Naujas valgiaraštis: tik švieži naminiai itališki patiekalai
‘14-05-23
Vasaros sezoną „Friedricho picerija“ pasitinka su šviežių daržovių ir žalumynų gausa, naujų naminių itališkų makaronų receptais, gardžiomis ir lengvomis salotomis ir, žinoma, - su išskirtinio skonio picomis.
Naujame „Friedricho picerijos“ valgiaraštyje gausu patiekalų su tikra itališka mocarela „Buffalo", vyšnine mocarela, parmezanu, užkandžių su brusketa, kvapnia itališka duonele, gruzdinta krosnyje - fokačia. Pikantiškumo jiems suteikia šviežių rozmarinų, bazilikų ir česnakų pagardai. Prie vyno taip pat puikiai derės mėsos ir sūrių antipasta: vytintas kumpis, alyvuogės, artišokai, rinktiniai itališki sūriai.
Salotų kategorijoje be klasikinių „Caprese“, „Cezario“ ir krevečių kokteilio, verta paragauti vasariškų pasiūlymų: su itališku užpilu patiekiamų avokadų su šviežiais pomidorais, „Italijos mergaičių“ salotų, kai vienoje lėkštėje puikiai dera švieži pomidorai, kepintos paprikos, alyvuogės ir saliamis.
Vertinantiems dideles gaivos ir vitaminų porcijas, verta užsisakyti „Šefo“ salotų – padavėjas netrukus atneš jums didelę lėkštę su įvairių rūšių žaliosiomis salotomis, šviežiais žalumynais ir sezoninėmis daržovėmis.
Norisi dar sočiau, bet itališkai? Paragaukite mūsų virtuvės šefo sriubų: trintos pomidorų ir špinatų sriubos su grietinėle, „Tuskanijos“ sultinio su saliamiu, bulvėmis ir špinatais ir aitriųjų pipirų sriubos, patiekiamos su picų paplotėliais.
15 - tokį tikrų itališkų picų asortimentą rasite mūsų naujame valgiaraštyje: tradicinės, perlenktos ir storapadės, su įvairiais padažais, priedais ir pagardais.
Užsukus į „Friedricho piceriją“, maloniai nustebs ir itališkos pastos gerbėjai: naujame valgiaraštyje - makaronai, gardinti baltojo vyno padažu: „Canneloni“ su rikotos, šviežių špinatų įdaru, „Linguine“ - su cukinijomis, pievagrybiais ir vištiena.
Norėtumėte pajusti pietų Italijos dvelksmą ir mintimis atsidurti šalia Vezuvijaus ugnikalnio? Ragaukite ypatingųjų Neapolio krašto spagečių su džiūvėsėliais, patiekiamų su alyvuogėmis, artišokais, ančiuviais ir naminiu pomidorų padažu. O jūrų gėrybių gerbėjams verta paragauti mėlynųjų midijų troškinio su saulėje vytintais pomidorais – šis patiekalas įtraukiamas į geriausio pasaulio restoranų valgiaraščius.
Išskirtinis picerijos pasiūlymas- ribotu kiekiu kasdien šviežiai gaminamas milaniškas „Osso buco“ – troškintas avienos pjausnys su ryžiais ir gremolatos padažu, patiekiamas su žaliosiomis salotomis ir parmezanu. Šio patiekalo patiekimas gali užtrukti iki 40-ies minučių, tačiau luktelėję su taure baltojo vyno rankose tikrai būsite maloniai nustebinti!
Nepamiršome ir apie lietinių gerbėjus bei mėgstančiuosius gaivius ir saldžius desertus. Be tradicinių itališkų gardėsių, siūlome skanauti vanilinių ledų su brangiausiais pasaulyje grybais - trumais ir baltuoju romu.
Laukiame jūsų „Friedricho picerijoje“ – Tiltų g. 26 A, Klaipėda. Staliukų rezervacija ir informacija – telefonu 49 35 93.
stdClass Object
(
[id] => 178
[author_id] => 2
[author] =>
[authorname] =>
[title] => Naujas valgiaraštis: tik švieži naminiai itališki patiekalai
[content] =>
Vasaros sezoną „Friedricho picerija“ pasitinka su šviežių daržovių ir žalumynų gausa, naujų naminių itališkų makaronų receptais, gardžiomis ir lengvomis salotomis ir, žinoma, - su išskirtinio skonio picomis.
