Verslo pietūs

2017-01-17

Visada
geras
laikas
    • Rūgštynių sriuba
    • Plovas, patiekiamas su marinuotais agurkais
    • Silkė su karštomis bulvėmis
    • Specialus šefo pasiūlymas užsisakant maistą į namus ir įmones :
    • "Vilhelmo" pica
    • Šnicelis su grietinėlės padažu, patiekiamas su burokėliais ir virtomis bulvėmis
    • Kreminė salierų sriuba su graikiniais riešutais
    • Starkis su lęšiais kario padaže
    • Makaronai su „Balognese“ padažu
    • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    • E2 Gongbao vištiena su žemės riešutais ir paprika
Visos savaitės verslo pietūs

Picerija

Kodėl picerija?

Tikros picos

garsėjame pagal autentiškus italų virtuvės meistrų receptus kepamomis gardžiomis itališkomis picomis.

Itališkų valgių gausa

tikrieji italų virtuvės žinovai jau įvertino ir itališkų makaronų, salotų, kepsnių bei lietinių asortimentą.

Trattoria Friedriche

įgavome populiariausios vietos Italijoje vardą - taip mus vadina ir klaipėdiečiai ir miesto svečiai.

  • garsėjame pagal autentiškus italų virtuvės meistrų receptus kepamomis gardžiomis itališkomis picomis.

  • tikrieji italų virtuvės žinovai jau įvertino ir itališkų makaronų, salotų, kepsnių bei lietinių asortimentą.

  • įgavome populiariausios vietos Italijoje vardą - taip mus vadina ir klaipėdiečiai ir miesto svečiai.

Truputį apie mus...

Pasažas- tai superinė vieta tiek užsukti papietauti, tiek negėda atsivesti svečią. Jūsų picerija - ta vieta, kur gali jau užeiti ne tik picų pavalgyti - bet ir šio to daugiau. O kolektyvas dirbantis čia - pakelia nuotaiką visai dienai..Ačiū Jums! — Austėja Friedricho picerija garsėja pagal autentiškus italų virtuvės meistrų receptus iškeptomis gardžiomis ir kvapniomis itališkomis picomis. 2008 m. duris  atvėrusioje picerijoje tikrieji italų virtuvės žinovai įvertino ne tik tobulą ir nepakartojamą itališkų picų skonį, bet ir kitų  siūlomų patiekalų  - itališkų makaronų, salotų, kepsnių bei lietinių asortimentą. Ne veltui klaipėdiečiai ir miesto svečiai Friedricho pasažo piceriją vadina „Trattoria“ –  taip tituluojamos populiariausios vietos Italijoje, kur šiokiadieniais žmonės susitinka sočių pietų,  o savaitgaliais pietauja dideliame ir draugiškame šeimos rate.

Verslo pietūs

2017-01-17

Visada
geras
laikas
    • Rūgštynių sriuba
    • Plovas, patiekiamas su marinuotais agurkais
    • Silkė su karštomis bulvėmis
    • Specialus šefo pasiūlymas užsisakant maistą į namus ir įmones :
    • "Vilhelmo" pica
    • Šnicelis su grietinėlės padažu, patiekiamas su burokėliais ir virtomis bulvėmis
    • Kreminė salierų sriuba su graikiniais riešutais
    • Starkis su lęšiais kario padaže
    • Makaronai su „Balognese“ padažu
    • B1 Kiniškų baltųjų grybų sriuba su vištiena
    • E2 Gongbao vištiena su žemės riešutais ir paprika
Visos savaitės verslo pietūs