Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Lapkritis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27
28
30

Verslo pietūs

2014-11-25

Visada
geras
laikas
  • Pupelių sriuba
    Vištienos karbonadas, patiekiamas su šviežių daržovių salotomis ir gruzdintomis bulvytėmis                                                                                            
  • Lakštinių sriuba su pievagrybiais
    Pica su vištiena ir šonine
    Pengasijos filė “pimento” padaže su lęšiais ir šonine
  • Perlinė sriuba
    Kiauliena garstyčių padaže        
    Grybų “risotto”
  • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    E2 Gongbao vištiena su žemės riešutais ir paprika

Trapiche Steakhouse

Kodėl "Trapiche Steakhouse"?

Laikomės auksinės taisyklės

Laikomės argentinietiškos taisyklės, kad tobulas didkepsnis ruošiamas tik iš kokybiškos mėsos

Mėsos patiekalų įvairovė

Be patiekalų iš kiaulienos ir vištienos, restorano valgiaraštyje rasite ir išskirtinių ėrienos, kepto triušio patieklų

"Trapiche" vynai

Šiuose vynuose išsaugotas visas Argentinos paveldas, kuo didžiuojasi ir Argentina, ir mes!

  • Laikomės argentinietiškos taisyklės, kad tobulas didkepsnis ruošiamas tik iš kokybiškos mėsos

  • Be patiekalų iš kiaulienos ir vištienos, restorano valgiaraštyje rasite ir išskirtinių ėrienos, kepto triušio patieklų

  • Šiuose vynuose išsaugotas visas Argentinos paveldas, kuo didžiuojasi ir Argentina, ir mes!

Žvilgsnis vidun

„Trapiche Steakhouse“ - tai maisto ir vyno sąjungą simbolizuojantis restoranas, duris atvėręs 2010 metais. Pagrindinė šio restorano „vinis“ – argentinietiškas šaknis turintis ir ant grotelių keptas didkepsnis „Steak“.
Labai džiaugiuos,kad Klaipėdoje dabar turime vietą,kur galime paskanauti skaniais steikais... Šaunu, tikrai apsilankysiu ir ne vieną kartą!!!! — Olesia Nepamirškite informuoti virtuvės meistrų, kokio dydžio ir kokio paruošimo lygio didkepsnio norėsite. O mes pažadame visada laikytis auksinės argentinietiškos taisyklės, kad tobulas didkespnis ruošiamas tik iš kokybiškos mėsos.
Maža to, esame pasiruošę Jums pasiūlyti ne tik kokybiškos, bet ir įvairios mėsos: be patiekalų iš kiaulienos ir vištienos, restorano valgiaraštyje rasite ir išskirtinių ėrienos, kepto triušio patiekalų.

Paprašykite padavėjo atnešti ir prie didkepsnių puikiai derančių „Trapiche“ vynų – tai vienos garsiausių Argentinos vyninių tarptautinio pripažinimo ir vaisinio stiliaus atitikmuo. Juose išsaugotas visas paveldas, kuriuo didžiuojasi Argentina.
Restorano lankytojai mėgsta kartoti, kad sunkiausia akimirka – išsirinkti tai, ko norisi labiausiai. Linkime Jums lankytis mūsų restorane kuo dažniau – tada išvengsite sunkių apsisprendimo minučių ir ilgiau mėgausitės karšta argentinietiška saule!

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Lapkritis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27
28
30

Verslo pietūs

2014-11-25

Visada
geras
laikas
  • Pupelių sriuba
    Vištienos karbonadas, patiekiamas su šviežių daržovių salotomis ir gruzdintomis bulvytėmis                                                                                            
  • Lakštinių sriuba su pievagrybiais
    Pica su vištiena ir šonine
    Pengasijos filė “pimento” padaže su lęšiais ir šonine
  • Perlinė sriuba
    Kiauliena garstyčių padaže        
    Grybų “risotto”
  • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    E2 Gongbao vištiena su žemės riešutais ir paprika