Renginių kalendorius

Kalendorius

 2021 Gegužė 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2021-05-10

    • Rūgštynių sriuba - 1,20 Eur
    • Keptos vištienos blauzdelės, patiekiamos su gruzdintomis bulvytėmis, šviežių daržovių salotomis ir padažu - 4,50 Eur
    • Kepti bulviniai blynai, patiekiami su sūdyta lašiša ir varškės pagardu - 4,50 Eur

    Iš meniu jums norime pasiūlyti pietus ar vakarienę visai šeimai:

    • Naminiai kotletai (6 vnt.), patiekiami su bulvių koše, marinuotais burokėliais ir grietinėlės padažu - 13,95 Eur
    • Balandėliai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su virtomis - gruzdintomis bulvėmis ir marinuotais agurkais - 15,00 Eur
    • Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su grietinės - spirgučių padažu - 13,95 Eur
    • Kepti varškėčiai - (9 vnt.), patiekiami su grietine ir uogiene - 11,00 Eur
    • Nedirbame
Visos savaitės verslo pietūs

Lapkričio 16 oji - jauno vyno šventė

‘17-10-20

Trečiasis lapkričio ketvirtadienis – vyno mėgėjai ne tik Prancūzijoje, bet ir visame pasaulyje  šią informaciją išpyškintų nesusimąstydami, net pažadinti iš gilaus miego. Keičiasi tik jauno vyno derlius ir didėja vertinančių „Beaujolais Nouveau“ tradicijas.

Bene aštuntąjį kartą jaunojo vyno gerbėjus suburs „Friedricho pasažas“, kasmet rengiantis „Božolė“ šventę.

Šįmet, lapkričio 16-ąją pasažas, skelbs tradicinį šventės šūkį „Le Beaujolais Nouveau est arrive!“  („Jaunas vynas atvyko!“) ne tik „Friedricho vyninėje“, bet ir restorane,  kavos ir likerio namuose bei smuklėje.

Rafinuotumo, tikros prancūziškos dvasios trokštantieji laukiami „Friedricho restorane“, kur nuo 19 valandos prasidės žavių ir subtilių menininkų Jurgitos ir Antano, susibūrusių į prancūzišką duetą pasirodymas, kurio pradžioje šventę atidarys ir šių metų jauną derlių pristatys vyno somelje Mindaugas Paliukas. Kas gi, jei ne prancūziškai atliekamos dainos gali tiksliausiai perteikti Prancūzijos gyventojams būdingą ypatingą romantiškų jausmų ir meilės vynui potyrį? Būtent tai stengsis visą vakarą padaryti Jurgita ir Antanas.

Judesio šokių aikštelėje ieškantieji, kviečiami užsukti į „Friedricho smuklę“: nuo 19.30 val. „Božolė“ šventės dvasią scenoje kurs grupė „The Road band“. Pažadame daug siautulingo rokenrolo. Žinoma, prieš šios grupės pasirodymą, sveikinimo žodį susirinkusiems tars Mindaugas Paliukas, kuris rekomenduos jauną vyną paragauti su specialiai prie šio vyno kurtu užkandžiu - kriaušių ir keturių sūriu pyragu.

Išankstinė staliukų rezervacija „Friedricho smuklėje“  tel. 21 13 90 ir "Friedricho restorane"  30 10 70.

stdClass Object ( [id] => 208 [author_id] => 2 [author] => [authorname] => [title] => Lapkričio 16 oji - jauno vyno šventė [content] =>

Trečiasis lapkričio ketvirtadienis – vyno mėgėjai ne tik Prancūzijoje, bet ir visame pasaulyje  šią informaciją išpyškintų nesusimąstydami, net pažadinti iš gilaus miego. Keičiasi tik jauno vyno derlius ir didėja vertinančių „Beaujolais Nouveau“ tradicijas.

Bene aštuntąjį kartą jaunojo vyno gerbėjus suburs „Friedricho pasažas“, kasmet rengiantis „Božolė“ šventę.

