Renginių kalendorius

Kalendorius

 2024 Balandis 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

"Friedricho pasaže" karaliauja kilmingi likeriai

‘13-04-05

„Friedricho pasaže“  veikiančių Kavos ir arbatos namų lankytojų laukia dar didesnis išskirtinių likerių, kurių įprastai nėra parduotuvėse, asortimentas. Šiuos gurmaniškus gėrimus, puikiai tinkančius prie kavos, arbatos ir desertų, siūloma skanauti jaukioje Kavos ir arbatos namų atnaujintoje aplinkoje.

Per  50 išskirtinių likerių rūšių iš Prancūzijos, Italijos, Meksikos,  Ispanijos  ir atgabentų iš  kitų kraštų  siūlantis Kavos ir arbatos namų kolektyvas prisipažįsta, kad svečiai noriai renkasi ne tik klasikiniais vadinamus ir visiems žinomus gėrimus.  Kolektyvui antrina ir „Friedricho pasažo“ Rinkodaros ir pardavimų vadovė Giedrė Maželytė:  „Žmonės ieško naujų skonių,  užsukę kartu su bičiuliais ar kolegomis skanauti mūsų firminės itališkos kavos, dalinasi atradimų ir eksperimentų džiaugsmais.  Pastebėjome, kad didžiausio populiarumo sulaukia likeriai, pagaminti konjako pagrindu.“

Baro lentynose ilgai neužsibūna Vengrijos nacionaliniu gėrimu vadinamas  ir biterių kategorijai atstovaujantis likeris „Unicum“,  sukurtas iš 40 įvairių žolelių bei  brandinamas ąžuolo statinėse. Legenda byloja, kad šį gydomąjį poveikį turintį likerį dar 1790 m. imperatoriaus nurodymu sukūrė žydų kilmės dvaro gydytojas. Populiarumu šiam likeriui nenusileidžia ir Italijoje pagamintos kreminis kiaušinių likeris, taip pat – iš uogų sukurti gėrimai: prancūziškas gervuogių likeris „Chambord“, grapos pagrindu sukurtas itališkas mėlynių likeris „Mazzetti“.  Teigiama, kad „Chambord“ likeris buvo specialiai sukurtas 1685 m. karaliaus Liudviko XIV garbei, kai jis lankėsi  Šamboro pilyje.

Prie kavos klaipėdiečiai ir miesto svečiai renkasi prancūzišką likerį „Farigoule De Forcalquier“, sukurtą Provanso žolelių pagrindu.  Tarp pusšimčio siūlomų likerių rūšių rasite ir likerių su medumi, vyšniomis, šokoladu, žaliųjų citrinų, čiobrelių, šilkmedžių, migdolų, saldžiųjų ir karčiųjų apelsinų, aviečių, vanilės, cinamono, slyvų, persikų ir daugelį kitų skonių.

„Likeriai  - subtilūs alkoholiniai gėrimai, puikiai tinkantys ir dižestyvui, ir aperityvui, suteikiantys žvalumo, gerinantys nuotaiką.  Lankytojams siūlome juos skanauti prie mūsų padidinto Kavos ir likerių namų baro, arba patogiai įsitaisius antrajame aukšte ant patogių odinių minkštasuolių, nuteikiančių atsipalaiduoti ir atsikvėpti nuo kasdienių rūpesčių“,-  sakė G. Maželytė.

Daugiau informacijos apie likerius, jų istoriją skaitykite pasažo blog‘e.

stdClass Object ( [id] => 78 [author_id] => 2 [author] => [authorname] => [title] => "Friedricho pasaže" karaliauja kilmingi likeriai [content] =>

„Friedricho pasaže“  veikiančių Kavos ir arbatos namų lankytojų laukia dar didesnis išskirtinių likerių, kurių įprastai nėra parduotuvėse, asortimentas. Šiuos gurmaniškus gėrimus, puikiai tinkančius prie kavos, arbatos ir desertų, siūloma skanauti jaukioje Kavos ir arbatos namų atnaujintoje aplinkoje.

