Verslo pietūs

2017-01-19

Visada
geras
laikas
    • Bulvienė su mėsos kukulaičiais
    • Kepta menkė sūrio padaže, patiekiama  su bulvių koše ir burokėlių  salotomis
    • Plokštainis su vištiena, patiekiamas su grietinėlės ir spirgučių  padažu
    • Specialus šefo pasiūlymas užsisakant maistą į namus ir įmones :
    • Pica "Egzotika"
    • Burgeris su vištiena, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis
    • Pietietiška sriuba
    • Jautiena, troškinta su daržovėmis
    • Įdaryta bulvė su tunu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • D5 Kepta kiauliena su bambukais ir kiniškais grybais Xianggu
Visos savaitės verslo pietūs

Trapiche Steakhouse

Kodėl "Trapiche Steakhouse"?

Laikomės auksinės taisyklės

Laikomės argentinietiškos taisyklės, kad tobulas didkepsnis ruošiamas tik iš kokybiškos mėsos

Mėsos patiekalų įvairovė

Be patiekalų iš kiaulienos ir vištienos, restorano valgiaraštyje rasite ir išskirtinių ėrienos, kepto triušio patieklų

"Trapiche" vynai

Šiuose vynuose išsaugotas visas Argentinos paveldas, kuo didžiuojasi ir Argentina, ir mes!

  • Laikomės argentinietiškos taisyklės, kad tobulas didkepsnis ruošiamas tik iš kokybiškos mėsos

  • Be patiekalų iš kiaulienos ir vištienos, restorano valgiaraštyje rasite ir išskirtinių ėrienos, kepto triušio patieklų

  • Šiuose vynuose išsaugotas visas Argentinos paveldas, kuo didžiuojasi ir Argentina, ir mes!

Žvilgsnis vidun

„Trapiche Steakhouse“ - tai maisto ir vyno sąjungą simbolizuojantis restoranas, duris atvėręs 2010 metais. Pagrindinė šio restorano „vinis“ – argentinietiškas šaknis turintis ir ant grotelių keptas didkepsnis „Steak“.
Labai džiaugiuos,kad Klaipėdoje dabar turime vietą,kur galime paskanauti skaniais steikais... Šaunu, tikrai apsilankysiu ir ne vieną kartą!!!! — Olesia Nepamirškite informuoti virtuvės meistrų, kokio dydžio ir kokio paruošimo lygio didkepsnio norėsite. O mes pažadame visada laikytis auksinės argentinietiškos taisyklės, kad tobulas didkespnis ruošiamas tik iš kokybiškos mėsos.
Maža to, esame pasiruošę Jums pasiūlyti ne tik kokybiškos, bet ir įvairios mėsos: be patiekalų iš kiaulienos ir vištienos, restorano valgiaraštyje rasite ir išskirtinių ėrienos, kepto triušio patiekalų.

Paprašykite padavėjo atnešti ir prie didkepsnių puikiai derančių „Trapiche“ vynų – tai vienos garsiausių Argentinos vyninių tarptautinio pripažinimo ir vaisinio stiliaus atitikmuo. Juose išsaugotas visas paveldas, kuriuo didžiuojasi Argentina.
Restorano lankytojai mėgsta kartoti, kad sunkiausia akimirka – išsirinkti tai, ko norisi labiausiai. Linkime Jums lankytis mūsų restorane kuo dažniau – tada išvengsite sunkių apsisprendimo minučių ir ilgiau mėgausitės karšta argentinietiška saule!

Verslo pietūs

2017-01-19

Visada
geras
laikas
    • Bulvienė su mėsos kukulaičiais
    • Kepta menkė sūrio padaže, patiekiama  su bulvių koše ir burokėlių  salotomis
    • Plokštainis su vištiena, patiekiamas su grietinėlės ir spirgučių  padažu
    • Specialus šefo pasiūlymas užsisakant maistą į namus ir įmones :
    • Pica "Egzotika"
    • Burgeris su vištiena, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis
    • Pietietiška sriuba
    • Jautiena, troškinta su daržovėmis
    • Įdaryta bulvė su tunu
    • B4 Aštri karpio sriuba
    • D5 Kepta kiauliena su bambukais ir kiniškais grybais Xianggu
Visos savaitės verslo pietūs