Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Spalis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

Penktadienis, spalio 24 d.

Visada
geras
laikas
    • Miško grybų sriuba
    • “Liulia kebabas”, patiekiamas su šviežiomis daržovėmis, marinuotais svogūnėliais ir ryžiais                                                                                                     

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • “Valstiečių” sriuba
    • Pica su kumpiu ir tunu 
    • Makaronai su vištiena ir žirneliais             

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Triušienos sriuba
    • Jautiena troškinta “Gravy” padaže
    • “Mozzarella” sūrio ir burokėlių salotos                                                                                                                          

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B3 Saldžiarūgščiai aštri baltųjų ir juodųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena 

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai

Trapiche Steakhouse

Kodėl "Trapiche Steakhouse"?

Laikomės auksinės taisyklės

Laikomės argentinietiškos taisyklės, kad tobulas didkepsnis ruošiamas tik iš kokybiškos mėsos

Mėsos patiekalų įvairovė

Be patiekalų iš kiaulienos ir vištienos, restorano valgiaraštyje rasite ir išskirtinių ėrienos, kepto triušio patieklų

"Trapiche" vynai

Šiuose vynuose išsaugotas visas Argentinos paveldas, kuo didžiuojasi ir Argentina, ir mes!

  • Laikomės argentinietiškos taisyklės, kad tobulas didkepsnis ruošiamas tik iš kokybiškos mėsos

  • Be patiekalų iš kiaulienos ir vištienos, restorano valgiaraštyje rasite ir išskirtinių ėrienos, kepto triušio patieklų

  • Šiuose vynuose išsaugotas visas Argentinos paveldas, kuo didžiuojasi ir Argentina, ir mes!

Žvilgsnis vidun

„Trapiche Steakhouse“ - tai maisto ir vyno sąjungą simbolizuojantis restoranas, duris atvėręs 2010 metais. Pagrindinė šio restorano „vinis“ – argentinietiškas šaknis turintis ir ant grotelių keptas didkepsnis „Steak“.
Labai džiaugiuos,kad Klaipėdoje dabar turime vietą,kur galime paskanauti skaniais steikais... Šaunu, tikrai apsilankysiu ir ne vieną kartą!!!! — Olesia Nepamirškite informuoti virtuvės meistrų, kokio dydžio ir kokio paruošimo lygio didkepsnio norėsite. O mes pažadame visada laikytis auksinės argentinietiškos taisyklės, kad tobulas didkespnis ruošiamas tik iš kokybiškos mėsos.
Maža to, esame pasiruošę Jums pasiūlyti ne tik kokybiškos, bet ir įvairios mėsos: be patiekalų iš kiaulienos ir vištienos, restorano valgiaraštyje rasite ir išskirtinių ėrienos, kepto triušio patiekalų.

Paprašykite padavėjo atnešti ir prie didkepsnių puikiai derančių „Trapiche“ vynų – tai vienos garsiausių Argentinos vyninių tarptautinio pripažinimo ir vaisinio stiliaus atitikmuo. Juose išsaugotas visas paveldas, kuriuo didžiuojasi Argentina.
Restorano lankytojai mėgsta kartoti, kad sunkiausia akimirka – išsirinkti tai, ko norisi labiausiai. Linkime Jums lankytis mūsų restorane kuo dažniau – tada išvengsite sunkių apsisprendimo minučių ir ilgiau mėgausitės karšta argentinietiška saule!

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2014 Spalis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

Penktadienis, spalio 24 d.

Visada
geras
laikas
    • Miško grybų sriuba
    • “Liulia kebabas”, patiekiamas su šviežiomis daržovėmis, marinuotais svogūnėliais ir ryžiais                                                                                                     

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • “Valstiečių” sriuba
    • Pica su kumpiu ir tunu 
    • Makaronai su vištiena ir žirneliais             

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • Triušienos sriuba
    • Jautiena troškinta “Gravy” padaže
    • “Mozzarella” sūrio ir burokėlių salotos                                                                                                                          

    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai
    • B3 Saldžiarūgščiai aštri baltųjų ir juodųjų grybų sriuba su vištiena
    • E1 Saldžiarūgštė vištiena 

    Karštas patiekalas patiekiamas su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.
    Dienos pietums nuolaida netaikoma

    Visos savaitės pasiūlymai