Renginių kalendorius

Kalendorius

 2024 Balandis 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Naujasis „Meridiano“ valgiaraštis: grakštūs jūrų skanėstai ir…

‘15-04-17

Tobulesni deriniai, švieži produktai,  sezoninės daržovės, nauji atradimai ir galimybė rinktis stilingus sezoninius skonius –  toks yra atnaujintas restorano „Meridianas“ pagrindinis meniu.

Keliasdešimt gurmaniškų jūrų skanėstų, išskirtiniai delikatesai ir gastronominius atradimus vainikuojanti virtuvės šefo Simo Kažiniausko sukurtų naujų desertų trio. Ragaujam?

Balandį atnaujintame restorano meniu išsirikiavo nauji užkandžiai, kiekvieną jų galima priskirti ne tik sveiko maisto kategorijai, bet ir meno kūriniui lėkštėje.

Kruopščiai  ir kūrybingai sudėliotuose 5-6 sudėtinių dalių užkandžiuose pirmojo smuiko partiją atlieka žuvys ir jūrų gėrybės.

Skumbrių skonį padeda atskleisti kedrinės pinijos, šalotiniai svogūnai, žolelių aliejaus sniegas.  Marinuotos škotiškos lašišos ir karališkų krabų kojų mėsa patiekiami su žaliaisiais šparagais, ridikėliais, avokadų kremu. Aštuonkojų skonį subtiliai papildo žirnių daigai, skilčialapės pipirnės.

Nuo balandžio prasidėjęs šviežių šparagų sezonas paskatino restorano virtuvės šefą sukurti dar kelis šios maistingos daržovės derinius:  su putpelių kiaušiniais, žirnelių daigais ir ridikėliais bei su ančių kepenėlėmis, jūros šukute ir moliūgu kremu.

‚Meridiano“ restoranas siūlo skanauti ir Skandinavijos šalyje itin populiarią silkę „Matjes“, patiekiamą su burokėliais, Savojos kopūstais, lašišų ikrais.

Atnaujinta ir restorano hitu tapusios žuvienės, patiekiamos su degtine, sudėtis: gardus derinys sukurtas iš jūrų ešerių, jūrų velnių ir juodųjų paltusų.

Užkandžių meniu puikuojasi ir šviežios austrės, kurios pasirinktinai patiekiamos su prancūzišku arba anglišku padažu. O kilmingą derinį puikiai papildo šampanas „Pommery“.

Restorano lankytojų pageidavimu  į atnaujintą valgiaraštį įtraukti jūsų pamėgti patiekalai, patiekiami su naujais derančiais priedais –  laukinis jūrų ešerys ir delikatesnė jautiena „Wagyu“.

Karštųjų patiekalų naujienos – juodasis paltusas, škotiškos lašišos, jūrų velniai, aštuonkojai. Jūrų skanėstai derinami su lašišų ikrais, žirnių daigais, saliero puta, lęšiais, salikornijomis, morkomis ir kitomis daržovėmis.

Mėsinių patiekalų gerbėjams – avienos nugarinė, patiekiama su trumų skonio bulvių koše bei skoningai pritaikytomis sezoninėmis daržovėmis.

​Gastronominę restorano simfoniją vainikuoja trys saldūs gardėsiai: australiškas morengų desertas „Pavlova“, amerikietiškasis „Brawny“ su kefyro „Panna Cotta“ ir sezoninė atgaiva – žaliosios arbatos skonio ledai.  Prie desertų rekomenduojame įvairius likerius ir natūraliai saldų vyną.

Gardžių atradimų – išskirtinėje vietoje! Laukiame Jūsų „Meridiano“ restorane!

 

 

 

stdClass Object ( [id] => 233 [author_id] => 2 [author] => [authorname] => [title] => Naujasis „Meridiano“ valgiaraštis: grakštūs jūrų skanėstai ir… [content] =>

Tobulesni deriniai, švieži produktai,  sezoninės daržovės, nauji atradimai ir galimybė rinktis stilingus sezoninius skonius –  toks yra atnaujintas restorano „Meridianas“ pagrindinis meniu.

