Vyninė pasipildė trijų skonių naujomis užtepėlėmis
‘13-09-02
Brusketos – tikrų tikriausias itališkos virtuvės ir skanių bei sveikų užkandžių prie taurės vyno gerbėjų fetišas. Todėl „Friedricho vyninė“, atsižvelgdama į lankytojų pageidavimus, pasiūlė gurmanams dar kelis naujus lengvus užkandžius – tunų, rūkytų lašišų ir vištienos kepenėlių užtepėles.
Šviežiai ruošiamoms užtepėlėms gaminti naudojami tik natūralūs produktai: sviestas, kiaušiniai, įvairūs prieskoniai ir žolelės, „Friedricho bistro“ šefo Simo Kažiniausko rankomis susukto naminio majonezo ir citrinų sulčių.
Vyninės someljė Ričardas prie naujųjų užtepėlių rekomenduoja rinktis ir skirtingus vynus. Užtepėlė su vištienos kepenėlėmis – riebesnio skonio, todėl tinka prie saldesnių, iš vėlyvesnio vynuogių derliaus sukurtų vynų – „Riesling“, „Gewurtzraminer“ ir saldžių baltųjų iš Soterno regiono (Prancūzija).
Prie užtepėlių su tunais ar rūkytomis lašišomis puikiai derės lengvesni raudoni ir baltieji vynai, pavyzdžiui - „Pinot Nior“.
Užtepėlės vyninėje siūloma skanauti su firmine „Friedricho pasažo“ duonele arba skrudinta čiabata. Pageidaujantiems užtepėles skanauti namuose - vyninės darbuotojai pasiūlys jas supakuoti išsineštinai.
stdClass Object
(
[id] => 107
[author_id] => 2
[author] =>
[authorname] =>
[title] => Vyninė pasipildė trijų skonių naujomis užtepėlėmis
[content] =>
Brusketos – tikrų tikriausias itališkos virtuvės ir skanių bei sveikų užkandžių prie taurės vyno gerbėjų fetišas. Todėl „Friedricho vyninė“, atsižvelgdama į lankytojų pageidavimus, pasiūlė gurmanams dar kelis naujus lengvus užkandžius – tunų, rūkytų lašišų ir vištienos kepenėlių užtepėles.
Šviežiai ruošiamoms užtepėlėms gaminti naudojami tik natūralūs produktai: sviestas, kiaušiniai, įvairūs prieskoniai ir žolelės, „Friedricho bistro“ šefo Simo Kažiniausko rankomis susukto naminio majonezo ir citrinų sulčių.
Vyninės someljė Ričardas prie naujųjų užtepėlių rekomenduoja rinktis ir skirtingus vynus. Užtepėlė su vištienos kepenėlėmis – riebesnio skonio, todėl tinka prie saldesnių, iš vėlyvesnio vynuogių derliaus sukurtų vynų – „Riesling“, „Gewurtzraminer“ ir saldžių baltųjų iš Soterno regiono (Prancūzija).
Prie užtepėlių su tunais ar rūkytomis lašišomis puikiai derės lengvesni raudoni ir baltieji vynai, pavyzdžiui - „Pinot Nior“.
Užtepėlės vyninėje siūloma skanauti su firmine „Friedricho pasažo“ duonele arba skrudinta čiabata. Pageidaujantiems užtepėles skanauti namuose - vyninės darbuotojai pasiūlys jas supakuoti išsineštinai.
[summary] => Brusketos – tikrų tikriausias itališkos virtuvės ir skanių bei sveikų užkandžių prie taurės vyno gerbėjų fetišas. Todėl „Friedricho vyninė“, atsižvelgdama į lankytojų pageidavimus, pasiūlė gurmanams dar kelis naujus lengvus užkandžius – tunų, rūkytų lašišų ir vištienos kepenėlių užtepėles.
[postdate] => 2013-09-02 12:59:58
[startdate] =>
[enddate] =>
[category] => naujienos
[extra] =>
[canonical] => http://www.pasazas.lt/vynine-pasipilde-triju-skoniu-naujomis-uztepelemis
[thumbnail] => pirma.jpg
[pasibaigusi] => 1
[vynine] => 1
[fieldsbyname] => Array
(
[thumbnail] => stdClass Object
(
[value] => pirma.jpg
[id] => 1
[name] => thumbnail
[type] => file
)
[pasibaigusi] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 2
[name] => pasibaigusi
[type] => checkbox
)
[vynine] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 8
[name] => vynine
[type] => checkbox
)
)
[fields] => Array
(
[0] => stdClass Object
(
[value] => pirma.jpg
[id] => 1
[name] => thumbnail
[type] => file
)
[1] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 2
[name] => pasibaigusi
[type] => checkbox
)
[2] => stdClass Object
(
[value] => 1
[id] => 8
[name] => vynine
[type] => checkbox
)
)
[file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id107
[file_path] => news/id107
[printlink] =>
Print
[printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=107&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101
)
1