Renginių kalendorius

Kalendorius

 2017 Gegužė 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2017-05-26

Visada
geras
laikas
    • Bulvienė su mėsos kukulaičiais
    • Kepta menkė su sūrio padažu, patiekiama su bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Daugiaryžis su daržovėmis ir riešutais
    • Kreminė salierų sriuba su graikiškais riešutais ir "Džiugo" sūriu
    • Lazanija su mėsa
    • Gruzdinti kalmarai su totorišku padažu
Visos savaitės verslo pietūs

Restorano valgiaraštyje - dar daugiau vasaros skonių

‘17-05-12

Išskirtinė jauki aplinka, profesionalus aptarnavimas, dėmesys kiekvienam svečiui, aukščiausios kokybės ir su meile gamintas maistas – tai pagrindiniai dalykai, kuriais galima mėgautis Friedricho restorane kiekvieną dieną. Prie seniai jūsų pamėgtų patiekalų, turime virtuvės šefo  naujienų.

Šį kartą restorano naujienų valgiaraštyje daug lengvų, gaivių ir spalvotų patiekalų. Damos, siekiančios palaikyti formas, gali rinktis lengvas šviežių daržovių salotas su avokadais, granatais, burokėliais ir skrudintais riešutais arba lapines salotas su krabų mėsa ir kaparėliais. Sriubų asortimentą papildėme lengvu jautienos sultiniu, kuris patiekiamas su profitroliais, įdarytais maskarponės ir fetos sūriais.

Užkandžių kategorijoje naujienų daugiausia. Tartarų mėgėjams siūlome dvi alternatyvas - lašišos tartarą agurko juostelės arba jautienos tartarą su kedro riešutais. Burokėlių mylėtojai gali paskanauti naujuoju burokėlių ir silkutės užkandžiu, kuris patiekiamas su karamelizuotais svogūnais. O kaip gi vasaros sezonas be šviežių lietuviškų pomidorų. Jų ir vytintos pelamidės derinio idėją mūsų virtuvės  šefas parsivežė pasisvečiavęs Ispanijoje. Ir žinoma, jei norėtumėte ne tiek sočiai pavalgyti, kiek pavakaroti prie vyno taurės, naujas pasirinkimas - gruzdintos jūrų gėrybės. Rinkinyje minkštakiaučiai krabai, krevetės, kalmarų žiedai tešloje ir sepijos.

Kaip ir priklauso Viduržemio jūros restoranui, turime ir naujų karštųjų patiekalų iš jūrų gėrybių ir žuvų. Ant grilio ruošti kalmarai su "Trumpet grybais", tigrinės krevetės su ryžiu ir kepintų daržovių garnyru, starkio filė su bulvių - porų koše, lakštiniai su jūrų šukutėmis arba tigrinėmis krevetėmis. Mėsos mėgėjams naujas patiekalas iš jautienos, patiekiamas su salota "Pak choi".

O po skanių pietų, kulminacijai siūlome naująjį maskarponės sūrio ir varškės desertą su šviežiomis braškėmis.

Nauajsi valgiaraštis pilnas vasaros skonių, tad laukiame jūsų įvertinimų.

stdClass Object ( [id] => 312 [author_id] => 4 [author] => laura [authorname] => [title] => Restorano valgiaraštyje - dar daugiau vasaros skonių [content] =>

Išskirtinė jauki aplinka, profesionalus aptarnavimas, dėmesys kiekvienam svečiui, aukščiausios kokybės ir su meile gamintas maistas – tai pagrindiniai dalykai, kuriais galima mėgautis Friedricho restorane kiekvieną dieną. Prie seniai jūsų pamėgtų patiekalų, turime virtuvės šefo  naujienų.

Šį kartą restorano naujienų valgiaraštyje daug lengvų, gaivių ir spalvotų patiekalų. Damos, siekiančios palaikyti formas, gali rinktis lengvas šviežių daržovių salotas su avokadais, granatais, burokėliais ir skrudintais riešutais arba lapines salotas su krabų mėsa ir kaparėliais. Sriubų asortimentą papildėme lengvu jautienos sultiniu, kuris patiekiamas su profitroliais, įdarytais maskarponės ir fetos sūriais.

Užkandžių kategorijoje naujienų daugiausia. Tartarų mėgėjams siūlome dvi alternatyvas - lašišos tartarą agurko juostelės arba jautienos tartarą su kedro riešutais. Burokėlių mylėtojai gali paskanauti naujuoju burokėlių ir silkutės užkandžiu, kuris patiekiamas su karamelizuotais svogūnais. O kaip gi vasaros sezonas be šviežių lietuviškų pomidorų. Jų ir vytintos pelamidės derinio idėją mūsų virtuvės  šefas parsivežė pasisvečiavęs Ispanijoje. Ir žinoma, jei norėtumėte ne tiek sočiai pavalgyti, kiek pavakaroti prie vyno taurės, naujas pasirinkimas - gruzdintos jūrų gėrybės. Rinkinyje minkštakiaučiai krabai, krevetės, kalmarų žiedai tešloje ir sepijos.

Kaip ir priklauso Viduržemio jūros restoranui, turime ir naujų karštųjų patiekalų iš jūrų gėrybių ir žuvų. Ant grilio ruošti kalmarai su "Trumpet grybais", tigrinės krevetės su ryžiu ir kepintų daržovių garnyru, starkio filė su bulvių - porų koše, lakštiniai su jūrų šukutėmis arba tigrinėmis krevetėmis. Mėsos mėgėjams naujas patiekalas iš jautienos, patiekiamas su salota "Pak choi".

O po skanių pietų, kulminacijai siūlome naująjį maskarponės sūrio ir varškės desertą su šviežiomis braškėmis.

Nauajsi valgiaraštis pilnas vasaros skonių, tad laukiame jūsų įvertinimų.

[summary] => Atšilus orams dalinamės restorano virtuvės šefo naujienomis. [postdate] => 2017-05-12 11:45:11 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/restorano-valgiarastyje---dar-daugiau-vasaros-skoniu [thumbnail] => jautienos tartaras1.jpg [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => jautienos tartaras1.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => jautienos tartaras1.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id312 [file_path] => news/id312 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=312&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2017 Gegužė 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2017-05-26

Visada
geras
laikas
    • Bulvienė su mėsos kukulaičiais
    • Kepta menkė su sūrio padažu, patiekiama su bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Daugiaryžis su daržovėmis ir riešutais
    • Kreminė salierų sriuba su graikiškais riešutais ir "Džiugo" sūriu
    • Lazanija su mėsa
    • Gruzdinti kalmarai su totorišku padažu
Visos savaitės verslo pietūs