Keliasdešimt gurmaniškų jūrų skanėstų, išskirtiniai delikatesai ir gastronominius atradimus vainikuojanti virtuvės šefo Simo Kažiniausko sukurtų naujų desertų trio. Ragaujam?

Balandį atnaujintame restorano meniu išsirikiavo nauji užkandžiai, kiekvieną jų galima priskirti ne tik sveiko maisto kategorijai, bet ir meno kūriniui lėkštėje.

Kruopščiai  ir kūrybingai sudėliotuose 5-6 sudėtinių dalių užkandžiuose pirmojo smuiko partiją atlieka žuvys ir jūrų gėrybės.

Skumbrių skonį padeda atskleisti kedrinės pinijos, šalotiniai svogūnai, žolelių aliejaus sniegas.  Marinuotos škotiškos lašišos ir karališkų krabų kojų mėsa patiekiami su žaliaisiais šparagais, ridikėliais, avokadų kremu. Aštuonkojų skonį subtiliai papildo žirnių daigai, skilčialapės pipirnės.

Nuo balandžio prasidėjęs šviežių šparagų sezonas paskatino restorano virtuvės šefą sukurti dar kelis šios maistingos daržovės derinius:  su putpelių kiaušiniais, žirnelių daigais ir ridikėliais bei su ančių kepenėlėmis, jūros šukute ir moliūgu kremu.

‚Meridiano“ restoranas siūlo skanauti ir Skandinavijos šalyje itin populiarią silkę „Matjes“, patiekiamą su burokėliais, Savojos kopūstais, lašišų ikrais.

Atnaujinta ir restorano hitu tapusios žuvienės, patiekiamos su degtine, sudėtis: gardus derinys sukurtas iš jūrų ešerių, jūrų velnių ir juodųjų paltusų.

Užkandžių meniu puikuojasi ir šviežios austrės, kurios pasirinktinai patiekiamos su prancūzišku arba anglišku padažu. O kilmingą derinį puikiai papildo šampanas „Pommery“.

Restorano lankytojų pageidavimu  į atnaujintą valgiaraštį įtraukti jūsų pamėgti patiekalai, patiekiami su naujais derančiais priedais –  laukinis jūrų ešerys ir delikatesnė jautiena „Wagyu“.

Karštųjų patiekalų naujienos – juodasis paltusas, škotiškos lašišos, jūrų velniai, aštuonkojai. Jūrų skanėstai derinami su lašišų ikrais, žirnių daigais, saliero puta, lęšiais, salikornijomis, morkomis ir kitomis daržovėmis.

Mėsinių patiekalų gerbėjams – avienos nugarinė, patiekiama su trumų skonio bulvių koše bei skoningai pritaikytomis sezoninėmis daržovėmis.

​Gastronominę restorano simfoniją vainikuoja trys saldūs gardėsiai: australiškas morengų desertas „Pavlova“, amerikietiškasis „Brawny“ su kefyro „Panna Cotta“ ir sezoninė atgaiva – žaliosios arbatos skonio ledai.  Prie desertų rekomenduojame įvairius likerius ir natūraliai saldų vyną.

Gardžių atradimų – išskirtinėje vietoje! Laukiame Jūsų „Meridiano“ restorane!

 

 

 

[summary] => Tobulesni deriniai, švieži produktai,  sezoninės daržovės, nauji atradimai ir galimybė rinktis stilingus sezoninius skonius –  toks yra atnaujintas restorano „Meridianas“ pagrindinis meniu. Keliasdešimt gurmaniškų jūrų skanėstų, išskirtiniai delikatesai ir gastronominius atradimus vainikuojanti virtuvės šefo Simo Kažiniausko sukurtų naujų desertų trio. Ragaujam? [postdate] => 2015-04-17 10:31:51 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/naujasis-meridiano-valgiarastis-grakstus-juru-skanestai-ir [thumbnail] => merid1.png [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => merid1.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => merid1.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id233 [file_path] => news/id233 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=233&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2024 Balandis 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30