Renginių kalendorius

Kalendorius

 2024 Balandis 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Vyninė pasipildė trijų skonių naujomis užtepėlėmis

‘13-09-02

Brusketos – tikrų tikriausias itališkos virtuvės ir skanių bei sveikų  užkandžių prie taurės vyno gerbėjų  fetišas.  Todėl „Friedricho vyninė“, atsižvelgdama į lankytojų pageidavimus, pasiūlė  gurmanams dar kelis naujus lengvus užkandžius –  tunų, rūkytų lašišų ir vištienos kepenėlių užtepėles.

Šviežiai ruošiamoms užtepėlėms gaminti naudojami tik natūralūs produktai: sviestas, kiaušiniai, įvairūs prieskoniai ir žolelės, „Friedricho bistro“  šefo Simo Kažiniausko rankomis susukto naminio majonezo ir citrinų sulčių.

Vyninės someljė Ričardas  prie naujųjų užtepėlių rekomenduoja rinktis ir skirtingus vynus.  Užtepėlė su vištienos kepenėlėmis – riebesnio skonio, todėl tinka prie  saldesnių, iš vėlyvesnio vynuogių derliaus sukurtų vynų – „Riesling“, „Gewurtzraminer“ ir saldžių baltųjų iš Soterno regiono (Prancūzija).

Prie užtepėlių su tunais ar rūkytomis lašišomis puikiai derės lengvesni raudoni ir baltieji vynai, pavyzdžiui - „Pinot Nior“.

Užtepėlės vyninėje siūloma skanauti su firmine „Friedricho pasažo“ duonele arba skrudinta čiabata.  Pageidaujantiems užtepėles skanauti namuose  - vyninės darbuotojai  pasiūlys jas supakuoti išsineštinai.

stdClass Object ( [id] => 107 [author_id] => 2 [author] => [authorname] => [title] => Vyninė pasipildė trijų skonių naujomis užtepėlėmis [content] =>

Brusketos – tikrų tikriausias itališkos virtuvės ir skanių bei sveikų  užkandžių prie taurės vyno gerbėjų  fetišas.  Todėl „Friedricho vyninė“, atsižvelgdama į lankytojų pageidavimus, pasiūlė  gurmanams dar kelis naujus lengvus užkandžius –  tunų, rūkytų lašišų ir vištienos kepenėlių užtepėles.

Šviežiai ruošiamoms užtepėlėms gaminti naudojami tik natūralūs produktai: sviestas, kiaušiniai, įvairūs prieskoniai ir žolelės, „Friedricho bistro“  šefo Simo Kažiniausko rankomis susukto naminio majonezo ir citrinų sulčių.

Vyninės someljė Ričardas  prie naujųjų užtepėlių rekomenduoja rinktis ir skirtingus vynus.  Užtepėlė su vištienos kepenėlėmis – riebesnio skonio, todėl tinka prie  saldesnių, iš vėlyvesnio vynuogių derliaus sukurtų vynų – „Riesling“, „Gewurtzraminer“ ir saldžių baltųjų iš Soterno regiono (Prancūzija).

Prie užtepėlių su tunais ar rūkytomis lašišomis puikiai derės lengvesni raudoni ir baltieji vynai, pavyzdžiui - „Pinot Nior“.

Užtepėlės vyninėje siūloma skanauti su firmine „Friedricho pasažo“ duonele arba skrudinta čiabata.  Pageidaujantiems užtepėles skanauti namuose  - vyninės darbuotojai  pasiūlys jas supakuoti išsineštinai.

[summary] => Brusketos – tikrų tikriausias itališkos virtuvės ir skanių bei sveikų  užkandžių prie taurės vyno gerbėjų  fetišas.  Todėl „Friedricho vyninė“, atsižvelgdama į lankytojų pageidavimus, pasiūlė  gurmanams dar kelis naujus lengvus užkandžius –  tunų, rūkytų lašišų ir vištienos kepenėlių užtepėles. [postdate] => 2013-09-02 12:59:58 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/vynine-pasipilde-triju-skoniu-naujomis-uztepelemis [thumbnail] => pirma.jpg [pasibaigusi] => 1 [vynine] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => pirma.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [pasibaigusi] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [vynine] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 8 [name] => vynine [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => pirma.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [2] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 8 [name] => vynine [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id107 [file_path] => news/id107 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=107&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2024 Balandis 
PrAnTrKPtŠS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30