Per  50 išskirtinių likerių rūšių iš Prancūzijos, Italijos, Meksikos,  Ispanijos  ir atgabentų iš  kitų kraštų  siūlantis Kavos ir arbatos namų kolektyvas prisipažįsta, kad svečiai noriai renkasi ne tik klasikiniais vadinamus ir visiems žinomus gėrimus.  Kolektyvui antrina ir „Friedricho pasažo“ Rinkodaros ir pardavimų vadovė Giedrė Maželytė:  „Žmonės ieško naujų skonių,  užsukę kartu su bičiuliais ar kolegomis skanauti mūsų firminės itališkos kavos, dalinasi atradimų ir eksperimentų džiaugsmais.  Pastebėjome, kad didžiausio populiarumo sulaukia likeriai, pagaminti konjako pagrindu.“

Baro lentynose ilgai neužsibūna Vengrijos nacionaliniu gėrimu vadinamas  ir biterių kategorijai atstovaujantis likeris „Unicum“,  sukurtas iš 40 įvairių žolelių bei  brandinamas ąžuolo statinėse. Legenda byloja, kad šį gydomąjį poveikį turintį likerį dar 1790 m. imperatoriaus nurodymu sukūrė žydų kilmės dvaro gydytojas. Populiarumu šiam likeriui nenusileidžia ir Italijoje pagamintos kreminis kiaušinių likeris, taip pat – iš uogų sukurti gėrimai: prancūziškas gervuogių likeris „Chambord“, grapos pagrindu sukurtas itališkas mėlynių likeris „Mazzetti“.  Teigiama, kad „Chambord“ likeris buvo specialiai sukurtas 1685 m. karaliaus Liudviko XIV garbei, kai jis lankėsi  Šamboro pilyje.

Prie kavos klaipėdiečiai ir miesto svečiai renkasi prancūzišką likerį „Farigoule De Forcalquier“, sukurtą Provanso žolelių pagrindu.  Tarp pusšimčio siūlomų likerių rūšių rasite ir likerių su medumi, vyšniomis, šokoladu, žaliųjų citrinų, čiobrelių, šilkmedžių, migdolų, saldžiųjų ir karčiųjų apelsinų, aviečių, vanilės, cinamono, slyvų, persikų ir daugelį kitų skonių.

„Likeriai  - subtilūs alkoholiniai gėrimai, puikiai tinkantys ir dižestyvui, ir aperityvui, suteikiantys žvalumo, gerinantys nuotaiką.  Lankytojams siūlome juos skanauti prie mūsų padidinto Kavos ir likerių namų baro, arba patogiai įsitaisius antrajame aukšte ant patogių odinių minkštasuolių, nuteikiančių atsipalaiduoti ir atsikvėpti nuo kasdienių rūpesčių“,-  sakė G. Maželytė.

Daugiau informacijos apie likerius, jų istoriją skaitykite pasažo blog‘e.

[summary] => „Friedricho pasaže“  veikiančių Kavos ir likerių namų lankytojų laukia dar didesnis išskirtinių likerių, kurių įprastai nėra parduotuvėse, asortimentas. Šiuos gurmaniškus gėrimus, puikiai tinkančius prie kavos, arbatos ir desertų, siūloma skanauti jaukioje Kavos ir arbatos namų atnaujintoje aplinkoje. [postdate] => 2013-04-05 14:30:30 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/kilmingi-likeriai-sulauke-klaipedieciu-pripazinimo [thumbnail] => chambord-liquer.png [pasibaigusi] => 1 [kavos_namai] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => chambord-liquer.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [pasibaigusi] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [kavos_namai] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 3 [name] => kavos_namai [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => chambord-liquer.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [2] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 3 [name] => kavos_namai [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id78 [file_path] => news/id78 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=78&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2024 Balandis 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30