Renginių kalendorius

Kalendorius

 2018 Rugsėjis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Verslo pietūs

2018-09-19

Visada
geras
laikas
    • Bulvienė su mėsos kukulaičiais - 1,00 Eur
    • Karbonadas užkeptas špinatų įdaru, patiekiamas su gruzdintomis mini bulvytėmis ir šviežių agurkų salotomis - 3,80 Eur
    • Šviežių daržovių salotos su vištiena - 3,80 Eur
    • Austriška žuvienė - 1,60 Eur
    • Gruzdintas vištienos suktinukas su sviesto - žolelių įdaru, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir šviežių daržovių salotomis - 5,40 Eur
    • Makaronai su tunu - 5,00 Eur
Visos savaitės verslo pietūs

UAB "Friedricho pasažas" privatumo politika

UAB „Friedricho pasažas“ gerbia Svečių bei suinteresuotų asmenų privatumą ir yra pasiryžusi jį saugoti teikiant apgyvendinimo bei kitas paslaugas, sąžiningai bei teisėtai tvarkyti ir prižiūrėti Jūsų pateiktus duomenis.

Privatumo politika atspindi UAB „Friedricho pasažas“ taikomą Svečių bei suinteresuotų asmenų duomenų tvarkymo praktiką.

Jei Jums kiltų klausimų, susijusių su asmens duomenų tvarkymu, siųskite laišką el. paštu: dap@pasazas.lt.

Informacijos rinkimas

UAB „Friedricho pasažas“ vadovaujasi LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir Bendruoju duomenų apsaugos Reglamentu (BDAR).

Toliau pateiktą informaciją apie Svečius renka UAB „Friedricho pasažas“ Svečių aptarnavimo vietoje ir interneto svetainėje www.pasazas.lt.

Mes renkame duomenis apie savo Svečius naudodamiesi:

  • elektronine rinkodara ir registracijos formomis,
  • kai užsakote mūsų paslaugas,
  • jums pateikus duomenis apie save per rezervacijos sistemą,
  • jums pateikus duomenis apie save elektroniniu paštu,
  • jums pateikus duomenis apie save, užsisakant UAB „Friedricho pasažas“ nuolaidų kortelę.

Asmeninės informacijos naudojimas

Mes naudojame Jūsų asmens duomenis šiais tikslais:

  • teikdami jums apgyvendinimo ir kitas paslaugas,
  • tvarkydami užsakymus, registraciją, užklausas,
  • siųsdami jums informaciją apie mūsų teikiamas paslaugas, bei specialius pasiūlymus (jeigu Jūs sutinkate gauti tokią informaciją),
  • susisiekdami su Jumis dėl suteiktų paslaugų kokybės įvertinimo.

Jūsų pateikti asmeniniai duomenys jokiomis aplinkybėmis nebus teikiami trečiosioms šalims, išskyrus šiuos atvejus:

  • jei yra Jūsų sutikimas Asmens duomenų atskleidimui;
  • teisėsaugos institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką.

Turėdami jūsų sutikimą, susisiekti su Jumis telefonu ar el. paštu tiesioginės rinkodaros tikslais, stengsimės siųsti tik galinčią jus sudominti informaciją apie specialius pasiūlymus jums.
Bet kuriuo metu galite koreguoti šios informacijos gavimą susisiekę su mumis el. paštu dap@pasazas.lt.

Jūs turite teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys tiesioginės rinkodaros tikslais, nenurodydami nesutikimo motyvų, taip pat raštu prašyti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius asmens duomenis.

Jūsų asmeninę informaciją saugosime tiek, kiek to reikės šioje privatumo politikoje nurodytiems tikslams įgyvendinti. Prenumeratos ir tiesioginės rinkodaros tikslu duomenys saugomi ne ilgiau nei 3 metus. Jūs turite teisę susipažinti su mūsų turimais Jūsų Asmens duomenimis. Siekdami sužinoti, kokius jūsų Asmens duomenis surinkome ar gavome ir iš kokių šaltinių, kokiais tikslais jie tvarkomi ir, ar visi Jūsų Asmens duomenys yra išsamūs bei teisingi, turite iš anksto kreiptis į mus iš elektroniniu pašto adreso, kuris buvo mums pateiktas. Telefonu tokios informacijos neteikiame.

Jūs taip pat turite teisę:

  • pateikę mums prašymą raštu, elektroniniu paštu ar telefonu reikalauti sustabdyti Asmens duomenų tvarkymo veiksmus;
  • sužinoti, kokius duomenis apie jus mes tvarkome;
  • būti pamirštiems, reikalauti, kad mes sunaikintumėme apie jus tvarkomus duomenis;
  • reikalauti, kad apie jus tvarkomus duomenis perkeltumėme kitam asmens duomenų valdytojui;
  • nesutikdami su Privatumo politika nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų Asmens duomenys;
  • iš karto išreikšdami savo nesutikimą arba pateikti vėlesnį pranešimą nesutikti, kad jūsų Asmens duomenys būtų tvarkomi Tiesioginės rinkodaros tikslais.

