Renginių kalendorius

Kalendorius

Verslo pietūs

2018-12-10

Visada
geras
laikas
    • Ukrainietiški barščiai - 1,00 Eur
    • Vištienos ketvirtis, patiekiamas su ryžiais, morkų - salierų salotomis ir pomidorų padažu - 3,80 Eur
    • Šaltiena, patiekiama su majonezo - krienų padažu, virtomis bulvėmis ir raugintų kopūstų - burokėlių salotomis - 3,80 eur
    • Vištienos sriuba su "Bulgur" kruopomis - 1,60 Eur
    • Menkė, patiekiama su balto vyno padažu, kuskusu, keptais brokoliais ir žiediniais kopūstais - 5,20 Eur
    • Makaronai su "Bolonijos padažų - 4,80 Eur
Visos savaitės verslo pietūs

Proginių tortų tendencijos

‘18-04-04

Su kalenoriniu pavasariu ateina ir tikras darbymetis proginių tortų kūrėjams, bei juos besirenkantiems jaunavedžiams ar vestuvių planuotojams. Kad nesuklysti begalėje pasirinkimų, Friedricho pasažo konditerių komanda kviečia į proginių tortų tendencijų 2018/ 2019 metais pristatymą balandžio 24 d. 16 val. Friedricho steakhouse.

Prezentaciją ves ir sukaupta patirtimi bei žiniomis iš įvairių parodų, mokymų Lietuvoje dalinsis Friedricho pasažo vyr. konditerė Lina Norvilienė. Renginio metu bus kelių populiariausių tortų skonių degustacija, matysite dekoruotus tortų, pyragaičių ir saldaus stalo pavyzdžius šiems ir ateinantiems metams. 

Tikslinė auditorija, į kurią orientuotas renginys – jaunavedžiai ir kiti didžiąsias šventes planuojantys asmenys, taip pat samdomi švenčių organizatoriai, planuotojai. 
Vietų skaičius yra ribotas, registracija vykdoma iki balandžio 20 d. el. p. marketingas@pasazas.lt.

 

stdClass Object ( [id] => 320 [author_id] => 4 [author] => laura [authorname] => [title] => Proginių tortų tendencijos [content] =>

Su kalenoriniu pavasariu ateina ir tikras darbymetis proginių tortų kūrėjams, bei juos besirenkantiems jaunavedžiams ar vestuvių planuotojams. Kad nesuklysti begalėje pasirinkimų, Friedricho pasažo konditerių komanda kviečia į proginių tortų tendencijų 2018/ 2019 metais pristatymą balandžio 24 d. 16 val. Friedricho steakhouse.

Prezentaciją ves ir sukaupta patirtimi bei žiniomis iš įvairių parodų, mokymų Lietuvoje dalinsis Friedricho pasažo vyr. konditerė Lina Norvilienė. Renginio metu bus kelių populiariausių tortų skonių degustacija, matysite dekoruotus tortų, pyragaičių ir saldaus stalo pavyzdžius šiems ir ateinantiems metams. 

Tikslinė auditorija, į kurią orientuotas renginys – jaunavedžiai ir kiti didžiąsias šventes planuojantys asmenys, taip pat samdomi švenčių organizatoriai, planuotojai. 
Vietų skaičius yra ribotas, registracija vykdoma iki balandžio 20 d. el. p. marketingas@pasazas.lt.

 

[summary] => Friedricho pasažo konditerių komanda kviečia į proginių tortų tendencijų 2018/ 2019 metais pristatymą balandžio 24 d. 16 val. Friedricho steakhouse. [postdate] => 2018-04-04 14:55:23 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/proginiu-tortu-tendencijos [thumbnail] => 21761799_358309167935608_4881329896602281785_n.jpg [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => 21761799_358309167935608_4881329896602281785_n.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => 21761799_358309167935608_4881329896602281785_n.jpg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id320 [file_path] => news/id320 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=320&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Renginių kalendorius

Kalendorius

Verslo pietūs

2018-12-10

Visada
geras
laikas
    • Ukrainietiški barščiai - 1,00 Eur
    • Vištienos ketvirtis, patiekiamas su ryžiais, morkų - salierų salotomis ir pomidorų padažu - 3,80 Eur
    • Šaltiena, patiekiama su majonezo - krienų padažu, virtomis bulvėmis ir raugintų kopūstų - burokėlių salotomis - 3,80 eur
    • Vištienos sriuba su "Bulgur" kruopomis - 1,60 Eur
    • Menkė, patiekiama su balto vyno padažu, kuskusu, keptais brokoliais ir žiediniais kopūstais - 5,20 Eur
    • Makaronai su "Bolonijos padažų - 4,80 Eur
Visos savaitės verslo pietūs