Renginių kalendorius

Kalendorius

 2020 Balandis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Verslo pietūs

2020-04-08

    • Šviežių kopūstų sriuba - 1,20 Eur
    • Vištienos troškinys su daržovėmis, patiekiamas su virtais ryžiais - 3,80 Eur
    • Maltos mėsos zrazas su grybų įdaru, patiekiamas su virtomis bulvėmis, marinuotais agurkais ir grietinėlės padažu - 3,80 Eur
    • Šviežių daržovių salotos su kepta žuvimi - 3,80 Eur

    IŠ MENIU SIŪLOME PIETUS AR VAKARIENĘ ŠEIMAI:

    • Cepelinai su mėsa (6 vnt), patiekiami su grietinės ir spirgučių padažu - 13,95 Eur
    • Balandėliai su mėsa (6 vnt), patiekiami su virtomis - gruzdintomis bulvėmis ir agurkais - 15,00 Eur
    • Naminiai kotletai (6 vnt), patiekiami su bulvių koše, marinuotais burokėliais ir grietinėlės padažu - 13,95 Eur

     

    • Dienos pietų negaminame
Visos savaitės verslo pietūs

Proginių tortų tendencijos

‘18-04-04

Su kalenoriniu pavasariu ateina ir tikras darbymetis proginių tortų kūrėjams, bei juos besirenkantiems jaunavedžiams ar vestuvių planuotojams. Kad nesuklysti begalėje pasirinkimų, Friedricho pasažo konditerių komanda kviečia į proginių tortų tendencijų 2018/ 2019 metais pristatymą balandžio 24 d. 16 val. Friedricho steakhouse.

Prezentaciją ves ir sukaupta patirtimi bei žiniomis iš įvairių parodų, mokymų Lietuvoje dalinsis Friedricho pasažo vyr. konditerė Lina Norvilienė. Renginio metu bus kelių populiariausių tortų skonių degustacija, matysite dekoruotus tortų, pyragaičių ir saldaus stalo pavyzdžius šiems ir ateinantiems metams. 

Tikslinė auditorija, į kurią orientuotas renginys – jaunavedžiai ir kiti didžiąsias šventes planuojantys asmenys, taip pat samdomi švenčių organizatoriai, planuotojai. 
Vietų skaičius yra ribotas, registracija vykdoma iki balandžio 20 d. el. p. marketingas@pasazas.lt.

 

stdClass Object ( [id] => 320 [author_id] => 4 [author] => laura [authorname] => [title] => Proginių tortų tendencijos [content] =>

Su kalenoriniu pavasariu ateina ir tikras darbymetis proginių tortų kūrėjams, bei juos besirenkantiems jaunavedžiams ar vestuvių planuotojams. Kad nesuklysti begalėje pasirinkimų, Friedricho pasažo konditerių komanda kviečia į proginių tortų tendencijų 2018/ 2019 metais pristatymą balandžio 24 d. 16 val. Friedricho steakhouse.

Prezentaciją ves ir sukaupta patirtimi bei žiniomis iš įvairių parodų, mokymų Lietuvoje dalinsis Friedricho pasažo vyr. konditerė Lina Norvilienė. Renginio metu bus kelių populiariausių tortų skonių degustacija, matysite dekoruotus tortų, pyragaičių ir saldaus stalo pavyzdžius šiems ir ateinantiems metams. 

Tikslinė auditorija, į kurią orientuotas renginys – jaunavedžiai ir kiti didžiąsias šventes planuojantys asmenys, taip pat samdomi švenčių organizatoriai, planuotojai. 
Vietų skaičius yra ribotas, registracija vykdoma iki balandžio 20 d. el. p. marketingas@pasazas.lt.

 

[summary] => Friedricho pasažo konditerių komanda kviečia į proginių tortų tendencijų 2018/ 2019 metais pristatymą balandžio 24 d. 16 val. Friedricho steakhouse. [postdate] => 2018-04-04 14:55:23 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/proginiu-tortu-tendencijos [thumbnail] => 21761799_358309167935608_4881329896602281785_n.jpg [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => 21761799_358309167935608_4881329896602281785_n.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => 21761799_358309167935608_4881329896602281785_n.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id320 [file_path] => news/id320 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=320&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2020 Balandis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Verslo pietūs

2020-04-08

    • Šviežių kopūstų sriuba - 1,20 Eur
    • Vištienos troškinys su daržovėmis, patiekiamas su virtais ryžiais - 3,80 Eur
    • Maltos mėsos zrazas su grybų įdaru, patiekiamas su virtomis bulvėmis, marinuotais agurkais ir grietinėlės padažu - 3,80 Eur
    • Šviežių daržovių salotos su kepta žuvimi - 3,80 Eur

    IŠ MENIU SIŪLOME PIETUS AR VAKARIENĘ ŠEIMAI:

    • Cepelinai su mėsa (6 vnt), patiekiami su grietinės ir spirgučių padažu - 13,95 Eur
    • Balandėliai su mėsa (6 vnt), patiekiami su virtomis - gruzdintomis bulvėmis ir agurkais - 15,00 Eur
    • Naminiai kotletai (6 vnt), patiekiami su bulvių koše, marinuotais burokėliais ir grietinėlės padažu - 13,95 Eur

     

    • Dienos pietų negaminame
Visos savaitės verslo pietūs