Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Spalis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2014-10-30

Visada
geras
laikas
    • Šviežių daržovių sriuba
    • Kepta menkė, patiekiama su bulvių koše, šviežiomis daržovėmis ir sūrio padažu
    • Grybų - špinatų sriuba
    • “Turistų” pica
    • Vištienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis
    • Trinta brokolių sriuba
    • Jautiena su daržovėmis
    • Vištiena su “kus-kus” kruopomis ir daržovėmis
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • D5 Kepta kiauliena su bambukais ir kiniškais grybais Xianggu

Restoranas

Kodėl rinktis restoraną?

Klasiški patiekalai

Mūsų lankytojai gali mėgautis ypatingo skonio restorano klasika tapusiais patiekalais, kuriuos ruošia nuo pat restorano atidarymo dirbantys aukščiausios kvalifikacijos virėjai.

Jūros patiekalų įvairovė

Patiekalai iš lašišų, uotų, starkių, skumbrių, langustų, jūros šukučių ar tunų.

Pagaukite savo laimikį

Restorano akvariume auginami upėtakiai ir ešeriai, kuriuos virėjai paruoš pagal Jūsų pageidavimus!


  • Mūsų lankytojai gali mėgautis ypatingo skonio restorano klasika tapusiais patiekalais, kuriuos ruošia nuo pat restorano atidarymo dirbantys aukščiausios kvalifikacijos virėjai.

  • Patiekalai iš lašišų, uotų, starkių, skumbrių, langustų, jūros šukučių ar tunų.

  • Restorano akvariume auginami upėtakiai ir ešeriai, kuriuos virėjai paruoš pagal Jūsų pageidavimus!


Žvilgsnis restorano vidun...


Friedricho restoranas2006 m. duris atvėręs Friedricho restoranas – puiki vieta romantiškai vakarienei, garbingų svečių priėmimui, verslo pietums ir jaukioms asmeninėms šventėms.

Restoranas didžiuojasi savo virtuvės virtuozais – nuo pat restorano atidarymo dirbančiais aukščiausios kvalifikacijos virėjais Sandra ir Valerijumi. Nors restorano valgiaraštis nuolat atnaujinamas, jų dėka  ir dabar lankytojai gali paskanauti ypatingo skonio restorano klasika tapusių patiekalų. Norintiems pasimėgauti restorane ne tik gardžiais, bet ir figūrai nekenkiančiais patiekalais – įvairūs Labai dziaugiuosi atradusi sia nuostabia vieta! Puikus aptarnavimas, jauki atmosfera, tikiuosi apsilankyti cia vis dazniau ir pasikviesiu butinai artimuosius, draugus. — Vitalija Venclovaite žuvų ir jūrų gėrybių patiekalai. Jeigu Jūsų poreikių ir norų nepatenkins siūlomi valgiaraščio patiekalai, pagaminti iš lašišų, uotų, starkių, skumbrių, langustų, jūros šukučių ar tunų, pagaukite savo laimikį!  Šiuo tikslu restorano akvariume specialiai  auginame upėtakius  ir ešerius, kuriuos virėjai paruoš pagal Jūsų pageidavimus.

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Spalis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2014-10-30

Visada
geras
laikas
    • Šviežių daržovių sriuba
    • Kepta menkė, patiekiama su bulvių koše, šviežiomis daržovėmis ir sūrio padažu
    • Grybų - špinatų sriuba
    • “Turistų” pica
    • Vištienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis
    • Trinta brokolių sriuba
    • Jautiena su daržovėmis
    • Vištiena su “kus-kus” kruopomis ir daržovėmis
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • D5 Kepta kiauliena su bambukais ir kiniškais grybais Xianggu