Restorano valgiaraštį papildė delikatesai: unguriai, upėtakiai, karališki krabai ir...
‘14-07-06
„Friedricho restoranas“ pristatė atnaujintą valgiaraštį ir kviečia paragauti naujų patiekalų. Vasaros sezono naujienų sąraše – išskirtiniai žuvų patiekalai, užkandis ir sriuba su ančių kepenėlėmis, krabų kojos, kalmarai, midijos, sardinės.
Žuvų ir jūrų gėrybių gerbėjų laukia daug naujų malonių atradimų: “Friedricho restorano“ virtuvės šefas pasirūpino, kad išskirtiniai, gardūs ir iš šviežių bei natūralių produktų pagaminti patiekalai nepaliktų abejingais net išrankiausių gurmanų.
Mūsų atnaujintą valgiaraštį papildė įvairių šalių Europos virtuvėse dėl savo išskirtinio ir švelnaus skonio vertinami unguriai, kurie pelnytai vadinami vienais seniausių jūrinės faunos atstovais.
Gardžiausi unguriai - rūkyti, todėl užsukę į „Friedricho restoraną“, paragaukite ungurių užkandžio, patiekiamo su burokėliais ir firminių rūkytų ungurių, patiekiamų su saulėje džiovintais pomidorais.
Karštųjų patiekalų kategorijos naujienos – keptas kalmaras su mini bulvytėmis, krevečių padažu ir garsiosios ispaniškos dešros – čorizo griežinėliais. Iškylų gerbėjams – lašišų ir sviestažuvių šašlykai, patiekiami su kepintais svieste brokoliais, kalafiorais ir gurmanišku šafrano padažu.
Su pomidorais ir bazilikais užkeptas upėtakis – puikus vasariškas pasirinkimas, gurkšnojant vyną ir renkantis lengvus, bet sočius pietus ar vakarienę.
Norėtųsi savo lėkštėje išvysti kvapnų ir mūsų kraštuose – egzotišką patiekalą? Užsisakykite karališkųjų krabų kojyčių, užkeptų su pomidorais ir patiekiamų su česnakų skonio padažu.
Rafinuotos prancūziškos virtuvės mėgėjams neturėtų praslysti pro akis dar viena mūsų naujiena – „Moules a la provencal“: Provanso midijos su baltojo vyno padažu bus jums patiektos tradiciškai – su gruzdintomis bulvytėmis.
Nepamiršome ir apie mėgstančius paukštieną ir kviečiame skanauti ant grotelių keptos antienos su vaisiais ir raudonojo vyno padažu. Variacijos šia tema atsispindi plačiau: atnaujintame restorano valgiaraštyje rasite ančių kepenėlių paštetą, patiekiamą vasariškai – su braškių tyre, uogomis ir sėlenų trapučiais. Keptomis ančių kepenėlėmis gardinta ir naujoji mūsų trinta baravykų sriuba.
Sena patarlė byloja: geriau vieną kartą paragauti, nei tūkstantį kartų apie maistą skaityti ar girdėti, todėl laukiame jūsų „Friedricho restorane“ – Tiltų g. 26 A, Klaipėdoje.
stdClass Object
(
[id] => 189
[author_id] => 2
[author] =>
[authorname] =>
[title] => Restorano valgiaraštį papildė delikatesai: unguriai, upėtakiai, karališki krabai ir...
[content] =>
„Friedricho restoranas“ pristatė atnaujintą valgiaraštį ir kviečia paragauti naujų patiekalų. Vasaros sezono naujienų sąraše – išskirtiniai žuvų patiekalai, užkandis ir sriuba su ančių kepenėlėmis, krabų kojos, kalmarai, midijos, sardinės.
Žuvų ir jūrų gėrybių gerbėjų laukia daug naujų malonių atradimų: “Friedricho restorano“ virtuvės šefas pasirūpino, kad išskirtiniai, gardūs ir iš šviežių bei natūralių produktų pagaminti patiekalai nepaliktų abejingais net išrankiausių gurmanų.
Mūsų atnaujintą valgiaraštį papildė įvairių šalių Europos virtuvėse dėl savo išskirtinio ir švelnaus skonio vertinami unguriai, kurie pelnytai vadinami vienais seniausių jūrinės faunos atstovais.
Gardžiausi unguriai - rūkyti, todėl užsukę į „Friedricho restoraną“, paragaukite ungurių užkandžio, patiekiamo su burokėliais ir firminių rūkytų ungurių, patiekiamų su saulėje džiovintais pomidorais.
Karštųjų patiekalų kategorijos naujienos – keptas kalmaras su mini bulvytėmis, krevečių padažu ir garsiosios ispaniškos dešros – čorizo griežinėliais. Iškylų gerbėjams – lašišų ir sviestažuvių šašlykai, patiekiami su kepintais svieste brokoliais, kalafiorais ir gurmanišku šafrano padažu.
Su pomidorais ir bazilikais užkeptas upėtakis – puikus vasariškas pasirinkimas, gurkšnojant vyną ir renkantis lengvus, bet sočius pietus ar vakarienę.
Norėtųsi savo lėkštėje išvysti kvapnų ir mūsų kraštuose – egzotišką patiekalą? Užsisakykite karališkųjų krabų kojyčių, užkeptų su pomidorais ir patiekiamų su česnakų skonio padažu.
Rafinuotos prancūziškos virtuvės mėgėjams neturėtų praslysti pro akis dar viena mūsų naujiena – „Moules a la provencal“: Provanso midijos su baltojo vyno padažu bus jums patiektos tradiciškai – su gruzdintomis bulvytėmis.
Nepamiršome ir apie mėgstančius paukštieną ir kviečiame skanauti ant grotelių keptos antienos su vaisiais ir raudonojo vyno padažu. Variacijos šia tema atsispindi plačiau: atnaujintame restorano valgiaraštyje rasite ančių kepenėlių paštetą, patiekiamą vasariškai – su braškių tyre, uogomis ir sėlenų trapučiais. Keptomis ančių kepenėlėmis gardinta ir naujoji mūsų trinta baravykų sriuba.
Sena patarlė byloja: geriau vieną kartą paragauti, nei tūkstantį kartų apie maistą skaityti ar girdėti, todėl laukiame jūsų „Friedricho restorane“ – Tiltų g. 26 A, Klaipėdoje.
[summary] => „Friedricho restoranas“ pristatė atnaujintą valgiaraštį ir kviečia paragauti naujų patiekalų. Vasaros sezono naujienų sąraše – išskirtiniai žuvų patiekalai, užkandis ir sriuba su ančių kepenėlėmis, krabai, kalmarai, midijos, sardinės.
[postdate] => 2014-07-06 15:34:52
[startdate] =>
[enddate] =>
[category] => naujienos
[extra] =>
[canonical] => http://www.pasazas.lt/restorano-valgiarasti-papilde-delikatesai-unguriai-upetakiai-karaliski-krabai-ir
[thumbnail] => zuvys1.png
[restoranas] => 1
[fieldsbyname] => Array
(
[thumbnail] => stdClass Object
(
[value] => zuvys1.png
[id] => 1
[name] => thumbnail
[type] => file
)
[restoranas] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 6
[name] => restoranas
[type] => checkbox
)
)
[fields] => Array
(
[0] => stdClass Object
(
[value] => zuvys1.png
[id] => 1
[name] => thumbnail
[type] => file
)
[1] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 6
[name] => restoranas
[type] => checkbox
)
)
[file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id189
[file_path] => news/id189
[printlink] =>
Print
[printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=189&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101
)
1