Renginių kalendorius

Kalendorius

 2020 Liepa 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2020-07-08

    • Žuvies sriuba - 1,20 Eur
    • Kiaulienos karbonadas užkeptas pomidorais, patiekiamas su virtomis bulvėmis ir šviežių kopūstų salotomis - 4,00 Eur
    • Makaronai su vištiena ir pievagrybiais - 4,00 Eur
    • Burokėlių - kopūstų sriuba - 1,60 Eur
    • Lašišos didkepsniai, patiekiami su virtais ryžiais, keptais brokoliais, žiediniais kopūstais ir šalavijų padažu - 5,40 Eur
    • Cukinija su mėsos ir daržovių įdaru, patiekiama su gruzdintomis bulvių skiltelėmis - 5,40 Eur
Visos savaitės verslo pietūs

Proginių tortų tendencijos

‘18-04-04

Su kalenoriniu pavasariu ateina ir tikras darbymetis proginių tortų kūrėjams, bei juos besirenkantiems jaunavedžiams ar vestuvių planuotojams. Kad nesuklysti begalėje pasirinkimų, Friedricho pasažo konditerių komanda kviečia į proginių tortų tendencijų 2018/ 2019 metais pristatymą balandžio 24 d. 16 val. Friedricho steakhouse.

Prezentaciją ves ir sukaupta patirtimi bei žiniomis iš įvairių parodų, mokymų Lietuvoje dalinsis Friedricho pasažo vyr. konditerė Lina Norvilienė. Renginio metu bus kelių populiariausių tortų skonių degustacija, matysite dekoruotus tortų, pyragaičių ir saldaus stalo pavyzdžius šiems ir ateinantiems metams. 

Tikslinė auditorija, į kurią orientuotas renginys – jaunavedžiai ir kiti didžiąsias šventes planuojantys asmenys, taip pat samdomi švenčių organizatoriai, planuotojai. 
Vietų skaičius yra ribotas, registracija vykdoma iki balandžio 20 d. el. p. marketingas@pasazas.lt.

 

stdClass Object ( [id] => 320 [author_id] => 4 [author] => laura [authorname] => [title] => Proginių tortų tendencijos [content] =>

Su kalenoriniu pavasariu ateina ir tikras darbymetis proginių tortų kūrėjams, bei juos besirenkantiems jaunavedžiams ar vestuvių planuotojams. Kad nesuklysti begalėje pasirinkimų, Friedricho pasažo konditerių komanda kviečia į proginių tortų tendencijų 2018/ 2019 metais pristatymą balandžio 24 d. 16 val. Friedricho steakhouse.

Prezentaciją ves ir sukaupta patirtimi bei žiniomis iš įvairių parodų, mokymų Lietuvoje dalinsis Friedricho pasažo vyr. konditerė Lina Norvilienė. Renginio metu bus kelių populiariausių tortų skonių degustacija, matysite dekoruotus tortų, pyragaičių ir saldaus stalo pavyzdžius šiems ir ateinantiems metams. 

Tikslinė auditorija, į kurią orientuotas renginys – jaunavedžiai ir kiti didžiąsias šventes planuojantys asmenys, taip pat samdomi švenčių organizatoriai, planuotojai. 
Vietų skaičius yra ribotas, registracija vykdoma iki balandžio 20 d. el. p. marketingas@pasazas.lt.

 

[summary] => Friedricho pasažo konditerių komanda kviečia į proginių tortų tendencijų 2018/ 2019 metais pristatymą balandžio 24 d. 16 val. Friedricho steakhouse. [postdate] => 2018-04-04 14:55:23 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/proginiu-tortu-tendencijos [thumbnail] => 21761799_358309167935608_4881329896602281785_n.jpg [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => 21761799_358309167935608_4881329896602281785_n.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => 21761799_358309167935608_4881329896602281785_n.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id320 [file_path] => news/id320 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=320&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2020 Liepa 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Verslo pietūs

2020-07-08

    • Žuvies sriuba - 1,20 Eur
    • Kiaulienos karbonadas užkeptas pomidorais, patiekiamas su virtomis bulvėmis ir šviežių kopūstų salotomis - 4,00 Eur
    • Makaronai su vištiena ir pievagrybiais - 4,00 Eur
    • Burokėlių - kopūstų sriuba - 1,60 Eur
    • Lašišos didkepsniai, patiekiami su virtais ryžiais, keptais brokoliais, žiediniais kopūstais ir šalavijų padažu - 5,40 Eur
    • Cukinija su mėsos ir daržovių įdaru, patiekiama su gruzdintomis bulvių skiltelėmis - 5,40 Eur
Visos savaitės verslo pietūs