Verslo pietūs

Penktadienis, balandžio 25 d.

Visada
geras
laikas
    • Frikadelių sriuba
    • Kiaulienos šnicelis su grietinės – sviesto padažu, patiekiamas su grikiais ir burokėlių salotomis                                                                       

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Rūgštynių sriuba
    • „Draugų“ pica
    •  Pikantiškas vištienos kepsnys, patiekiamas su ryžiais ir morkų salotomis                                         

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Triušienos sriuba
    • Jautienos rėželiai 
    • Vištienos salotos                                                                        

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Lapinių kopūstų sriuba
    • Vištiena portugališkai
    • Kalmarų salotos                 

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  B3 Saldžiarūgščiai aštri baltųjų ir juodųjų grybų sriuba su vištiena
    •  E1 Saldžiarūgštė vištiena

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai

Šviežių grybų savaitgaliai smuklėje ir picerijoje

‘13-09-23

„Friedricho pasažas“ pristato rudens sezono pasiūlymą – šešis naujus patiekalus su šviežiais miško grybais.

„Friedricho smuklėje“ jūsų laukia kepti miško grybai su svogūnais ir grietinėle, patiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, užkepėlė, silkių filė su grybais ir troškintomis daržovėmis.

Gastronominę rudens improvizaciją paruošė ir „Friedricho picerija“, kviečianti ragauti naminių makaronų su miško gėrybėmis, perlenktą picą su grybais ir picą su vištienos gabalėliais ir voveraitėmis. Tuo tarpu kavos ir likerių namai kviečia savaitgaliais ragauti bandelių su grybais.

Patiekalai  gaminami iš šiųmetinių - šviežių ir nešaldytų grybų: baravykų, raudonikių, lepšiukų ir voveraičių. Pirmą kartą sezoninį grybų valgiaraštį „Friedricho pasažas“ pristatė praėjusiais metais – lankytojų pageidavimu, tradicija tęsiama ir šiemet.

„Grybai – vienas mėgstamiausių virtuvės šefų produktų, nes jie puikiai dera su daržovėmis, lakštiniais, grietinėle, sūriu, mėsa.  Įvairiausius patiekalus su grybais pristato ir italų, ir prancūzų virtuvės. Šiuolaikinės maisto produktų saugojimo technologijos suteikia galimybę naudoti įvairias grybų rūšis patiekalams gaminti ištisus metus, tačiau ruduo – pats dėkingiausias metas šviežių grybų valgiaraščiui sudaryti“,- įsitikinusi „Friedricho pasažo“ rinkodaros ir pardavimų vadovė Giedrė Maželytė.

Šios rudens miško gėrybės yra ne tik skanios, bet ir naudingos. Pagal baltymų kiekį grybai lenkia daržoves, ypač vertingos grybų kepurėlės.  Pagal mineralinių medžiagų kiekį grybai tokie pat naudingi, kaip ir vaisiai. Grybų sudėtyje yra kalio, fosforo, kalcio, natrio, geležies ir kt.  Be to, grybai gamina daug įvairių fermentų, kurie išlieka aktyvūs ir po terminio apdorojimo.

Laukiame jūsų „Friedricho smuklėje“ ir „Friedricho picerijoje“. Skanaus!

stdClass Object ( [id] => 114 [author_id] => 2 [author] => natalija [authorname] => [title] => Šviežių grybų savaitgaliai smuklėje ir picerijoje [content] =>

„Friedricho pasažas“ pristato rudens sezono pasiūlymą – šešis naujus patiekalus su šviežiais miško grybais.

„Friedricho smuklėje“ jūsų laukia kepti miško grybai su svogūnais ir grietinėle, patiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, užkepėlė, silkių filė su grybais ir troškintomis daržovėmis.

Gastronominę rudens improvizaciją paruošė ir „Friedricho picerija“, kviečianti ragauti naminių makaronų su miško gėrybėmis, perlenktą picą su grybais ir picą su vištienos gabalėliais ir voveraitėmis. Tuo tarpu kavos ir likerių namai kviečia savaitgaliais ragauti bandelių su grybais.

Patiekalai  gaminami iš šiųmetinių - šviežių ir nešaldytų grybų: baravykų, raudonikių, lepšiukų ir voveraičių. Pirmą kartą sezoninį grybų valgiaraštį „Friedricho pasažas“ pristatė praėjusiais metais – lankytojų pageidavimu, tradicija tęsiama ir šiemet.

„Grybai – vienas mėgstamiausių virtuvės šefų produktų, nes jie puikiai dera su daržovėmis, lakštiniais, grietinėle, sūriu, mėsa.  Įvairiausius patiekalus su grybais pristato ir italų, ir prancūzų virtuvės. Šiuolaikinės maisto produktų saugojimo technologijos suteikia galimybę naudoti įvairias grybų rūšis patiekalams gaminti ištisus metus, tačiau ruduo – pats dėkingiausias metas šviežių grybų valgiaraščiui sudaryti“,- įsitikinusi „Friedricho pasažo“ rinkodaros ir pardavimų vadovė Giedrė Maželytė.

Šios rudens miško gėrybės yra ne tik skanios, bet ir naudingos. Pagal baltymų kiekį grybai lenkia daržoves, ypač vertingos grybų kepurėlės.  Pagal mineralinių medžiagų kiekį grybai tokie pat naudingi, kaip ir vaisiai. Grybų sudėtyje yra kalio, fosforo, kalcio, natrio, geležies ir kt.  Be to, grybai gamina daug įvairių fermentų, kurie išlieka aktyvūs ir po terminio apdorojimo.

Laukiame jūsų „Friedricho smuklėje“ ir „Friedricho picerijoje“. Skanaus!

[summary] => „Friedricho pasažas“ pristato rudens sezono pasiūlymą – šešis naujus patiekalus su šviežiais miško grybais ir kviečia juos skanauti kiekvieną savaitgalį: penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais. [postdate] => 2013-09-23 18:25:17 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/svieziu-grybu-savaites---smukleje-ir-picerijoje [thumbnail] => grybukai.png [pasibaigusi] => 1 [picerija] => 1 [smukle] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => grybukai.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [pasibaigusi] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [picerija] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 5 [name] => picerija [type] => checkbox ) [smukle] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => grybukai.png [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [2] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 5 [name] => picerija [type] => checkbox ) [3] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id114 [file_path] => news/id114 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=114&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Verslo pietūs

Penktadienis, balandžio 25 d.

Visada
geras
laikas
    • Frikadelių sriuba
    • Kiaulienos šnicelis su grietinės – sviesto padažu, patiekiamas su grikiais ir burokėlių salotomis                                                                       

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  Rūgštynių sriuba
    • „Draugų“ pica
    •  Pikantiškas vištienos kepsnys, patiekiamas su ryžiais ir morkų salotomis                                         

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Triušienos sriuba
    • Jautienos rėželiai 
    • Vištienos salotos                                                                        

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Lapinių kopūstų sriuba
    • Vištiena portugališkai
    • Kalmarų salotos                 

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    •  B3 Saldžiarūgščiai aštri baltųjų ir juodųjų grybų sriuba su vištiena
    •  E1 Saldžiarūgštė vištiena

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai