Gaivūs gėrimai, patiekiami su ledukais – išrankiausiam skoniui: apelsinais ir prieskoniais kvepianti „White Sangria“, raudonasis gervuogių ir rožinių greipfrutų ar vyšnių skonio kokteiliai. Užsukite į „Friedricho piceriją“ ir išbandykite vasaros skonių paletę patys.
„Friedricho restoranas“, kartu su „Jim Beam“ šeimyna, švenčia naujo skonio linijos atsiradimą – „JIm Beam Apple“. Naujasis burbonas, sukurtas „Jim Beam White“ pagrindu, savyje idealiai derina sultingų žaliųjų obuolių skonį ir karamelės kvapą.
Vasariškas „miksas“ su „Jim Beam Apple“ - gaivus kokteilis su toniku ir žaliosiomis citrinomis.
Skanaus ir laukiame pasaže – Tiltų g. 26 A!
[summary] => Oro temperatūra pagaliau kyla, kaip ir priklauso karštą vasarą, o mes jums siūlome gaivias naujienas: naujo skonio kokteilius su toniku ir žaliosiomis citrinomis ir populiariausius Prancūzijoje vyno, vaisių ir uogų sulčių mišinius.
[postdate] => 2015-08-04 11:13:46
[startdate] =>
[enddate] =>
[category] => naujienos
[extra] =>
[canonical] => http://www.pasazas.lt/gaivus-vasaros-skonis---kokteiliuose
[thumbnail] => jim1.jpg
[pasibaigusi] => 1
[picerija] => 1
[restoranas] => 1
[fieldsbyname] => Array
(
[thumbnail] => stdClass Object
(
[value] => jim1.jpg
[id] => 1
[name] => thumbnail
[type] => file
)
[pasibaigusi] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 2
[name] => pasibaigusi
[type] => checkbox
)
[picerija] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 5
[name] => picerija
[type] => checkbox
)
[restoranas] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 6
[name] => restoranas
[type] => checkbox
)
)
[fields] => Array
(
[0] => stdClass Object
(
[value] => jim1.jpg
[id] => 1
[name] => thumbnail
[type] => file
)
[1] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 2
[name] => pasibaigusi
[type] => checkbox
)
[2] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 5
[name] => picerija
[type] => checkbox
)
[3] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 6
[name] => restoranas
[type] => checkbox
)
)
[file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id246
[file_path] => news/id246
[printlink] =>
Print
[printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=246&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101
)
1