Verslo pietūs

2016-06-27

Visada
geras
laikas
    • Agurkienė sriuba
    • Maltas  šnicelis, patiekiamas su bulvių koše, morkų salotomis ir grietinėlės padažu
    • Lietiniai su varške ir razinomis
    • Naminė žirnių  sriuba
    • Pica su kumpiu ir tunu
    • Vištiena pievagrybių padaže su ryžiais ir šv. daržovėmis
    • Karališka grybų sriuba
    • Kiaulienos kepsneliai garstyčių padaže su marinuotais baravykais
    • Aštuonkojo salotos
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs

Friedricho Restoranas

Kodėl rinktis restoraną?

Klasiški patiekalai

Mūsų lankytojai gali mėgautis ypatingo skonio restorano klasika tapusiais patiekalais, kuriuos ruošia nuo pat restorano atidarymo dirbantys aukščiausios kvalifikacijos virėjai.

Jūros patiekalų įvairovė

Patiekalai iš lašišų, otų, starkių, skumbrių, langustų, jūros šukučių ar tunų.

Pagaukite savo laimikį

Restorano akvariume laikomi Sibiro eršketai, kuriuos virėjai paruoš pagal Jūsų pageidavimus!


  • Mūsų lankytojai gali mėgautis ypatingo skonio restorano klasika tapusiais patiekalais, kuriuos ruošia nuo pat restorano atidarymo dirbantys aukščiausios kvalifikacijos virėjai.

  • Patiekalai iš lašišų, otų, starkių, skumbrių, langustų, jūros šukučių ar tunų.

  • Restorano akvariume laikomi Sibiro eršketai, kuriuos virėjai paruoš pagal Jūsų pageidavimus!


Žvilgsnis restorano vidun...


Friedricho restoranas2006 m. duris atvėręs Friedricho restoranas Klaipėdoje – puiki vieta romantiškai vakarienei, garbingų svečių priėmimui, verslo pietums ir jaukioms asmeninėms šventėms.

Restoranas didžiuojasi savo virtuvės virtuozais – nuo pat restorano atidarymo dirbančiais aukščiausios kvalifikacijos virėjais Sandra ir Valerijumi. Nors restorano valgiaraštis nuolat atnaujinamas, jų dėka  ir dabar lankytojai gali paskanauti ypatingo skonio restorano klasika tapusių patiekalų. Norintiems pasimėgauti restorane ne tik gardžiais, bet ir figūrai nekenkiančiais patiekalais – įvairūs Labai dziaugiuosi atradusi sia nuostabia vieta! Puikus aptarnavimas, jauki atmosfera, tikiuosi apsilankyti cia vis dazniau ir pasikviesiu butinai artimuosius, draugus. — Vitalija Venclovaite žuvų ir jūrų gėrybių patiekalai. Jeigu Jūsų poreikių ir norų nepatenkins siūlomi valgiaraščio patiekalai, pagaminti iš lašišų, otų, starkių, skumbrių, langustų, jūros šukučių ar tunų. Pagaukite savo laimikį - šiuo tikslu restorano akvariume laikome Sibiro eršketus, kuriuos virėjai paruoš pagal Jūsų pageidavimus.

Verslo pietūs

2016-06-27

Visada
geras
laikas
    • Agurkienė sriuba
    • Maltas  šnicelis, patiekiamas su bulvių koše, morkų salotomis ir grietinėlės padažu
    • Lietiniai su varške ir razinomis
    • Naminė žirnių  sriuba
    • Pica su kumpiu ir tunu
    • Vištiena pievagrybių padaže su ryžiais ir šv. daržovėmis
    • Karališka grybų sriuba
    • Kiaulienos kepsneliai garstyčių padaže su marinuotais baravykais
    • Aštuonkojo salotos
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs