Verslo pietūs

2017-10-19

Visada
geras
laikas
    • Burokėlių sriuba su rūkytomis kiaulių ausimis - 1,00 Eur
    • Kiaulienos karbonadas užkeptas pomidorais, patiekiamas su virtomis bulvėmis ir šviežių kopūstų salotomis - 3,60 Eur
    • Žemaičių blynai su daržovių įdaru, patiekiami su grietinėlės padažu - 3,60 Eur
    • Žiedinių kopūstų sriuba su pelėsiniu sūriu ir šonine - 1,60 Eur
    • Lašišos didkepsnis - 5,00 Eur
    • Bulvė įdaryta voveraitėmis - 3,80 Eur
Visos savaitės verslo pietūs

Idėjos pietums - firminiai viščiukai nuo iešmo

‘16-01-06

„Friedricho pasažas“ pristatė gardžią naujieną – ant iešmo keptus traškius ir sultingus viščiukus „grill“. Dviejų skirtingų skonių: tradicinių su kmynais ir aštresnių su paprikomis galima paskanauti Friercho smuklėje arba užsisakyti tiesiai į namus ar biurą. Jei pritrūksite idėjų pietums, užsukite čia: maistas.pasazas.lt.

Firminiai viščiukai „grill“ marinuojami pagal specialų „Friedricho pasažo“ šeimininko Aido Kavecko receptą, kurį jis patobulino, į pagalbą pasitelkęs pasažo maisto technologą Roką Urboną ir „Friedricho smuklės“ virtuvės šefą Deivydą Gintilą.

Kvapnūs viščiukai, žadinantys apetitą  – sentimentus „Friedricho pasažo“ šeimininkui kelianti  patirtis, kuri netrukus bus prikelta naujam gyvenimui. Mat prieš keliasdešimt metų A. Kavecko šeimai priklausė pirmasis Klaipėdoje veikęs grilio baras „Svaja“, anuomet lankytojų laukęs H. Manto gatvėje.

1988-1994 metais veikusiame bare dirbo visa šeima: tėvai, sesės, o barui vadovavo A. Kavecko brolis. Vėliau kulinarinių žinių ir patirties įgijęs Aidas Kaveckas  dirbo legendiniame bare „Banga“.

Apie grilio patiekalus Aidas Kaveckas, ko gero, žino viską. Pavyzdžiui, kepant kalakutą ir norint, kad odelė nesutrūkinėtų, kepimo metu ją reikia apdengti drėgmę palaikančiais muštais lašiniais.  Kai jie nukrenta nuo kalakuto, odelė išlieka vientisa ir apskrunda.

Spalį kviečiame visus išbandyti mūsų naujieną: pristatysime kelis skirtingus grilinės paukštienos receptus ir pasiūlą vis plėsime.  Juk nuo senovės laikų žinomas grilis atveria didžiules erdves kulinarinei fantazijai! Pasitelkus į pagalbą profesionalią paukštienos marinavimo, ruošimo ir kepimo patirtį, nepakartojamas rezultatas – garantuotas!

Laukiame jūsų Tiltų g. 26 A., Klaipėdoje.

stdClass Object ( [id] => 254 [author_id] => 2 [author] => natalija [authorname] => [title] => Idėjos pietums - firminiai viščiukai nuo iešmo [content] =>

„Friedricho pasažas“ pristatė gardžią naujieną – ant iešmo keptus traškius ir sultingus viščiukus „grill“. Dviejų skirtingų skonių: tradicinių su kmynais ir aštresnių su paprikomis galima paskanauti Friercho smuklėje arba užsisakyti tiesiai į namus ar biurą. Jei pritrūksite idėjų pietums, užsukite čia: maistas.pasazas.lt.

Firminiai viščiukai „grill“ marinuojami pagal specialų „Friedricho pasažo“ šeimininko Aido Kavecko receptą, kurį jis patobulino, į pagalbą pasitelkęs pasažo maisto technologą Roką Urboną ir „Friedricho smuklės“ virtuvės šefą Deivydą Gintilą.

Kvapnūs viščiukai, žadinantys apetitą  – sentimentus „Friedricho pasažo“ šeimininkui kelianti  patirtis, kuri netrukus bus prikelta naujam gyvenimui. Mat prieš keliasdešimt metų A. Kavecko šeimai priklausė pirmasis Klaipėdoje veikęs grilio baras „Svaja“, anuomet lankytojų laukęs H. Manto gatvėje.

1988-1994 metais veikusiame bare dirbo visa šeima: tėvai, sesės, o barui vadovavo A. Kavecko brolis. Vėliau kulinarinių žinių ir patirties įgijęs Aidas Kaveckas  dirbo legendiniame bare „Banga“.

Apie grilio patiekalus Aidas Kaveckas, ko gero, žino viską. Pavyzdžiui, kepant kalakutą ir norint, kad odelė nesutrūkinėtų, kepimo metu ją reikia apdengti drėgmę palaikančiais muštais lašiniais.  Kai jie nukrenta nuo kalakuto, odelė išlieka vientisa ir apskrunda.

Spalį kviečiame visus išbandyti mūsų naujieną: pristatysime kelis skirtingus grilinės paukštienos receptus ir pasiūlą vis plėsime.  Juk nuo senovės laikų žinomas grilis atveria didžiules erdves kulinarinei fantazijai! Pasitelkus į pagalbą profesionalią paukštienos marinavimo, ruošimo ir kepimo patirtį, nepakartojamas rezultatas – garantuotas!

Laukiame jūsų Tiltų g. 26 A., Klaipėdoje.

[summary] =>

„Friedricho pasažas“ pristatė gardžią naujieną – ant iešmo keptus traškius ir sultingus viščiukus „grill“. Dviejų skirtingų skonių: tradicinių su kmynais ir aštresnių su paprikomis galima paskanauti Friercho smuklėje arba užsisakyti tiesiai į namus ar biurą. Jei pritrūksite idėjų pietums, užsukite čia: maistas.pasazas.lt.

[postdate] => 2016-01-06 08:45:16 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/naujiena---firminiai-visciukai-nuo-iesmo [thumbnail] => visciukas1.png [smukle] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => visciukas1.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [smukle] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => visciukas1.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id254 [file_path] => news/id254 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=254&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Verslo pietūs

2017-10-19

Visada
geras
laikas
    • Burokėlių sriuba su rūkytomis kiaulių ausimis - 1,00 Eur
    • Kiaulienos karbonadas užkeptas pomidorais, patiekiamas su virtomis bulvėmis ir šviežių kopūstų salotomis - 3,60 Eur
    • Žemaičių blynai su daržovių įdaru, patiekiami su grietinėlės padažu - 3,60 Eur
    • Žiedinių kopūstų sriuba su pelėsiniu sūriu ir šonine - 1,60 Eur
    • Lašišos didkepsnis - 5,00 Eur
    • Bulvė įdaryta voveraitėmis - 3,80 Eur
Visos savaitės verslo pietūs