Šįmet, lapkričio 16-ąją pasažas, skelbs tradicinį šventės šūkį „Le Beaujolais Nouveau est arrive!“  („Jaunas vynas atvyko!“) ne tik „Friedricho vyninėje“, bet ir restorane,  kavos ir likerio namuose bei smuklėje.

Rafinuotumo, tikros prancūziškos dvasios trokštantieji laukiami „Friedricho restorane“, kur nuo 19 valandos prasidės žavių ir subtilių menininkų Jurgitos ir Antano, susibūrusių į prancūzišką duetą pasirodymas, kurio pradžioje šventę atidarys ir šių metų jauną derlių pristatys vyno somelje Mindaugas Paliukas. Kas gi, jei ne prancūziškai atliekamos dainos gali tiksliausiai perteikti Prancūzijos gyventojams būdingą ypatingą romantiškų jausmų ir meilės vynui potyrį? Būtent tai stengsis visą vakarą padaryti Jurgita ir Antanas.

Judesio šokių aikštelėje ieškantieji, kviečiami užsukti į „Friedricho smuklę“: nuo 19.30 val. „Božolė“ šventės dvasią scenoje kurs grupė „The Road band“. Pažadame daug siautulingo rokenrolo. Žinoma, prieš šios grupės pasirodymą, sveikinimo žodį susirinkusiems tars Mindaugas Paliukas, kuris rekomenduos jauną vyną paragauti su specialiai prie šio vyno kurtu užkandžiu - kriaušių ir keturių sūriu pyragu.

Išankstinė staliukų rezervacija „Friedricho smuklėje“  tel. 21 13 90 ir "Friedricho restorane"  30 10 70.

[summary] => Trečiasis lapkričio ketvirtadienis – vyno mėgėjai ne tik Prancūzijoje, bet ir visame pasaulyje  šią informaciją išpyškintų nesusimąstydami, net pažadinti iš gilaus miego. Keičiasi tik jauno vyno derlius ir didėja vertinančių „Beaujolais Nouveau“ tradicijas. [postdate] => 2017-10-20 20:18:59 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/prancuzu-rudens-svente-tvirtai-ileido-saknis-klaipedoje [thumbnail] => pasazas4.jpg [pasibaigusi] => 1 [kavos_namai] => 1 [restoranas] => 1 [vynine] => 1 [smukle] => 1 [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => pasazas4.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [pasibaigusi] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [kavos_namai] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 3 [name] => kavos_namai [type] => checkbox ) [restoranas] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) [vynine] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 8 [name] => vynine [type] => checkbox ) [smukle] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => pasazas4.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) [1] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 2 [name] => pasibaigusi [type] => checkbox ) [2] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 3 [name] => kavos_namai [type] => checkbox ) [3] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 6 [name] => restoranas [type] => checkbox ) [4] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 8 [name] => vynine [type] => checkbox ) [5] => stdClass Object ( [value] => 1 [id] => 9 [name] => smukle [type] => checkbox ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id208 [file_path] => news/id208 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=208&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2021 Gegužė 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2021-05-10

    • Rūgštynių sriuba - 1,20 Eur
    • Keptos vištienos blauzdelės, patiekiamos su gruzdintomis bulvytėmis, šviežių daržovių salotomis ir padažu - 4,50 Eur
    • Kepti bulviniai blynai, patiekiami su sūdyta lašiša ir varškės pagardu - 4,50 Eur

    Iš meniu jums norime pasiūlyti pietus ar vakarienę visai šeimai:

    • Naminiai kotletai (6 vnt.), patiekiami su bulvių koše, marinuotais burokėliais ir grietinėlės padažu - 13,95 Eur
    • Balandėliai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su virtomis - gruzdintomis bulvėmis ir marinuotais agurkais - 15,00 Eur
    • Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su grietinės - spirgučių padažu - 13,95 Eur
    • Kepti varškėčiai - (9 vnt.), patiekiami su grietine ir uogiene - 11,00 Eur
    • Nedirbame
Visos savaitės verslo pietūs