Verslo pietūs

2017-04-26

Visada
geras
laikas
    • Burokėlių sriuba su pupelėmis
    • Plovas, patiekiamas su marinuotais agurkais
    • Virtų bulvių cepelinai su varškės įdaru, patiekiami su grietinės padažu
    • Pietietiška sriuba
    • Kiaulienos kepsneliai su baravykų padažu
    • Kepti žiediniai kopūstai su sūrio padažu
Visos savaitės verslo pietūs

Vaišės šv. Vėlykų stalui

‘17-04-10

Šv. Vėlykos - tai viena gausiausiais valgiais palydimų švenčių po septynių savaičių Gavėnios pasninko. Pirmąjį Vėlykų rytą grįžus iš mišių visi skubame valgyti atsigavėjimo pusryčių. Žinoma, pats svarbiausias valgis yra margučiai, tačiau be jų dar yra svarbi Vėlykų boba, įvairūs pyragai, o taip pat ir įvairios mėsos, įdaryta žuvis ir daug kitų gardumynų. Todėl siūlome savo šventinį stalą papildyti mūsų gardumynais:

Žuvies tortu

Įdarytu starkiu

Įvairiomis salotomis - vištienos su šiaudeliais, pikantiškomis, šviežių daržovių su feta/ jautiena/ lašišomis/ vištiena/ hamonu

Įdaryta višta, kalakutu ar antimi

Mūsų keptomis įvairiomis duonelėmis

Grybukų su feta arba įdarytų hamonu

Vėlykų boba, morkų pyragu, meduoliais, keksiukais, sausainiais

Kiaušinio formos tortu - tai tikrai nuostabus šventinio stalo akcentas

 

Išankstiniai užsakymai el. p. jurgita@pasazas.lt

 

 

 

stdClass Object ( [id] => 305 [author_id] => 4 [author] => laura [authorname] => [title] => Vaišės šv. Vėlykų stalui [content] =>

Šv. Vėlykos - tai viena gausiausiais valgiais palydimų švenčių po septynių savaičių Gavėnios pasninko. Pirmąjį Vėlykų rytą grįžus iš mišių visi skubame valgyti atsigavėjimo pusryčių. Žinoma, pats svarbiausias valgis yra margučiai, tačiau be jų dar yra svarbi Vėlykų boba, įvairūs pyragai, o taip pat ir įvairios mėsos, įdaryta žuvis ir daug kitų gardumynų. Todėl siūlome savo šventinį stalą papildyti mūsų gardumynais:

Žuvies tortu

Įdarytu starkiu

Įvairiomis salotomis - vištienos su šiaudeliais, pikantiškomis, šviežių daržovių su feta/ jautiena/ lašišomis/ vištiena/ hamonu

Įdaryta višta, kalakutu ar antimi

Mūsų keptomis įvairiomis duonelėmis

Grybukų su feta arba įdarytų hamonu

Vėlykų boba, morkų pyragu, meduoliais, keksiukais, sausainiais

Kiaušinio formos tortu - tai tikrai nuostabus šventinio stalo akcentas

 

Išankstiniai užsakymai el. p. jurgita@pasazas.lt

 

 

 

[summary] => Prasidėjusi Didžioji savaitė mums primena, kad jau šį sekmadienį gražiausia pavasario šventė. [postdate] => 2017-04-10 09:28:07 [startdate] => [enddate] => [category] => naujienos [extra] => [canonical] => http://www.pasazas.lt/vaises-sv-velyku-stalui [thumbnail] => 10 velykiniai pyragai.jpeg [fieldsbyname] => Array ( [thumbnail] => stdClass Object ( [value] => 10 velykiniai pyragai.jpeg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [value] => 10 velykiniai pyragai.jpeg [id] => 1 [name] => thumbnail [type] => file ) ) [file_location] => http://www.pasazas.lt/uploads/news/id305 [file_path] => news/id305 [printlink] => Print [printurl] => http://www.pasazas.lt/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=305&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=101 ) 1

Verslo pietūs

2017-04-26

Visada
geras
laikas
    • Burokėlių sriuba su pupelėmis
    • Plovas, patiekiamas su marinuotais agurkais
    • Virtų bulvių cepelinai su varškės įdaru, patiekiami su grietinės padažu
    • Pietietiška sriuba
    • Kiaulienos kepsneliai su baravykų padažu
    • Kepti žiediniai kopūstai su sūrio padažu
Visos savaitės verslo pietūs