Naujame „Friedricho picerijos“ valgiaraštyje gausu patiekalų su tikra itališka mocarela „Buffalo", vyšnine mocarela, parmezanu, užkandžių su brusketa, kvapnia itališka duonele, gruzdinta krosnyje - fokačia. Pikantiškumo jiems suteikia šviežių rozmarinų, bazilikų ir česnakų pagardai. Prie vyno taip pat puikiai derės mėsos ir sūrių antipasta: vytintas kumpis, alyvuogės, artišokai, rinktiniai itališki sūriai.
Salotų kategorijoje be klasikinių „Caprese“, „Cezario“ ir krevečių kokteilio, verta paragauti vasariškų pasiūlymų: su itališku užpilu patiekiamų avokadų su šviežiais pomidorais, „Italijos mergaičių“ salotų, kai vienoje lėkštėje puikiai dera švieži pomidorai, kepintos paprikos, alyvuogės ir saliamis.
Vertinantiems dideles gaivos ir vitaminų porcijas, verta užsisakyti „Šefo“ salotų – padavėjas netrukus atneš jums didelę lėkštę su įvairių rūšių žaliosiomis salotomis, šviežiais žalumynais ir sezoninėmis daržovėmis.
Norisi dar sočiau, bet itališkai? Paragaukite mūsų virtuvės šefo sriubų: trintos pomidorų ir špinatų sriubos su grietinėle, „Tuskanijos“ sultinio su saliamiu, bulvėmis ir špinatais ir aitriųjų pipirų sriubos, patiekiamos su picų paplotėliais.
15 - tokį tikrų itališkų picų asortimentą rasite mūsų naujame valgiaraštyje: tradicinės, perlenktos ir storapadės, su įvairiais padažais, priedais ir pagardais.
Užsukus į „Friedricho piceriją“, maloniai nustebs ir itališkos pastos gerbėjai: naujame valgiaraštyje - makaronai, gardinti baltojo vyno padažu: „Canneloni“ su rikotos, šviežių špinatų įdaru, „Linguine“ - su cukinijomis, pievagrybiais ir vištiena.
Norėtumėte pajusti pietų Italijos dvelksmą ir mintimis atsidurti šalia Vezuvijaus ugnikalnio? Ragaukite ypatingųjų Neapolio krašto spagečių su džiūvėsėliais, patiekiamų su alyvuogėmis, artišokais, ančiuviais ir naminiu pomidorų padažu. O jūrų gėrybių gerbėjams verta paragauti mėlynųjų midijų troškinio su saulėje vytintais pomidorais – šis patiekalas įtraukiamas į geriausio pasaulio restoranų valgiaraščius.
Išskirtinis picerijos pasiūlymas- ribotu kiekiu kasdien šviežiai gaminamas milaniškas „Osso buco“ – troškintas avienos pjausnys su ryžiais ir gremolatos padažu, patiekiamas su žaliosiomis salotomis ir parmezanu. Šio patiekalo patiekimas gali užtrukti iki 40-ies minučių, tačiau luktelėję su taure baltojo vyno rankose tikrai būsite maloniai nustebinti!
Nepamiršome ir apie lietinių gerbėjus bei mėgstančiuosius gaivius ir saldžius desertus. Be tradicinių itališkų gardėsių, siūlome skanauti vanilinių ledų su brangiausiais pasaulyje grybais - trumais ir baltuoju romu.
Laukiame jūsų „Friedricho picerijoje“ – Tiltų g. 26 A, Klaipėda. Staliukų rezervacija ir informacija – telefonu 49 35 93.
[summary] => Vasaros sezoną „Friedricho picerija“ pasitinka su šviežių daržovių ir žalumynų gausa, naujų naminių itališkų makaronų receptais, gardžiomis ir lengvomis salotomis ir, žinoma, - su išskirtinio skonio picomis.
[postdate] => 2014-05-23 12:02:08
[startdate] =>
[enddate] =>
[category] => naujienos
[extra] =>
[canonical] => http://www.pasazas.lt/naujas-valgiarastis-tik-sviezi-naminiai-italiski-patiekalai
[thumbnail] => pomidorai.png
[picerija] => 1
[fieldsbyname] => Array
(
[thumbnail] => stdClass Object
(
[value] => pomidorai.png
[id] => 1
[name] => thumbnail
[type] => file
)
[picerija] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 5
[name] => picerija
[type] => checkbox
)
)
[fields] => Array
(
[0] => stdClass Object
(
[value] => pomidorai.png
[id] => 1
[name] => thumbnail
[type] => file
)
[1] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 5
[name] => picerija
[type] => checkbox
)
)
[file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id178
[file_path] => news/id178
[printlink] =>
Print
[printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=178&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101
)
1