Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
4
5
6
7
11
12
13
14
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
 

Verslo pietūs

2016-12-05

Visada
geras
laikas
    • Pupelių sriuba 1,90 Eur
    • Ant grotelių keptos dešrelės 6,00 Eur
    • Lakštiniai su lašišomis 6,00 Eur
    • Žirnių sriuba su rūkyta šonine
    • Kiaulienos šnicelis, patiekiamas su bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Bulviniai rageliai su grybų įdaru,  patiekiami su grietinės-sviesto padažu
    • Rūgštynių sriuba
    • Pica su kiaulienos nugarine
    • Koldūnai su sūrio padažu
    • Trinta bulvių-porų sriuba
    • Vištiena su kuskusu ir daržovėmis
    • Gruzdinti kalmarai su totorišku padažu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs

Friedricho kepinių užsakymas

Mūsų darbe – didžiausią džiaugsmą teikia klientų norų išpildymas.

Dydis, forma, aukštis, sluoksniai, skonis - nesvarbu. Įgyvendinsime net patį įmantriausią Jūsų norą, turime tam visas galimybes. Jeigu pristigote idėjų - patarsime patys. Svarbu, kad Jūs ir Jūsų svečiai, paragavę šventinio deserto, būtų laimingi ir patenkinti.

Priimame ne tik individualius šventinių kepinių užsakymus, bet ir tortų, pyragų, duonos, bandelių, kibinų ir kitų kepinių užsakymus iš kitų maitinimo įstaigų.

Informacija teikiama darbo dienomis telefonu (8 46) 41 16 59 arba el. paštu: kepykla@pasazas.lt

Daugiau naujienų apie mūsų gaminius ieškokite facebooke: Friedricho pasažo kepiniai

 



Renginių kalendorius

Kalendorius

 2016 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
4
5
6
7
11
12
13
14
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
 

Verslo pietūs

2016-12-05

Visada
geras
laikas
    • Pupelių sriuba 1,90 Eur
    • Ant grotelių keptos dešrelės 6,00 Eur
    • Lakštiniai su lašišomis 6,00 Eur
    • Žirnių sriuba su rūkyta šonine
    • Kiaulienos šnicelis, patiekiamas su bulvių koše ir burokėlių salotomis
    • Bulviniai rageliai su grybų įdaru,  patiekiami su grietinės-sviesto padažu
    • Rūgštynių sriuba
    • Pica su kiaulienos nugarine
    • Koldūnai su sūrio padažu
    • Trinta bulvių-porų sriuba
    • Vištiena su kuskusu ir daržovėmis
    • Gruzdinti kalmarai su totorišku padažu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • C1 Traškios apkeptos daržovės
Visos savaitės verslo pietūs