Renginių kalendorius

Kalendorius

 2020 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2020-12-01

    • Miško grybų sriuba - 1,20 Eur
    • Antienos kulšelių konfitas, patiekiamas su virtu kuskusu ir vyšnių padažu - 5,20 Eur
    • Kiaulienos sprandinės medalionai, patiekiami su gruzdintomis bulvytėmis, šviežių kopūstų salotomis ir kepsnių padažu - 4,00 Eur
    • Bulviniai blynai, patiekiami su sūdyta lašiša ir varškės pagardu - 4,00 Eur

    Taip pat jums siūlome pietus ar vakarienę visai šeimai:

    • Naminiai kotletai (6 vnt.), patiekiami su bulvių koše, marinuotais burokėliais ir grietinėlės padažu - 13,95 Eur
    • Balandėliai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su virtomis - gruzdintomis bulvėmis ir marinuotais agurkais - 15,00 Eur
    • Cepelinai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su grietinės - spirgučių padažu - 13,95 Eur
    • Kepti varškėčiai (9 vnt.), patiekiami su grietine ir uogiene - 11,00 Eur
    • Nedirbame
Visos savaitės verslo pietūs

Proginių tortų tendencijos

‘18-04-04

Su kalenoriniu pavasariu ateina ir tikras darbymetis proginių tortų kūrėjams, bei juos besirenkantiems jaunavedžiams ar vestuvių planuotojams. Kad nesuklysti begalėje pasirinkimų, Friedricho pasažo konditerių komanda kviečia į proginių tortų tendencijų 2018/ 2019 metais pristatymą balandžio 24 d. 16 val. Friedricho steakhouse.

Prezentaciją ves ir sukaupta patirtimi bei žiniomis iš įvairių parodų, mokymų Lietuvoje dalinsis Friedricho pasažo vyr. konditerė Lina Norvilienė. Renginio metu bus kelių populiariausių tortų skonių degustacija, matysite dekoruotus tortų, pyragaičių ir saldaus stalo pavyzdžius šiems ir ateinantiems metams. 

Tikslinė auditorija, į kurią orientuotas renginys – jaunavedžiai ir kiti didžiąsias šventes planuojantys asmenys, taip pat samdomi švenčių organizatoriai, planuotojai. 
Vietų skaičius yra ribotas, registracija vykdoma iki balandžio 20 d. el. p. marketingas@pasazas.lt.

 

stdClass Object ( [id] => 320 [author_id] => 4 [author] => laura [authorname] => [title] => Proginių tortų tendencijos [content] =>

Su kalenoriniu pavasariu ateina ir tikras darbymetis proginių tortų kūrėjams, bei juos besirenkantiems jaunavedžiams ar vestuvių planuotojams. Kad nesuklysti begalėje pasirinkimų, Friedricho pasažo konditerių komanda kviečia į proginių tortų tendencijų 2018/ 2019 metais pristatymą balandžio 24 d. 16 val. Friedricho steakhouse.

Prezentaciją ves ir sukaupta patirtimi bei žiniomis iš įvairių parodų, mokymų Lietuvoje dalinsis Friedricho pasažo vyr. konditerė Lina Norvilienė. Renginio metu bus kelių populiariausių tortų skonių degustacija, matysite dekoruotus tortų, pyragaičių ir saldaus stalo pavyzdžius šiems ir ateinantiems metams. 

Tikslinė auditorija, į kurią orientuotas renginys – jaunavedžiai ir kiti didžiąsias šventes planuojantys asmenys, taip pat samdomi švenčių organizatoriai, planuotojai. 
Vietų skaičius yra ribotas, registracija vykdoma iki balandžio 20 d. el. p. marketingas@pasazas.lt.

 

[summary] => Friedricho pasažo konditerių komanda kviečia į proginių tortų tendencijų 2018/ 2019 metais pristatymą balandžio 24 d. 16 val. Friedricho steakhouse. [postdate] => 2018-04-04 14:55:23 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/proginiu-tortu-tendencijos [thumbnail] => 21761799_358309167935608_4881329896602281785_n.jpg [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => 21761799_358309167935608_4881329896602281785_n.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => 21761799_358309167935608_4881329896602281785_n.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id320 [file_path] => news/id320 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=320&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2020 Gruodis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2020-12-01

    • Miško grybų sriuba - 1,20 Eur
    • Antienos kulšelių konfitas, patiekiamas su virtu kuskusu ir vyšnių padažu - 5,20 Eur
    • Kiaulienos sprandinės medalionai, patiekiami su gruzdintomis bulvytėmis, šviežių kopūstų salotomis ir kepsnių padažu - 4,00 Eur
    • Bulviniai blynai, patiekiami su sūdyta lašiša ir varškės pagardu - 4,00 Eur

    Taip pat jums siūlome pietus ar vakarienę visai šeimai:

    • Naminiai kotletai (6 vnt.), patiekiami su bulvių koše, marinuotais burokėliais ir grietinėlės padažu - 13,95 Eur
    • Balandėliai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su virtomis - gruzdintomis bulvėmis ir marinuotais agurkais - 15,00 Eur
    • Cepelinai su mėsa (6 vnt.), patiekiami su grietinės - spirgučių padažu - 13,95 Eur
    • Kepti varškėčiai (9 vnt.), patiekiami su grietine ir uogiene - 11,00 Eur
    • Nedirbame
Visos savaitės verslo pietūs