Užsakydami mūsų teikiamas paslaugas, Jūs sutinkate, kad Jūsų Asmens duomenys būtų naudojami siekiant įvykdyti apgyvendinimo ar kitas paslaugas. Jūs iš anksto sutinkate, kad jūsų Asmens duomenis mes turime teisę laikyti saugioje duomenų laikmenoje tiek, kiek tai yra būtina, vadovaujantis LR teisės aktų reikalavimais.

Bet kokį prašymą ar nurodymą, susijusį su Asmens duomenų tvarkymu, Jūs turite pateikti mums raštu vienu iš šių būdų:

  • įteikiant tokį prašymą ar nurodymą mums tiesiogiai adresu Tiltų g. 26A, LT-91246, Klaipėda,
  • išsiunčiant tokį prašymą ar nurodymą elektroninio pašto adresu dap@pasazas.lt, kurį mums pateikėte rezervacijos metu.
  • Gavę tokį Jūsų prašymą ar nurodymą, pateiksime atsakymą bei atliksime prašyme nurodytus veiksmus. Atsakymas Jums bus pateiktas raštu.
  • Administruodami savo paslaugas bei svetainę ir diagnozuodami galimus sutrikimus mes galime naudoti jūsų IP adresus.

Slapukų naudojimas

Mes naudojamės slapukais siekdami nustatyti Jūsų tapatybę mūsų interneto svetainėse. Mūsų tikslas – kiek įmanoma personalizuoti teikiamas paslaugas pagal Jūsų interesus.

Slapukas – tai nedidelis kiekis informacijos, kurį mūsų serveris išsiunčia į Jūsų kompiuterio standųjį diską, kad interneto svetainė atsimintų Jus. Šią informaciją gali sudaryti svetainės nuostatų duomenys, puslapio URL nuoroda, sugeneruotas unikalus kodas identifikacijai.

Slapukais gaunamą informaciją mes naudojame:

  • siekiant išvengti pakartotinės rezervacijos svetainės lankytojams.
  • siekiant Svečiams pateikti labiau personalizuotus pasiūlymus.

Daugelis naršyklių yra nustatytos taip, kad automatiškai priimtų slapukus. Galite naršyklėje slapukus išjungti, bet žinokite, kad jeigu taip padarysite, galite netekti galimybės naudotis daugybe funkcijų, kurios būtinos, kad interneto svetainė veiktų kaip dera. Jeigu jums reikia išsamesnės informacijos Mūsų tinklapio slapukai:

 

Slapuko pavadinimas

Duomenų tvarkymo tikslas/ paskirtis

Galiojimo laikas

ServerPool Trečiųjų šalių slapukas (TripAdvisor) naudojamas peržiūrint įterptą turinį iš www.tripadvisor.com įskaitant naudotojų stebėjimą sveatinėje. Iki naršyklės uždarymo
CM 10 metų
TACds 2 mėnesiai
TAUnique 2 metai
TASession Iki naršyklės uždarymo
TATravellinfo 13 dienos
PMC Iki naršyklės uždarymo
SRT 179 dienos
TASSK 13 dienos
TAUD 4 dienos
_utma Analitiniai Google Analytics programos slapukai, identifikuojantys unikalius lankytojus, renka informaciją apie vartotojų sesijas. 30 min
_utmb 6 mėn
_utmc 2 metus
_utmz Iki naršyklės uždarymo
_utmt Kaskart perkrovus/ naršant po svetainės puslapius

Duomenų tvarkymo tikslas/ paskirtis

Renginių kalendorius

Kalendorius

 2018 Rugsėjis 
PrAnTrKPtŠS
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Verslo pietūs

2018-09-19

Visada
geras
laikas
    • Bulvienė su mėsos kukulaičiais - 1,00 Eur
    • Karbonadas užkeptas špinatų įdaru, patiekiamas su gruzdintomis mini bulvytėmis ir šviežių agurkų salotomis - 3,80 Eur
    • Šviežių daržovių salotos su vištiena - 3,80 Eur
    • Austriška žuvienė - 1,60 Eur
    • Gruzdintas vištienos suktinukas su sviesto - žolelių įdaru, patiekiamas su gruzdintomis bulvytėmis ir šviežių daržovių salotomis - 5,40 Eur
    • Makaronai su tunu - 5,00 Eur
Visos savaitės verslo pietūs

Palikite atsiliepimą

Dėkojame, Jūsų užklausa
sėkmingai išsiųsta

Klaida! Neteisingai užpildyti laukai